Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Geijersgatan 28

Bellevue Sjösida Malmö

12 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 3 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 237 kvm + 112 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp Friliggande
Byggnadsår 1972 ombyggt 2001
Uppvärmning Bergvärme, markvärmepump (el)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 9 januari 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 51 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta+ källargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Betong, Tegel, Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas + 3-glas
Bjälklag: Betong, Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt För information;
Husets boendearea är 177 kvm och biarea är 172 kvm efter en uppmätning av Anticimex gjord 2018.
Fastighetsbet. Matilda 16

Övriga byggnader

Helrenovering av fasad = År 2000-2004
Nya takstolar samt nya glaserade takpannor = År 2000-2004
Planering av trädgård = År 2000-2004
Nyanläggning av trädgård framsida = År 2015
Nytt poolområde med nytt altandäck samt pooltak = År 2016-2017
Ny entrétrappa till hus = År 2018
Tillbyggnad av vinterbonat uterum = År 2002
Ny värmeväxlare till pool samt reningsansläggning = År 2016-2017

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 45 645 kr/år
varav
Uppvärmning: 39 538 kr
El: 0 kr (30416 kWh)
VA: 3 690 kr
Renhållning: 1 280 kr
Övrigt: 1 137 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar * Uppvärmningskostnaden avser uppvärmning av huset, poolen samt elkostnaden för hela fastigheten. *Övrigt; Avser kostnad för Kabel-TV; Telia 399kr/mån + Viasat 738kr/mån samt bredband via Telia för 409kr/mån.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 6 230 000 kr varav mark 3 784 000 kr
Summa pantbrev 6 500 000 kr
Tomt
Areal: 1730 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Representativ villa på bästa Bellevue Sjösida! Stolt presenterar vi denna fantastiska hörnfastighet på attraktiv adress med en otrolig generös och arkitektritad trädgårdstomt samt nyanlagt poolområde. Perfekt avvägd och insynsskyddad tomt i optimala väderstreck, allt för att kunna fånga solen från morgon till kväll. Den uppväxta trädgårdstomten bjuder på en varierande växtlighet, stensättningar och två stora altandäck. Ett hus som har renoverats med en varsam hand och som kombinerar modernitet, arkitektur och funktionalitet på ett utmärkt vis! Stilrena materialval, skräddarsydda lösningar om hela 177 kvm + 172 kvm fördelat på fyra nivåer, är bara ett axplock av vad detta hus har att erbjuda. Här finner ni en genomgående planlösning som kombinerar och hyllar ljusinsläpp och generösa sällskapsytor med större fönsterpartier och luftiga ytor! Ett perfekt boende för hela familjen med 3-4 sovrum tillhanda, två badrum, en gäst-wc, dubbelgarage samt ett stilrent kök med fina materialval som är modernt integrerat med vardagsrummet. Pricken över i:et är den vinterbonade tillbyggnaden på drygt 42 kvm som ger en fantastisk vy utmot poolområdet. Husets härliga altandäck erbjuder gott om utrymme för socialt umgänge med plats för möblemang i form av soffgrupper och solstolar invid poolen. Ett boende Ni inte får missa, varmt välkomna på visning!
Representativ villa på bästa Bellevue Sjösida! Stolt presenterar vi denna fantastiska hörnfastighet på attraktiv adress med en otrolig generös och arkitektritad trädgårdstomt samt nyanlagt poolområde. Perfekt avvägd och insynsskyddad tomt i optimala väderstreck, allt för att kunna fånga solen från morgon till kväll. Den uppväxta trädgårdstomten bjuder på en varierande växtlighet, stensättningar och två stora altandäck varav en i massiv komposit. Ett hus som har renoverats med en varsam hand och som kombinerar modernitet, arkitektur och funktionalitet på ett utmärkt vis! Stilrena materialval, skräddarsydda lösningar om hela 177 kvm + 172 kvm fördelat på fyra nivåer, är bara ett axplock av vad detta hus har att erbjuda. Här finner ni en genomgående planlösning som kombinerar och hyllar ljusinsläpp och generösa sällskapsytor med större fönsterpartier och luftiga ytor! Ett perfekt boende för hela familjen med 3-4 sovrum tillhanda, två badrum, en gäst-wc, dubbelgarage samt ett stilrent kök med fina materialval som är modernt integrerat med vardagsrummet. Pricken över i:et är den vinterbonade tillbyggnaden på drygt 42 kvm som ger en fantastisk vy utmot poolområdet. Husets härliga altandäck erbjuder gott om utrymme för socialt umgänge med plats för möblemang i form av soffgrupper och solstolar invid poolen. Ett boende Ni inte får missa, varmt välkomna på visning!

Huset disponeras enligt följande;

--- Entré; Välkomnande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. Ett vackert stengolv kombineras med vita väggar. Ifrån hallen nås gäst-wc:n, köket, vardagsrummet samt trappan till ovanvåningen.

--- Gäst-wc, Helkaklat i ljusa toner i en modern touch med wc, spegel och vask.

--- Kök; Rakt fram från hallen möts vi av det stilrena köket som bjuder på en modern dansk design kombinerat med svart granitskiva som dessutom förlängs till ett härligt matbord! Stort och rymligt kök med plats för hela familjen! Köket är välplanerat med gott om arbetsyta och förvaring genom över- och underskåp i ljusa toner och delvis vitrin. Härlig miljö med fönster mot trädgården. Inredningen i köket består av integrerad diskmaskin, kyl och frys (rostfri, side by side) induktionshäll, varmluftsugn i arbetshöjd, integrerad mikrovågsugn, köksfläkt samt kaffemaskin från Miele. Skåpinredningen är i vitt trä med förvaring både under- och ovan bänkskivan. Genomgående vita väggar som matchas fint med den vackra parketten. Via kök nås trädgården och det stora altandäcket som är i nivå med köksdelen vilket möjliggör en fin balans mellan inne och ute. Här kan ni avnjuta frukostar såsom middagar och njuta av den härliga vyn över den fantastiska trädgården och trevliga poolområdet.

-- Vardagsrum/sällskapsrum; I anslutning till kök finner ni den naturliga matdelen som bjuder på sittplatser för stora sällskap. Ett härligt sällskapsrum med generöst ljusinsläpp ifrån två väderstreck och ett vackert burspråk skänker rummet karaktär. Fantastiska snickerier och vacker fiskbensparkett. En härlig social miljö som bjuder på gott om plats för både familj och vänner.

OVANVÅNING

--- Några trappsteg upp från hall kommer ni till den privata delen av huset som idag består av två stora sovrum som kan med lätthet göras om till tre. Genomgående ljusa väggar, inbyggd förvaring samt laminatgolv.

--- Här finner ni även husets största badrum med helkaklade väggar i vitt med gråa detaljer samt grått klinkergolv. Generöst badrum med dubbelvask, jacuzzi, dusch och wc. Fönster ger ljus samt vädringsmöjligheter och vattenburen golvvärme ger extra komfort.

NEDRE PLAN

--- Via en trappa ner från hall finner ni den andra delen av huset som idag bjuder på generösa sociala ytor. Stort och luftigt rum med flertalet möbleringsalternativ och en vacker och fungerade öppen spis, perfekt för mysfaktorn under vinterhalvåret. Fantastiska snickerier och vacker fiskbensparkett som matchas med vita väggar. Möjlighet att göra om en del av denna yta till sovrum om behovet finns. Här finner ni även utgången till den tillbyggda delen från 2002 som bjuder på härliga vinterbonade 42 kvm. Med klinker i jordnära toner (golvvärme), fantastisk takhöjd och stora skjutpartier är det en fröjd att sitta i detta rum. Fina öppna kvadratmetrar som kan nyttjas exakt efter behov. Direkt access till det nyanlagda poolområdet med ett exklusivt altandäck i massiv komposit. Här får ni plats för flertalet solstolar samt loungedel. Yttermått på pool; 8m x 4m, nytt pooltak från 2016/2017.

KÄLLARDEL

--- Via några trappsteg ner kommer ni till den avskilda källardelen. Här nere finner ni två generösa rum med ljusa väggar och laminatgolv. Badrum med dusch, wc, vask samt bastu! I denna del finner ni även pannrummet, tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare, torkrum samt utgång till dubbelgaraget som bjuder på mycket plats och förvaring!

Fantastiska kvadratmetrar att trivas på! Varmt välkomna på visning!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter