Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Schlyters Väg 12

Galjevången Lund

6 800 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 152 kvm + 54 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus i suterräng
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 3 oktober 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong/Lättbetong
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong/Trä
Tak: Fibercement (Ivarcem)
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt Larm finns.
Fiber är installerat.
Nytt tak, nya stuprör och nya hängrännor 2016.
Fastighetsbet. Schlyter 8

Övriga byggnader

På tomten finns en bod för trädgårdsredskap.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 40 664 kr/år
varav
Uppvärmning: 23 520 kr
El: 5 300 kr
VA: 3 400 kr
Sotning: 250 kr
Renhållning: 3 000 kr
Försäkring: 5 194 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 069 000 kr varav mark 2 370 000 kr
Summa pantbrev 1 932 500 kr
Tomt
Areal: 608 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde 15/1 eller enl. ök
Samfällighet/GA Last, Avtalsservitut: Ledning, 12-IM3-57/1238
På lugn återvändsgata på populära Galjevången presenteras detta arkitektritade suterränghus med stora öppna ytor, fem sovrum och vackra originaldetaljer. Stor tomt i söderläge med Elias Fries park runt hörnet. Välkommen på visning!
På lugn återvändsgata på populära Galjevången presenteras detta arkitektritade suterränghus med stora öppna ytor, fem sovrum och vackra originaldetaljer. Stor tomt i söderläge med Elias Fries park runt hörnet. Välkommen på visning!
På populära Galjevången presenteras detta arkitektritade 1950-talsradhus i suterräng med stor tomt i söderläge. Interiört karaktäriseras huset av öppna ytor, stora fönsterpartier och vackra originaldetaljer. Sällskapsytor fördelade på två plan och fem sovrum, varav ett har egen ingång, ger även plats åt den större familjen. Entréplan huserar kök, vardagsrum, sovrum, badrum och balkong. På nedre plan finns allrum med öppen spis samt sovrum, tvättstuga och förråd. Exteriört har huset kvar sitt uttryck från byggåret men med ett nytt tak från 2016. Tomten om 608 kvadratmeter ligger optimalt i söderläge med grönskande Elias Fries park utanför. Här finns bl.a. fruktträd, magnolia, rosor och stor gräsmatta. Uteplatser är placerade längs med husets södersida. Lugnt läge på återvändsgata nära skolor, bussförbindelser, mataffär och cykelväg till centrum. Till Mårtenstorget är det 10 minuters promenad. Välkomna till ett hus som måste upplevas!

ENTRÈ
Vi välkomnas in i denna trevliga bostad till hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Klinkers med golvvärme (elslingor) matchas med vita väggar och blå träpanel. Från hallen nås köket till vänster och vardagsrummet rakt fram.

KÖK
Det vackra originalköket renoverades 2014 med nya vitvaror, vitt kakel, granitbänkskiva och sprutmålade vita luckor. Köket erbjuder gott om förvaring, bra arbetsytor och matplats för tre personer. Öppen planlösning med vardagsrummet skapar ljus från två väderstreck och anslutning till matplats. Utrustning: Induktionshäll, inbyggnadsugn, köksfläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Klinkergolv med golvvärme (elslingor) matchas med vita väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för både matplats och soffgrupp. Väggar har tagits ner både mot köket och mot det ena sovrummet vilket skapar en fantastisk rymd. Stora fönsterpartier i söderläge med utsikt över trädgården skapar ett fantastiskt ljus över fiskbensparkett och vita väggar.

BIBLIOTEK
I öppen planlösning med vardagsrummet finner vi biblioteket som enkelt kan återställas till ett sovrum för familjen som önskar fler sovrum. Parkettgolv, vita väggar och platsbyggd bokhylla pryder ytorna. Från detta rum finns utgång till balkongen i söderläge.

SOVRUM 1
Sovrum med parkettgolv, gråa tapeter och gott om plats för dubbelsäng. Garderober skapar utmärkt förvaring. Intill sovrummet finns en rymlig klädkammare.

SOVRUM 2
Sovrum med parkettgolv, blåa tapeter, inbyggd garderob och linneskåp.

BADRUM
Halvkaklat badrum i originalutförande med marmorgolv, svart kakel och tidsenligt porslin som badkar, wc, handfat och bidé. Skåp med tvättlucka ner till tvättstugan är en härlig detalj. Under senare år har badrummet kompletterats med vikdörr och handdukstork.

SOVRUM 3
Sovrum, som idag används som kontor, med parkettgolv och ljusa tapeter.

NEDRE PLAN
Via den vackra trappan i 1950-talsstil nås nedanvåningen med allrum, två sovrum, wc, tvättstuga, pannrum, förråd med frys och snickarbod.

ALLRUM
Ljust och luftigt allrum med fungerande öppen spis och plats för soffgrupp. Stora fönsterpartier mot trädgården skänker ljus åt parkettgolv och vita väggar. Från detta rum nås trädgård med trädäck och stenlagd uteplats i söder.

SOVRUM 4
Sovrum med garderob och plats för säng och skrivbord. Ljusa tapeter och parkettgolv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med dusch, tvättställ och tvättmaskin. Från tvättstugan nås pannrummet.

TOALETT
Toalett med wc, handfat, klinkers och vita väggar.

SOVRUM 5
Det tidigare garaget har inretts till sovrum med egen ingång från trädgården via snickarbod.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter