Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gyllengatan 10

Videdal/Ulricedal Malmö

2 600 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 110 kvm + 70 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1927
Uppvärmning luft/vatten och luft/luft samt solfångare och braskamin
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Tak: Tegel
Övrigt
- Garage med uppfart med plats för tre bilar.
- Huset har larm

Huset har fått en helrenovering från 2007-2010. Följande har gjort i huset

- Nytt värmesystem i form av solpanel
- Ny el i hela huset
- Dränering har utförts

- Nya golv
- Nya tapeter
- Helkaklade badrum
- Nya vitvaror samt renoverat kök med stomma från Ikea
- Bastu installerarats i källaren
- 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, skjortstrykare samt kostym rengörare. ( -07)
- Hela källarvåningen har golvvärme
- Nya dörrar i huset
Fastighetsbet. Riksdalern 29

Övriga byggnader


- 3 glas fönster på bottenvåningen och ovanvåningen
- 2 glas fönster i källaren
- Golvvärme i källaren

Allmänt om fastigheten

varav
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 631 000 kr varav mark 798 000 kr
Summa pantbrev 2 210 000 kr
Tomt
Areal: 695 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Förmån, Officialservitut: Väg
Välkommen till en underbar helrenoverad villa med alla bekvämligheter som man kan önska sig Det här huset passar de flesta familjer och är mycket bra planerat. Tre rymliga sovrum, stora sällskapsytor, renoverat kök, helkaklade badrum och underbar trädgård. Man bara valt att nöja sig med det bästa!
Ta steget in i denna renoverade villa från 1927. Med luftiga ytor och ypperlig planlösning erbjuder vi nu en unik fastighet på bra läge. Villan är belägen på populära och eftertraktade Videdal! Ett mycket lugnt område som kännetecknas av goda grannar, närhet till grönområden, närbutiker, motorvägarna och skolor. Närhet till allt med andra ord!

BOTTENVÅNING:
Ni välkomnas av en ljus hall med stora avhängningsytor. Hela nedre våningen har ljusa klinkers på golvet och härifrån tar vi oss vidare in i vardagsrummet och sen hemmets hjärta köket som fått en mycket stilfull helrenovering. Från köket ser man även in mot stora rummet och härifrån tittar vi även ut mot trädgården och den fina gräsmattan där man mer än gärna tilbringar varma sommardagar i. Trädgården har även den fått en uppfrächning med anlagt uteplats ca 24 kvm med ny tegelgrill, vattenfontän samt spa avdelning med jaccuzzi.

--- Hall: Klinkers, ljus tapet, stor avhängningsyta samt en gäst WC.

--- Gäst Wc: helkaklat i ljusa toner med ny WC, handfat samt spegelskåp.

--- Kök: 2007 helrenoverades köket. Luckor i ek med svart laminerad bänkskiva. Ovanför arbetsytan har man kaklat och lagt mosaik. Fina inslag och detaljer är något som man tänkt på vid renoveringen. Rostfria vitvaror från Electrolux, dubbel kyl/frys med isfunktion (07), dubbelugn med touchfunktion (-07), inbyggnadsmicro med alla funktioner (-07), induktionshäll (-07), fläkt (-07) samt diskmaskin (-07) och gott om förvaring då det erbjudes myket skåp. Fönster ut mot trädgården och önskar man ha matplatsen i köket eller i vardagsrummet ges båda valmöjligheterna då ytorna är gedigna. Mellan vardagsrummet och köket är där ett valv med inbyggda spotlights.

---Vardagsrum: Klinkersgolv, ljus tapet och gott om fönster som bidrar med mycket ljus. Här får man plats med både soffgruppen och matsalsbordet. Som pricken över i:et har man här en fungerande öppenspis som man mer än gärna njuter av mysiga höstkvällar. I vardagsrummet finner vi även en luftvärmepump, som du kan styra med både värme och kyla, efter behov. Värme på vintern och kall skön kyla en varm sommar dag. Härifrån når vi även en mindre hall som vetter ut mot baksidan av huset och tar oss ut till trädgården.


OVANVÅNING:
Ovanvåningen erbjuder två-tre sovrum och ett badrum samt en underbar balkong. Alla rummen är välplanerade och mycket ljusa.

--- Hall: Klinkers och ljust nytapetserade väggar, härifrån tar man sig till de två sovrum som erbjudes.

--- Rum 1 : Nytt laminatgolv, ljusa väggar samt en fondtapet, inbyggda lampor som ingår. Plats för dubbelsäng och gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Fån detta rummet har man tillgång till balkongen som blickar över husets trädgård. Här har man äve tillgång till ett förråd som gård längts med båda sovrummen.

--- Rum 2: Nytt laminatgolv, ljust nytapetserade väggar, inbyggda spotlights och lampor som ingår.

--- Rum 3: Nytt laminatgolv, ljust nytapetserade väggar, inbyggda spotlights och lampor som ingår.

--- Toalett: Helkaklat i ljusa färger. Wc, handfat samt spegeln och duschslang vid handfatet.

KÄLLAREN:
Helrenoverad källare från 2009 med ny trappa ner och värmegolv, ljusa klinkers i beiga toner på golvet och vitt på väggarna.

--- Hall med klinkers, ljusa väggar, bastu och möjlighet till förvaring.

--- Badrum: Helrenoverat badrum från 2009 med golvvärme. Vita klinkers samt kakel. Badrummet är mycket rymligt och rymmer, bubbelbadkar, handfat med underskåp samt spegel, wc, handdukstork samt fönster som bidrar med ljus. I badrummet har man även två tvättmaskiner ( Bosch -07), en torktumlare (Bosch -07), Siemens skjortstryk (-07) samt torkskåp (Bosch -07) och fuktrensare för kläder.

--- Två sovum med klinkers på golv samt vitt kakel på väggarna. Allt renoverat 2009.


PANTBREV OCH LAGFART:
Lagfartsavgiften/stämpelskatten är 1,5 % på köpeskillingen och betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2 % av pantbrevsbeloppet.

BUDGIVNING:
All budgivning via Fastighetsbyrån i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud på vår tjänst Bud-on-line på nätet. Läs mer om vår budgivning i bladet "bud-on-line". Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Våra budgivningar är kvalitetssäkrade och övervakas av oberoende jurister.
Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.


FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs, säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter