Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bågegatan 46

Malmö

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 115 kvm + 82 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus med källare + oinredd vind
Byggnadsår 1932
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 27 augusti 2020
Energiklass: E
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta/källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong/Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Renoveringar:
2008 Kök
2012 Fönster & dörrar
2014 Badrum ovanvåning
2020 Parkett slipad och oljad
2020 Renoverat trappa på framsidan av huset
Fastighetsbet. Myran 11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 610 kr/år
varav
Uppvärmning: 15 028 kr
El: 10 600 kr (4384 kWh)
VA: 4 342 kr
Renhållning: 1 640 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar I driftkostnaden ingår ej hemförsäkring då denna är individuell.
Tomt
Areal: 226 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Idylliskt radhus från 1932 på lugna Johanneslust med hela fem rum!

I detta idylliska och barnvänliga villaområde finner ni detta vackra radhus från 1932 med härlig grannkänsla. Här har du en optimal planlösning med plats för hela familjen! Huset har två våningar samt källare och oinredd vind med möjlighet till ytterligare två sovrum. Radhuset är beläget på en mycket lugn gata med liten lättskött tomt på 226kvm. Praktisk närhet till kommunikationer och ringlinjen ger möjlighet till pendling, eller varför inte en härlig cykeltur som tar dig till centrum på mindre än tio minuter. Lågstadie- och förskola finns inom mycket kort promenadavstånd.

Entréplan

Hall

Vi välkomnas in i en hall med mörkt klinkergolv samt tapetserade väggar med gott om plats för avhängning och förvaring. Via hallen når vi det ljusa vardagsrummet samt köket, men även trappan som leder oss upp till övre plan samt källarplan.

Kök

Ljust och fräscht kök med rum för matplats om 4 personer. Köket består av köksluckor i ek tillsammans med bänkskiva i laminat och stänkskydd i mörkt kakel ovanför. Här erbjuds utrustning i form av induktionshäll, fläkt, kyl samt integrerad mikrovågsugn, ugn och diskmaskin. Här finner vi även utgången till den vackra trädgården.

Vardagsrum & matplats

Stort och öppet mot matplatsen i en social planlösning har vi vardagsrummet som rymmer soffgrupp och mediamodul. Den givna platsen att samla familj och vänner på. Vardagsrummet och matplatsen präglas av vackra tidstypiska detaljer så som fiskbensparkett, lamprosetter och stuckaturer i taket. Matplatsen rymmer matsalsmöbler för 8-10 personer.

Ovanvåning

Sovrum

På ovanvåningen finner vi 3 rymliga sovrum som har gott om förvaring. Här finns det plats för hela familjen.

Badrum

Modernt och stilrent badrum som renoverades 2014 med vitt kakel på väggar och grå klinker på golv. Utrustningen består av handfat, underskåp, spegel, WC samt specialbeställd duschhörna med glasväggar.

Vind

Från ovanvåningen kan vi ta oss vidare till den oinredda vinden där vi har möjlighet att bygga ytterligare 2 sovrum som är vanligt att göra i området.

Källare

Källaren erbjuder mycket förvaringsmöjligheter samt utrymme för klädvård. Tvättstugan är rustad med tvättmaskin, torktumlare, flera bänkar och skåp för praktisk förvaring. På golvet ligger klinkers för enkel renhållning. Gillestugan på nedre plan kan även användas som tonårsrum eller gästrum. Även här återfinns ett rymligt badrum med våtrumstapet och våtrumsmatta. Inredningen består av badkar, handfat med under- och överskåp samt WC.

Trädgård

Sommarens bjudningar kan enkelt serveras i trädgårdens flera mysiga hörn. Här finns det plats för större trädgårdsgrupper med gott om plats för familjen att umgås. Trädgården är fylld av grönska i form av blommor och fina fruktträd. Här vill man avnjuta sena sommarkvällar!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter