Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klövervallsvägen 3

Malmö

8 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 9 rum varav 5 - 6 sovrum
Boarea + Biarea 260 kvm + 87 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla i vinkel med källare
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 februari 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong/tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Koppar
Övrigt Fiber via Telia
Kabel-Tv via Viasat
Fastighetsbet. Marieholm 2

Övriga byggnader

Gargage med platta på mark, isolerat och el indraget.
Stor terass om ca 38 kvm i västerläge

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 46 166 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 577 kr
El: 15 354 kr
VA: 4 740 kr
Försäkring: 5 495 kr
Beräknat antal pers: 7
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I VA-avgiften ingår renhållning
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 6 775 000 kr varav mark 2 058 000 kr
Summa pantbrev 4 600 000 kr
Tomt
Areal: 886 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Välplanerad 1 1/2 plansvilla i vinkel med förhöjt halvplan och generösa sällskapsytor. Öppen spis på mellanplan samt i källare, rymlig klinkerbelagd uteplats i västerläge! Välskött och insynsskyddad trädgård! Varmt välkomna på visning!
Välkommen till en representativ villa om totalt 347 kvm.

Välplanerad och stor 1 ½-plans villa i vinkel och med källare. Ett fantastiskt hus med många bevarade originaldetaljer. Stora generösa sällskapsytor, öppna spisar samt härlig klinkerbelagd uteplats i västerläge! Välskött och insynsskyddad trädgård! Varmt välkomna på visning!

En mycket vacker och trivsam villa på 260+87 kvm väntar på familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende med representativ känsla och smakfull design i varje detalj. I stort sett allt, är i välbevarat originalskick och med stark känsla för både estetik och funktion.

Husets fasad är av tegel med koppardetaljer, tillbyggt garage, smidda trappräcken, stor uteplats med sol i väst, balkong från sovrum samt stor gillestuga för avslappning eller umgänge. Alla rum får mycket ljusinsläpp, särskilt entrévåningens sällskapsdel med stora fönster och öppenhet i vinkel mellan, matsal och vardagsrum och lounge.

Sällskapsrum på varsin våning ger möjlighet att reservera ett vardagsrum för familjen, alternativt att ge barnen ett eget rum för lek och kompisbesök. Öppen spis finner du både på mellan plan samt i källaren (i källaren behövs åtgärder för funktion).

Villan har i nuläget fem sovrum men kan enkelt utökas både på ovanplan, mellan plan samt i källaren för den som önskar.

Trädgården är grön och lummig med mysiga ytor runt hela huset. Helt insynsskyddad tomt vilket ger en liten oas i direkt närhet till centrum. Alldeles intill ligger både förskolor och skolor, vilket såklart underlättar logistik och vardagspussel för familjen. Cykelavstånd till stadens stora utbud.

Villan har ett mycket fint läge på Mellanheden, i ett charmigt och lugnt villaområde med mycket karaktär. Samtidigt har du nära till såväl service som kommunikationer och grönområden. Inom 20 meter har du busskommunikationer både genom buss nummer 1 och 3. Det finns även bra kommunikation till både centrum och Triangeln vidare med tåg mot Köpenhamn. Det tar 15 minuter med bilen till bron, 45 minuter till Köpenhamn.

Planlösningen disponerar sig enligt följande:

BOTTENVÅNING
Entré
Hallen belagd med original marmor på golvet samt ljusa väggar. Gott om plats för avhängning.

Hall
Från entrén tar du dig vidare in i hallen. Här finner vi original fiskbensparkett samt ljusa väggar. Gott om förvaring i klädkammare.

Gäst WC
Gästtoalett i originalutförande. Klinker på golvet samt ljusa väggar. Toalett samt tvättställ från 2017.

Salong
Härligt rum som kan ha många användningsområden. I dagsläget används det som salong. Fiskbenspaket samt ljusa tapetserade väggar.

Vardagsrum/Matsal
Husets hjärta! Fiskbensparkett på golvet samt ljusa väggar. Här finns gott om utrymme för det stora sällskapet. Utgång till den soliga terrassen från både vardagsrum och matsal samt en stor öppen spis för härliga stunder.

Kök
Via serveringsgången tar du dig vidare in i köket, även detta i originalutförande. Gott om plats för matbord och sittplatser. Många skåp till förvaring. Utgång till terrass även från köket.

Sovrum
Bra storlek på sovrum. Parkett på golvet samt ljusa väggar.

OVANVÅNING
Allrum från vilket man når de tre väl tilltagna sovrummen. Här kan med enkelhet sättas upp en vägg för att utöka med ytterligare ett sovrum för den som önskar. Det ena sovrummet med stor klädkammare och balkong i öst. De andra två sovrummen med gott om förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober. Fiskbensparkett i samtliga rum samt ljusa väggar. Helkaklat badrum renoverat 2017 med ljusinsläpp via ett blyinfattat fönster. Här återfinns dubbla handfat, toalett, samt dusch. Vitt kakel samt turkos klinker.

KÄLLARE
Stor rymlig källare i bra skick. Nyligen renoverad med nytt kakel och putsade/målade väggar. Rymlig gillestuga med öppen spis, används idag som tv-rum/vardagsrum, fantasin sätter gränserna. Stor renoverad tvättstuga och spa/relaxavdelning med duch och bad. Klinker på golv även här. Passage med utgång till trädgård. Klädkammare/förråd, toalett, pannrum, matkällare samt flera förrådsutrymmen. En fantastusk källare med många användningsområden.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter