Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hjortrongatan 7A

Videdal Malmö

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 115 kvm + 40 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½ plans parhus med källare
Byggnadsår 1927 ombyggt 1992
Uppvärmning IVT Värmepump luft/vatten
Ventilation Centralventilation
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Källargrund
Stomme: Tegel
Fasad: tegel, puts och trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Takpannor
Övrigt --- Härligt trädäck framför huset med rymlig plats för möblemang.
--- Garage och uppfart för två bilar.
--- Härligt uterum
Fastighetsbet. Ekedal 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 621 kr/år
varav
Uppvärmning: 30 896 kr
VA: 4 475 kr
Renhållning: 1 250 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 450 000 kr varav mark 793 000 kr
Summa pantbrev 1 977 750 kr
Tomt
Areal: 368 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Välkommen till en underbar villa med alla bekvämligheter som man kan önska sig. Det här huset passar de flesta familjer och är mycket bra planerat och innehar hela tre-fyra sovrum, stora sällskapsytor fördelat på tre plan, grönskande trädgård och ett stort garage! Ett boende Ni inte får missa! Varmt välkomna!
Är ni en familj som söker efter en helrenoverad villa att växa i med en underbar trädgård har ni funnit rätt. Fastigheten passar de flesta familjer och är mycket bra planerad och innehar hela tre-fyra sovrum samt stora sällskapsytor fördelat på tre plan. Huset har fått löpande renoveringar och underhåll och med tillbyggnaden bor man idag i ett hus som både andas stilfulla material val som äkta värme. Här växer man gärna med familjen. Förutom ett väskött hus erbjuds ni här en vacker grönskande trädgård där man enkelt får plats med både trädgårdsmöblemang samt en avskilt uterum och vill barnen springa av sig finns det gott om yta för detta.

Alldeles i närheten finns många gröna rekreationsområden, dagis, skolor samt Kvarnby golfbana och dessutom allt shoppingutbud kring Bulltofta/Toftanäs-området gör vardagsbestyren enkla. Tycker man att kommunikationen är viktiga är Ringvägarna endast någon minut med bil. Välkomna på visning

Huset disponerar sig enligt följande:

--- Ni välkomnas av en ljus hall med stora avhängningsytor. I entrén har man terracotta klinker och vita väggar och härifrån tar vi oss vidare in i hemmets hjärta köket som fått en mycket stilfull renovering. Från köket ser man även in mot stora rummet och matdelen där vi även blickar ut mot den gröna trädgården

--- I samband med att man byggde till helrenoverades köket. Ett mycket ljust kök med stora fönster och utgång till trädäck. Vit skåpsinredning som kompletteras stilrent med en svart kakel och arbetsbänk i valnöt. Vitvaror i form av; kyl/frys, spishäll, fläkt, varmluftsugn samt diskmaskin. Köksö i vinkel som skiljer av mot matsalsbordet. Ett rymligt kök med goda arbetsytor samt generösa förvaringsmöjligheter. Vita väggar och valnöts laminat. Utsikt mot matsalsdelen samt vardagsrum

--- Matsalsdel med vita väggar och flödande valnöts laminat på golv. Här kan Ni sitta i stora sällskap och avnjuta middagen. Pricken över i:et är den snygga kaminen som skänker både värme och mysfaktor.

--- Laminatgolv i valnöt, vita väggar och gott om fönster som bidrar med mycket ljus. Här får man plats med både soffgruppen och matsalsbordet.

Ovanvåning --- Ovanvåningen erbjuder tre rymliga sovrum, allrum och ett badrum. Alla rummen är välplanerade.

--- Sovrum med laminatgolv samt väggar i vitt med en nougat färg som fondvägg.

--- Sovrum med laminatgolv samt väggar i vitt med en nougat färg som fondvägg.

--- "The Master Bedroom" med laminatgolv och ljusa väggar med en brun fondvägg. Praktiskt förvaring med hjälp av en klädkammare.

--- Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Dusch, wc och vask.

--- Allrum med valnötslaminat och vita väggar. Generöst med plats för en mysig soffhörna!

--- Källarplan- Spa-avdelning

--- Redan när ni stiger in genom entrén kan man ana att källarplan har ngt extra fint att erbjuda. Här finner ni en renoverad SPA-avdelning. För att göra vardagslivet enklare har man även här en stor tvättstuga med gott om yta och ytterligare förvaring.

Välkomna till ert alldeles egna spa som kännetecknas av rymd, behagliga färger och helt enkelt ett badrum att trivas i. 2001 renoverades badrummet i källarplan om resultatet blev lika fint som man förväntat sig om inte bättre. Härliga ljusa ytor med både tvättavdelning samt bubbelbadkar. Väggarna är kaklade i bruna toner med inslag av vitt.

Tvättavdelningen med tvättmaskinsamt torktumlare.

Helkaklat badrum i blå toner med inslag av vitt, med WC och vask.

Ett boende Ni inte får missa! Varmt välkomna på visning!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter