Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mölledalsgatan 17

Bulltofta Malmö

2 895 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 102 kvm + 20 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-Plans Parhus
Byggnadsår 1992
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekaniskt frånluftsventilation
Energideklaration
Utfärdad den 17 februari 2010
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 2-glas isoler, 2-glas kop
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Com hem finns indraget till huset.

Två Luftvärmepumpar har installerats 2010 för att minska driftskostanderna samt för att kunna användas som klimatanläggning.
Fastighetsbet. Flygplanet 79

Övriga byggnader

Garage (2010) med vidbyggt förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 22 405 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 000 kr
VA: 3 000 kr
Väg, samf.: 5 000 kr
Försäkring: 5 405 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 979 000 kr varav mark 888 000 kr
Summa pantbrev 2 001 000 kr
Tomt
Areal: 589 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Kirseberg GA:5
Välkommen till Mölledalsgatan 17 och den extra stora friköpta hörntomten på populära Bulltofta. Här finner du stort inglasat och isolerat uterum som kan nyttjas året runt. Två våningsplan med tre sovrum på ovanvåningen samt vardagsrum och kök på bottenvåning. Välkommen!
En bit utanför stadens puls gör sig lugnet påmint. Det gamla flygfältet på Bulltofta har fått lämna plats för nya bostadsområden däribland Flygplanet 79 som uppfördes 1992. Här finner du ett mycket trevligt parhus på barnvänliga Bulltofta. Hall, badrum, tvättstuga, kök och stort vardagsrum på entréplan, tre sovrum alternativt en klädkammare/arbetsrum och badrum på ovanvåningen. Egen täppa med stort inglasat och isolerat uterum och trädgård, garage samt stort förråd. Bra läge med närhet till Beijers Park, Bulltofta Rekreationsområde, service, sporthall, skolor, förskolor samt ringvägarna. En stor fördel med denna fastighet är att det är en hörntomt och har betydligt större tomt än de flesta andra fastigheter i området.

Hall
Fräsch hall med ljusa väggar och klinker på golvet. Här finns gott om plats för avhängning. Här finns även ingång till toletten som ligger på entréplan.

Toalett
Toaletten är helkaklad (2010) med klinker på golvet och kakel på väggarna. Här finner vi tvättställ och toalett.

Köket
I köket finner vi en plastmatta på golvet (2010), mörka skåpsluckor, matchande kakel (2010) och gott om utrymme för den matlagningsglade. Kyl och frys från 2010, diskmaskin (2010) samt spis och ugn (2010). Gott om plats för upp till åtta personer. Här finner vi även ingång till tvättstugan där det finns tvättmaskin (2005) och en torktumlare (2010).

Vardagsrummet
I vardagsrummet finner vi en smakfull parkett och väggarna är ljusa. Här kan man lugnt umgås med familj och vänner då rummet har generösa ytor. Här finner vi även utgången till det stora isolerade, inglasade uterummet med golvvärme och i direkt anslutning till trädgården.

Inglasat uterum och trädgård
Från vardagsrummet tar du dig ut till det stora inglasade uterummet. Uterummet har utrustats med både isolering och 3-glasfönster, allt för att du ska kunna avnjuta härliga kvällar året runt. Det ger huset ett extra rum där man kan sitta och njuta under större delen av dagen. På sommaren kan man njuta av grönskande buskar och grön härlig gräsmatta. Härifrån tar du dig även in till tillhörande förråd samt carporten på framsidan.

Ovanvåningen
Från vardagsrummet tar du trappen upp till ovanvåningen. Här uppe finner vi tre sovrum varav ett är ombyggt från klädkammare och fungerar som sovrum alternativt arbetsrum. Två av sovrummen rymmer med enkelhet dubbelsängar. Här finner vi även ett helkaklat badrum (2010) med dusch, tvättställ och toalett.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter