Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Granövägen 510

Granön/Bensbyn Luleå

3 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea 82 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med inrett sovloft
Byggnadsår ca 1988 Utbyggt 1990 och 2000
Uppvärmning Se övrigt
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta och krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerrutor
Tak: Plåt
Övrigt Direktverkande el via elradiatorer, vattenburen golvvärme via elpatron i utbyggnaden från 2000, luft/luftvärmepump, kamininsats i öppen spis.

- Avloppet från dusch/WC och bastu går till en 3-kammarbrunn och avloppet från köket går till en stenkista.
- Vatten via egen brunn.
- Golvvärmen har inte varit påslagen på flera år på grund av att huset inte har varit bebott på vintern.
- Vintertid har huset hållt 18 grader invändigt.
- Ingen värme har varit i garaget.
Fastighetsbet. Bensbyn 8:86

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 11 865 kr/år
varav
El: 8 985 kr
VA: 1 255 kr
Renhållning: 475 kr
Väg, samf.: 1 150 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på 6 829 kr för elnät och 2 156 kr för elhandel. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 350 kr för grundavgift sommarabonnemang och 125 kr för tömning var 8:e veckar sommar. Driftskostnad för avlopp är slamtömning 1 255 kr. Driftskostnad för vägförening är fördelat på ca 250 kr/år för Långskatans vägförening och ca 900 kr/år för Mulöns vägförening (1 800 kr om du är fast boende).
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 391 000 kr varav mark 934 000 kr
Summa pantbrev 1 284 300 kr
Tomt
Areal: 1796 kvm
Typ: Trädgårdstomt med träd och bärbuskar.
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om, borrad brunn (från ca 90-talet) Enskilt avlopp med 3-kammarbrunn med markbädd (WC, dusch och bastu) samt stenkista (från kök).
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Brygga, 25-F1984-378.1

Ostört drömläge med skärgårdskänsla

- Skärgårdskänsla på fastlandet
- Socialt vardagsrum med värmande kamin
- Varmgarage med vattenburen golvvärme
- Fantastiskt uterum med fin utsikt över vattnet
- Både havet och naturen som närmsta granne
Varmt välkomna till Granön och detta fantastiska smultronställe! Denna fastighet har ett riktigt drömläge för er som älskar direkt närhet till hav, natur och den stillhet som det medför. Ett ostört läge med skogsparti, trädgårdsland och bärbuskar som gör det trivsamt att vistas här. På fastigheten finns ett charmigt hus som har byggts ut i omgångar och består av ett snyggt renoverat kök, ett sovrum med klädkammare, arbetsrum/gästrum, ett allrum som rymmer både mat- och soffgrupp där det även är generösa fönsterpartier och en värmande kamin, vardagsrum, badrum med dusch och bastu samt ett rymligt sovloft. Majoriteten av rummen har en svårslagen utsikt över den skyddade viken.

I direkt anslutning till entrén finns ett vedförråd samt ett vidbyggt varmgarage med vattenburen golvvärme och motordriven port. På tomten finns även en mindre redskapsbod där fiskeredskap förvaras, en timrad lada samt en gäststuga med bastu med äldre standard.

Här ute på Granön och på just denna fina udde lever man i en härlig skärgårdsmiljö med god grannsamverkan och en ordningsam vägförening. Fastigheten ligger ca 15 km från centrumkärnan. Här kan ni utan problem skapa er egna skärgårdsdröm och nyttja året runt. Detta är ett unikt tillfälle som inte får missas!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

HALL

Entréhall med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och klinkergolv med vattendriven golvvärme.

KÖK

Stilrent kök med vit köksinredning från Ballingslöv och IKEA, bänkskiva av mörk laminat med vitt kakel ovanför. och bra med förvaring via både över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Vitmålat trätak, ljusa tapetserade väggar och laminatgolv i mörkgrå nyans. Rymlig matplats och öppen planlösning till vardagsrummet samt utgång till det härliga inglasade uterummet med fin vy mot vattnet.

VARDAGSRUM

Stort och socialt vardagsrum med vitmålat trätak, väggarnas ytbeklädnad består av träpanel i ljusgrå nyans med en tapetserad fondvägg samt laminatgolv i mörkgrå nyans. Här kan du också ta dig ut till den trädäckade altanen som också vetter mot vattnet.

SOVRUM 1

Sovrum med vitmålat trätak, ljusa tapetserade väggar med bröstpanel i blå nyans och laminatgolv. Ingång till praktiskt klädkammare.

SOVRUM 2/ARBETSRUM

Sovrum/arbetsrum med vitmålat trätak, ljusa tapetserade väggar och laminatgolv. Ingång till förråd med hyllplan och frysbox.

BADRUM MED BASTU

Helkaklat badrum med vattenburen golvvärme. WC, handfat, högskåp, tvättmaskin, dusch och ingång till bastu.

ALLRUM

Allrum med vitt tak, vita väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Utgång till den trädäckade altanen med fin utsikt mot vattnet.

SOVLOFT

Från entréhallen finns en vit trappa som leder dig upp till det rymliga sovloftet. Vitlaserat tak, ljusa tapetserade väggar och laminatgolv. Det finns fönster på varsin gavelspets varav det som vetter mot vattnet är av generös storlek och ger rummet ett fins ljusflöde samtidigt som man kan njuta av den fina utsikten mot vattnet även här.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter