Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bankogatan 14

Stenkällan Malmö

3 995 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 125 kvm + 78 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Luft/vattenpump, vattenburna radiatorer
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 27 mars 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas & 2-glas
Bjälklag: Trä+Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Nuvarande ägare har gjort följande renoveringar:
2001: Nytt tak, nya läkt, ny papp, nya takpannor
2001: Renoverades badrummet på entréplan
2008: Dränering 2008
2013: Ny källardörr
2013: Renoverades källaren, nya ytskikt
2013: Renoverades badrummet i källaren
2013: Ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Jordade eluttag i hela huset.
2013: Element utbytta i hela huset
Fastighetsbet. Geväret 16

Övriga byggnader

.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 280 kr/år
varav
El: 22 000 kr (10524 kWh)
VA: 4 700 kr
Renhållning: 1 280 kr
Försäkring: 4 300 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Fastighetsavgift 8049kr/år. I kostnaden för "el" ingår även uppvärmningskostnad via luftvärme-pump. Ovanstående driftskostnader är säljarens uppgifter. Enligt energideklarationen så utgår säljarens hushållsel till 6270 kWh/år. Detta ingår ej i energiprestandan enligt energideklarationen.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 431 000 kr varav mark 840 000 kr
Summa pantbrev 1 393 000 kr
Tomt
Areal: 600 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Förbesiktigat och väl omhändertaget hus med friköpt tomt på populära Stenkällan! Huset erbjuder renoverat kök och nyare badrum, två stora uterum, renoverade ytskikt och en totalrenoverad källare. Här finns även en helt fantastisk trädgård i söderläge som är perfekt för dig med gröna fingrar!
Varmt välkommen till detta hemtrevliga hus på Stenkällan! Här bor du i ett lugnt villaområde med närhet till skolor, närbutiker och bra bussförbindelser.

Vi välkomnas av en ljus och avlång hall med klinkergolv med golvvärme och inbyggd förvaring i form av två stycken garderober. I början av hallen finns ett av bostadens badrum med behaglig golvvärme. Badrummet renoverades 2001 och är helkaklat i beigea och terrakotta-färgade toner. I kaklet finns inslag av äkta bärnsten vilket ger en lyxig känsla. I badrummet finns duschhörna med glasdörrar, tvättställ med underskåp samt wc.

På bottenplan finns ett av husets sovrum. Sovrummet är idag inrett som gästrum/arbetsrum men lämpar sig även perfekt som barn- eller ungdomsrum. I detta sovrum finns även en större klädkammare.

Bostadens familjevänliga kök håller en bra standard och går i ljusa toner. Köket har stora arbetsytor och en förlängning i form av en "köksö" med spishäll och fläkt. Matplats för 4-6 personer med fönster som vetter mot husets framsida. I köket finns ugn (2019), mikro med inbyggd grill, LG sidebyside kyl/frys med ismaskin och vatten, diskmaskin från Cylinda. Även i köket finns det golvvärme under det ljusbeiga klinkergolvet.

Från köket finns en utgång till ett av husets härliga uterum/vinterträdgård. Ett gemytligt utrymme med mycket grönska, stort ljusinsläpp och även gott om förvaring i form av förråd som även leder ut till garaget.

Bostadens vardagsrum har tidigare varit uppdelat i två rum och här finns möjlighet att skärma av och bygga ett extra sovrum. I dagsläget ger vardagsrummet plats för en stor matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet når man husets andra uterum med utgång till husets härliga trädgård.

På husets ovanvåning finns ett sovrum, ett allrum/tv-rum och en toalett. Toaletten är helkaklad i toner av vitt och ljusblått. Toaletten är utrustad med wc, bidé och tvättställ. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och här har säljaren byggt en stilren och funktionell skjutdörrsgarderob med gott om förvaring.

Husets källare renoverades delvis under 2013 med nya ytskikt i form av nya golv och ny puts. Här byggdes även en lyxig relaxavdelning med jacuzzi för två personer. Badrummet är helkaklat med svart klinkergolv som bryts av mot ett stilrent vitt kakel med inslag av svart/gråa mosaikplattor. Badrummet lyses upp av infällda spotlights och här har säljaren satt in en handdukstork med vattenburen värme. Via badrummet nås husets tvättstuga som även den renoverades 2013 med tvättmaskin (äldre tvättmaskin, ca 10 år gammal) och förvaringsskåp. Gillestugan i källaren renoverades 2008 och ger plats åt stor soffa och bar. Perfekt som gästrum eller sällskapsrum!

I källarplan finns även två extra rum samt matkällarförråd. Från källaren finns uppgång till husets trädgård där källardörren sattes in 2013.


Området

Övrigt

Fiber indraget via Telia.

Bilder

Visa alla

HitCounter