Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solhagegatan 35

Husie Malmö

2 945 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 128 kvm + 35 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansparhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Frånluftvärmepump
Energideklaration
Utfärdad den 16 februari 2013
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts, 2-steg (luftad)
Fönster: Isolerglas
Tak: Plåt
Övrigt Centraldammsugare
Helt utbytt fasad 2012 (luftad 2-stegsfasad) med ny balkongkonstruktion
Södersidans fasad är förberedd för markis.
Fastighetsbet. Soltofta 20

Övriga byggnader

Garage med avskilt arbetsrum. Biytan om 35 kvadratmeter utgörs av dessa utrymmen. Informationen kommer ej från taxeringsinformationen och köparen uppmanas att kontrollera storleken om detta är av stor vikt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 24 344 kr/år
varav
El: 16 918 kr
VA: 1 500 kr
Renhållning: 826 kr
Försäkring: 5 100 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I nuläget har byggentreprenören hand om samfälligheten och innefattar renhållning samt V/A. Samfälligheten kommer längre fram att handhas av de boende i området och då innefatta kostnaderna för eventuell snöröjning, renhållning samt belysning i området. Kostnaderna för V/A betalar varje enskild fastighet för beroende på individuell förbrukning. Driftkostnaderna är baserade på faktisk förbrukning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 197 000 kr varav mark 662 000 kr
Summa pantbrev 1 800 000 kr
Tomt
Areal: 232 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Soltofta S:1, GA:1
Välkommen till barnvänliga och trygga Husie där skola, dagis och mataffärer ligger på promenadavstånd. Här finner vi detta komfortabla parhusboende som stod klart 2009 och innefattar 128 väl utnyttjade kvadratmater fördelade på två plan. Högkvalitativa och moderna materialval återfinns genomgående i hela huset.
Husie är och förblir ett av de mest attraktiva villaområdena i Malmös östra delar. Mycket beror på de goda bussförbindelserna, närheten till skola, dagis och rekreationsområden samt smidigheten att snabbt ta sig ut på yttre och inre Ringvägen. Här på lugnt och tyst område finner vi detta nyproducerade tvåplansparhus byggt 2009 som vi nu stolt presenterar. Den ytoptimerade planlösningen fördelar 128 kvm på två plan där entréplanet bjuder på de sociala ytorna medan man på övervåningen återfinner de tre ljusa och rymliga sovrummen. Boendet är inrett med moderna och högkvalitativa materialval så som rostfria vitvaror, massiva arbetsbänkar i ek, två helkaklade badrum samt dubbla balkonger! Den genomgående planlösningen i kombination med en fri tomtplacering borgar för ett härligt ljusinsläpp. I anknytning till bostadshuset ligger det rymliga garaget där man inrett det avskilda förrådet till ett praktiskt arbetsrum med egen ingång.
Tomten är mycket lättskött och frigör istället tid åt annat. Där tomtgränsen slutar börjar en stor grön allmänning som passar ypperligt för barnens alla aktiviteter. Välkommen till en barnfamiljs drömbostad!

ENTRÉPLAN

Hall
Praktisk och ljus hall med slitstarkt svart klinkergolv och vita släta väggar. Bra avhängningsutrymme vid ytterdörren.

Kök
Lättarbetat och öppet kök med vita matta köksluckor i massivt trä med integrerade handtag. Gott om förvaring och stora arbetsytor. Bänkar av massiv oljad ek och stänkskydd av blått mosaikkakel. Rostfria vitvaror; kyl/frys, varmluftsugn och micro. Spishäll samt diskmaskin - allt från Gorenje. Naturlig plats för matbordet (6-8 pers) i anknytning till köket.

Vardagsrum
Öppen planlösning mot köket skänker gott om ljus och skapar bra social kontakt till vardagsrummet. Stora fönster samt utgång till trädgården ger ett härligt ljus. Ekparkett och vita släta väggar.

Badrum
Snyggt modernt helkaklat badrum med beigt och svart i färgskalan. De generösa förvaringsmöblerna går i vitt och körsbärsträ vilket ger en bra balans till rummet. Duschutrymme med glasdörrar, WC samt tvättställ.

Grovkök
Praktiskt grovkök/pannrum med tvättpelare från Gorenje och bra utrymme för upphängning av tvätt. Klinkergolv och vita kaklade väggar.

OVANVÅNING

Hall
Hallen fördelar de tre sovrummen på ett föredömligt sätt och huserar även en rymlig klädkammare. Ekparkettgolv samt vita släta väggar.

Sovrum 1
Masterbedroom med balkong och ett svårslaget ljusinsläpp från söder. Inrett med två stora garderober, ekparkettgolv och vita släta väggar. Utsikt över gröningen är underbar att vakna till.

Sovrum 2
Stort och lättmöblerat sovrum med egen utgång till mindre balkong i norr. Ekparkett och vita släta väggar.

Sovrum 3
Praktiskt tredje sovrum som idag används som ett ljust arbetsrum. Ekparkett och vita släta väggar.

Badrum
Även detta badrummet är inrett i senaste snitt med svart klinkergolv och beigt kaklade väggar. Badkar och dusch, tvättställ och WC.

Garage/Arbetsrum
Garage med bra plats för både bilen samt förvaring. I andra änden med egen ingång från trädgården i söderläge återfinns ett mysigt varmisolerat utrymme som gjort för tonåringen eller som idag, ett produktivt arbetsrum.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter