Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lokstallsgatan 55

Limhamn

5 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 128 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Tvåplans radhus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong/trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: Energiglas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Isolerat förråd med indragen el
Uppställningsplats för två bilar

Telia trippel play - Tv (telia lagom), bredband (100/100) samt IP-telefoni (379:-/månaden)
Fastighetsbet. Sillaprångaren 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 20 873 kr/år
varav
Uppvärmning: 8 293 kr
El: 3 937 kr
VA: 3 686 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 3 157 kr
Beräknat antal pers: 4
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 323 000 kr varav mark 1 542 000 kr
Summa pantbrev 3 400 000 kr
Tomt
Areal: 215 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Last, Officialservitut: Tunnelområde, 1280K-12/80

SMÅSTADSIDYLL VID HAVET

Äntligen har vi nöjet att förmedla ett av Parkhusen på Limhamns läge. Flexibelt radhus på hörna med 3-4 sovrum på 128 kvm. Biluppställningsplats för 2 bilar, förråd och 2 uteplatser. Varmt välkomna!
Äntligen har vi nöjet att presentera detta fantastiska hörnhus om 128 kvm och fem rum och kök! Här finner du kök med bra ytor och all nödvändig utrustning. Bredvid köket ligger matplats och vardagsrum och de båda badrummen är helkaklade. Stenlagd framsida med eget förråd och uppställningsplats för två bilar på den egna tomten. Liten lagom trädgård som vetter mot den nya stadsdelsparken. Nedervåningen har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att maximera socialt umgänge. På övervåningen finns sovrum och praktiska förvaringsmöjligheter. Här kan du anpassa planlösning efter behov. Välkommen på visning!

Planlösningen disponeras enligt följande:

Vi möts på gatan av ett härligt hus på gaveln. Två uppställningsplatser för bil samt en härlig stenbelagd uteplats. Isolerat förråd med bra förvaringsmöjligheter både inne och utanför. Vi tar oss vidare in i huset.

I hallen finner vi grå klinker på golvet, vita väggar. Skjutdörrspartier för förvaring samt tvättstuga.

Vi tar direkt höger och kommer in i köket från Marbodal med vita luckor samt mörk arbetsbänk. Parkett på golvet och vita väggar. I direkt anslutning till köket ligger vardagsrummet i öppen planlösning. Parkett på golvet även här och gott om utrymme för både stor matplats samt soffhörna.

Från vardagsrummet tar du dig ut på den härliga uteplatsen som tack vare hörnläget ger en rymlig umgängeplats. Stenlagd yta med grönskande gräs runt hörnan, plank samt grön ligusterhäck.

På bottenvåningen finner vi helkaklat badrum med ljus kakel och klinker. Tvättställ, dusch, toalett, golvvärme samt handukstork.

Ovanvåningen

På ovanvåningen med genomgående parkett och vita väggar finner en perfekt planerad planlösning. Tre bra sovrum och för den som önskar finns möjlighet att ändra om efter eget behov. Du kan utöka för större vardagsrum/allrum genom att ta ner en vägg alternativt sätta upp en vägg för att få ett fjärde sovrum. Här återfinns även här ett helkaklat badrum med toalett, tvättställ, badkar samt golvvärme. En rymlig klädkammare hjälper även till att stuva undan den mesta förvaringen.

Området

Limhamn är en småstad i storstaden med en alldeles egen själ. Här finns ett charmigt utbud av unika butiker, trendiga restauranger och mysiga caféer. En lång strandpromenad, sandstrand, djuphavsbad och en småbåtshamn gör att många lockas av att bosätta sig här. I Limhamn finns också en cityförening som levandegör stadskärnan hela året. Här arrangeras allt från julfirande till olika sorters marknader, loppisar och allsång i hamnen. Hela området i Limhamns läge ska utvecklas. Kontor, handel, bostäder, parker och stråk ska ta plats alldeles vid havet. Ett Multihus kommer byggas och ska ligga i navet av Limhamn och utvecklas med social hållbarhet i fokus. Detta kommer att innehålla det mesta; ett yttre lager av bostäder, kontor, handel och service samt en kärna bestående av ett parkeringshus samt en förskola med gård uppe på taket. Det kommer att synas att kvarteret innehåller många olika funktioner. Fasaderna ger uttryck för innehållet och ge en naturlig variation. Planerad inflyttning i huset är våren 2019, när också förskolan väntas öppna. Flera aktörer har redan tecknat upp sig på lokaler i huset, såsom COOP, Apcoa och en vårdcentral. Café eller restaurangverksamhet har möjlighet att etablera sig i fantastiskt läge med utsikt mot havet. Vägen ut till Ön, industrihamnens före detta vågbrytare, blir ett rekreationsområde som är tänkt att bestå av stora trädplanteringar som hjälper till att bryta vindarna från havet. En bryggpromenad kopplar samman Limhamns Läge med övriga närliggande utbyggnadsområden och med hela det rekreationsstråk som har etablerats längs med Malmös kuststräcka, från Västra hamnen via Ribersborgsstranden och vidare mot Sibbarp och Öresundsbrofästet.

Bilder

Visa alla

HitCounter