Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solhagegatan 31

Kvarnby / Husie Malmö

3 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 128 kvm + 35 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans parhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Elpanna med värmeåtervinning via frånluftspump
Energideklaration
Utfärdad den 17 augusti 2012
Energiklass: B
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Isolerad betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Tak: Takpanneplåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt Fasadsystem bytt 2012 till Stoventec VS 600.

Kvalitetsdokument för våtrum finns.
Centraldammsugare
Kök IKEA
Elgarageport från Hörmann + uppställningsplats med plats för 1 bil
Telia Fiber för kabel-tv och bredband med uttag i varje rum.
Avskiljande plank om 1.80 m finns på båda sidor om huset.
Fastighetsbet. Soltofta 22

Övriga byggnader

Garage/Carport

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 832 kr/år
varav
El: 22 000 kr
VA: 1 400 kr
Väg, samf.: 8 432 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4024 kr
Kommentar I samfällighetsavgiften ingår sophantering, gatubelysning, underhåll samt fasta kostnaden för vattenavgift. Samfälligheten tog ett lån för asfaltering som löper ut om ca 3 år. Samfällighetsavgiften är 8432kr/år i 3 år tills man betalat asfaltslånet, därefter räknar man med att sänka avgiften till 5500-6000 kr/år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 275 000 kr varav mark 655 000 kr
Summa pantbrev 2 471 000 kr
Tomt
Areal: 232 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Soltofta GA:1, Samfällighet: Malmö Soltofta S:1
Välkommen till detta moderna och välplanerade 2-plans parhus beläget i grönskande Kvarnby! Huset är uppfört 2009 med trädgård i bästa söderläge. En trevlig familjevilla om 128 kvm, fördelade i två plan med välutnyttjade ytor. Planlösningen är optimal med generösa sociala ytor på nedervåningen, samt tre väl tilltagna sovrum varav två med egna balkonger på övervåningen. Båda våningar inhyser vars ett helkaklat badrum och köket på första plan håller hög standard. Stilren arkitektur med genomgående hög kvalitet och stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö. Fasaden byttes dessutom 2012. Varmt välkomna på visning!
Välkommen till detta moderna och välplanerade 2-plans parhus beläget i grönskande Kvarnby! Huset är uppfört 2009 med trädgård i bästa söderläge. En trevlig familjevilla om 128 kvm, fördelad i två plan med välutnyttjade ytor. Planlösningen är optimal med generösa sociala ytor på nedervåningen, samt tre väl tilltagna sovrum varav två med egna balkonger på övervåningen. Båda våningar inhyser vars ett helkaklat badrum och köket på första plan håller hög standard. Stilren arkitektur med genomgående hög kvalitet och stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö. Fasaden byttes dessutom 2012. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall
Stilrent klinkergolv i grått, vita väggar och fönster gör att vi möts av en ljus och modern känsla så snart vi träder in. Här finns det goda avhängningsmöjligheter för ytterkläderna. Hallen ansluter till ett helkaklat badrum och tvättstuga.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv som kombineras med vita kaklade väggar med svarta inslag. Duschhörna med dörrar i glas, vitt tvättställ med kommod och spegel samt wc. Här finns utöver ytterligare utrymme för möblemang som möjliggör mer förvaring.

Tvättstuga
Praktisk och helkaklad i vitt. Här finns alla bekvämligheter avskilt för barnfamiljen. Tvätt pelare med tvättmaskin och torktumlare, tvättho samt skåpinredning. Här finns även villans värmepanna.

Kök
Centralt placerat på nedervåningen, med anslutning till både matplats och vardagsrum finner vi det moderna och stilrena köket från IKEA. Den vita köksinredningen som bryts av med mörkt kakel ovan den mörka bänkskivan flyter väl samman med övriga ytskikt på nedervåningen. Ett väldisponerat kök med en köksö som delar av mot hall, som erbjuder än mer utrymme för både förvaring och arbetsyta. Kökets utformning ger en optimal användning av ytan och förhöjer känslan av rymd och luftighet. Matplats för 6-8 personer.
Rostfri utrustning i form av inbyggd ugn samt micro, kyl och frys, spisfläkt, spishäll. Diskmaskin i vitt för att det bättre ska passa in med skåpsluckorna.

Vardagsrum
Stort öppet vardagsrum i direkt anslutning till köket. Vacker ekparkett på golv som matchas smakfullt med ljusa väggar. Här ges plats för både soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Rummet har härliga fönsterpartier som bjuder på mycket ljus och rymd samt utgång till härliga trädgården i soligt söderläge. Vardagsrum och kök smälter harmoniskt samman i öppen planlösning - en naturlig plats för familjen att samlas på.

Entréplan har genomgående vattenburen golvvärme.

ÖVERVÅNING
Det övre planet når man via trappa från hallen på nedre plan med förvaringsutrymme under. På det övre planet finns ett helkaklat badrum och ytterligare tre sovrum med genomgående vacker ekparkett. Övervåningen har el-radiatorer.

Sovrum 1 och 2
I vardera änden av huset finner vi de två största sovrummen. Mer än generöst tilltagna med utgång till var sin balkong som förhöjer känslan i rummet och ger vardera rum det där lilla extra. Likt resterande delar av huset finnes här vita väggar och samma fina parkettgolv i ek. Möbleringsmöjligheterna är många och varje sovrum rymmer dubbelsäng/enkelsäng, skrivbordshörna, läshörna och mer därtill.

Sovrum 3
Rum i bra storlek. Vita väggar och ekparkett även här. Kan möbleras utefter önskemål.

Badrum
Helkaklat badrum i samma moderna stil som nedervåningen med grått klinkergolv som möter gråa kaklade väggar samt fönster som ger ett härligt ljusflöde. I detta badrum finns både badkar och inglasad dusch med liknande tvättställ och kommod som på nedre plan.

Området

Husie befinner sig i Malmös östra del. Stadsdelen gränsar till ett unikt naturområde i öster, och ett härligt rekreationsområde i norr. Här finner man idealiska boendemiljön för den aktiva barnfamiljen eller för dig som trivs med att bo med närhet till såväl staden som landsvägar, skog och ströområden. Ett rikt föreningsutbud finns för de sportintresserade. Bulltofta rekreationsområde inbjuder till nattupplysta promenad och joggingstråk året om. Kvarnby golfbana ligger också i närheten för golfentusiasterna.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering