Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vagnmakaregränden 11

Nilstorp Lund

4 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 100 kvm + 47 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansradhus med källare
Byggnadsår 1975
Uppvärmning Fjärrvärme via samfälligheten.
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 27 juni 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 115 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Shingel/Papp
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt Utförda renoveringar:
Omläggning av tak 2005.
Träpanel mot nr 10 utbytt 2009.
Nya aluminiumfönster 2008.
Totalrenovering av källaren 2003-2004.
Totalrenovering av entréplan 2006.
Badrum ovanvåning renoverades 2012.
Nya golv, ommålning och nedtagen vägg ovanvåning 2013.
Fastighetsbet. Vagnmakaren 75

Övriga byggnader

Garageplats tillhör.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 695 kr/år
varav
El: 3 900 kr
Väg, samf.: 27 600 kr
Försäkring: 7 195 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 394 000 kr varav mark 1 299 000 kr
Summa pantbrev 2 100 000 kr
Tomt
Areal: 99 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Vagnmakaren GA:1, GA:3 Förmån, Officialservitut: Väg, 1281K-7994 Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 12-IM3-74/3584
På lugnt och barnvänligt läge på Nilstorp presenteras detta smakfullt renoverade radhus med trädgård i sydvästläge. Nära centrum, skolor och förskolor. Välkommen på visning!
På lugnt och barnvänligt läge på Nilstorp presenteras detta smakfullt renoverade radhus med trädgård i sydvästläge. Nära centrum, skolor och förskolor. Välkommen på visning!
På lugnt och barnvänligt läge på Nilstorp presenteras detta smakfullt renoverade radhus med trädgård i sydvästläge. Huset är mycket välplanerat med stora sociala ytor och ett öppet kök på entréplan, två rejäla sovrum som enkelt kan bli tre på ovanvåningen samt sovrum och allrum i källarplan. Dessutom finns två renoverade badrum varav det ena är utrustat med tvättmöjligheter. Renoveringarna har gjorts löpande från 2003 och framåt och huset är i mycket fint skick. Läget i området är utmärkt med fri utsikt från ovanvåningen samt ingen insyn från baksidan. I området finns en samfällighet där medlemmarna bidrar till välskötta gemensamma utrymmen, mycket grönska samt parkeringsplatser och garage. På Nilstorp finns mataffär och förskolor samt närhet till skola och centrum. Välkommen hem till ett lättskött, renoverat boende i ett av Lunds allra mest populära villaområden!

ENTRÈ
Vi välkomnas in i detta trevliga hem till öppen hall med utblick över kök och vardagsrum. Spotlights ger fin belysning över hall och kök. Till vänster finns det plats att hänga av sig ytterkläderna. Parkettgolv och vita väggar leder oss vidare in.

KÖK
Till höger öppnar köket upp sig med fantastiska arbetsytor, gott om förvaring och familjens naturliga matplats. Köket som renoverades och förlängdes 2006 består av vit inredning, grått kakel och bänkskivor i trä och rostfritt. Utrustning: Induktionshäll (Husqvarna), spisfläkt (Cylinda), diskmaskin (Bosch), inbyggnadsugn (Siemens), kyl (Bosch) och frys (Bosch). Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med köket finner vi vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats för större middagar. Stora fönsterpartier och altandörr släpper in ljus över parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet når vi den trevliga trädgården med markis, trätrall, grönska och möjlighet till odlingar.

OVANVÅNING
Via trappa från vardagsrummet nås ovanvåningen med två stora sovrum, allrum och badrum.

ALLRUM
En trappa upp nås ett allrum som är en trevlig plats för avkoppling med läshörna. Rummet ger dessutom plats åt skrivbord men passar även bra som ett mindre tv-rum. Två inbyggda garderober ger bra förvaring. Ljust laminatgolv och vita väggar.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Detta rum ligger fritt med härlig utsikt. Stora fönster släpper in ljus över laminatgolv och vita väggar. Detta rum har tidigare varit två sovrum vilket är enkelt att återställa för familjen som önskar fler sovrum.

BADRUM
Modernt helkaklat badrum från 2012 med grå klinkers, vitt kakel och effektfull mosaik. Utrustning: Dusch, wc, handfat och handdukstork.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Garderoberna ingår i köpet. Vita väggar matchas med ljust laminatgolv.

KÄLLARPLAN
Källaren som renoverades 2003-2004 ger plats åt sovrum, badrum och allrum/kontor. Spotlights ger fin belysning.

ALLRUM
En trappa ner möts vi av ett allrum med stor skjutdörrsgarderob och plats för skrivbord. Marimekko-mönster matchas med grå tapet och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med wc, dusch med duschdörrar, handfat, spotlights, tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 3
I källaren finns även ett stort rum som fungerar utmärkt som sovrum, gäst-rum, biorum etc. Fönster ger naturligt ljus över parkettgolv och vita väggar. Bioduken ingår ej. På ena väggen vid golvlisten finns en fläck som enligt besiktningsman berott på för lite ventilation. Ventilationen i utrymmet har ökats sedan fläcken upptäcktes och fläcken har inte blivit större.

ÖVRIGT
I trädgården, närmast garaget, går en brandväg som inte får blockeras.
Centraldammsugare finns, munstycket är sönder.
Radonmätning är utförd 2006 med årsmedelvärde 60 Bq/m3 (gränsvärdet är 200 Bq/m3).

SAMFÄLLIGHET
I området finns en samfällighet som inkluderar värme, vatten, sophämtning med trädgårdsavfall, basutbud TV och bredband via Com Hem. Husen och tillhörande tomter är enskilda fastigheter medan gångar, lekplatser, parkeringar, garage och andra gemensamma tillgångar ägs och förvaltas av samfälligheten. Medlemmarna har två trädgårdsdagar per år där avdrag görs med 300 kr på den aktuella kvartalsavgiften. Styrelsearbetet roteras bland medlemmarna och det kommande året kommer ägarna av Vagnmakaregränden 11 vara med i styrelsen. Mer info finns på www.vagnmakaren.se

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter