Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gunnarstorpsgatan 1

Limhamn

4 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 112 kvm + 63 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Gaspanna
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Tegel och trä
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Tranbäret 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 41 000 kr/år
varav
Uppvärmning: 25 000 kr
El: 11 000 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 671 000 kr varav mark 1 555 000 kr
Summa pantbrev 2 245 000 kr
Tomt
Areal: 622 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomträttavgäld 30 322 kr/år
Löptid 2020-01-01
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
På lugna och barnvänliga Limhamn presenterar vi stolt denna ytterst välhållna och charmiga 1½ plans villa med källare. Vackra bevarade 30-talsdetaljer kombineras stilfullt med bland annat stort och påkostat kök samt stämningsfull kamin. Trädgården är en oas för sig och bjuder på ca 40 kvm trädäck och härlig växtlighet!
På stark adress i Limhamns grönskande kvarter ligger denna charmiga villa med anor från 1939. Fastigheten har genomgått en större renovering invändigt med ett nytt kök och badrum, trots detta finns den ursprungliga känslan kvar i huset med bland annat vacker fiskbensparkett, tidstypiska dörrar och vackra fönsterbrädor i sten. Här finner Ni en vacker och klockren kombination mellan gammal charm och modernitet. Entréplan bjuder på en härlig och ljus planlösning med stora fönsterpartier, högt i tak och en integrerad planlösning mellan de sociala ytorna. Här finner Ni även den stämningsfulla kaminen och original trappan i trä som adderar trivselfaktorn. Entréplan med gäst-wc, modernt kök i vitt, generös matplats och stort vardagsrum med utgång till trädgård.

På övervåningen huserar tre generösa och bra sovrum. Hela ovanvåningen är inredd med vita väggar och svartlutat trägolv. Här finner vi även det utbyggda och exklusiva badrummet med inmurat bad, spots och högkvalitativa materialval. Utsikt över grönska och självaste Turning Torso!

Den inredda källaren bjuder på stora ytor med en trevlig tvättstuga och ett allrum som kan användas som hemmabio eller ungdomsrum.

Trädgården är fastighetens egna oas med 40 kvm utbyggdt trädäck som omringas av grönskande fruktträd. Perfekt avvägd och insynsskyddad tomt i optimalt söderläge med två stora trädäck med två uteplatser, allt för att kunna fånga solen från morgon till kväll. Fastigheten innefattar dessutom ett förråd som är avdelat för att användas både som förrådsutrymme och ateljé. Ateljé med brädgolv och glaspartier från golv till tak. Här finner Ni även en egen uppfart för bilen!

Välkommen till detta drömboende på bästa läge!

Huset disponerar sig enligt följande:

ENTREPLAN

--- Välkomnande hall med fiskbensparkett och ljusa väggar. Goda avhägningsmöjligheter för hela sällskapet.

--- Gäst WC med lättskött och svart gummimatta som kompletteras med vitt kakel. Fönster, WC och vask.

--- Modern och stilren köksinredning i högblankt vitt från 2005 med grafitgrått kakel och klinker. Köksinredningen är byggd i vinkel och bjuder därav på gott om förvaringsskåp och lådor. Här finner Ni spots, massiv arbetsbänk i målad ask samt dubbel diskho med skjutbräda vilket skapar en extra arbetsbänk. Vitvaror i form av; svart spisfläkt (2006), spis med varmluftsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys med ismaskin (Samsung, 2005). Detta matchas smakfullt med vita väggar!

--- I anslutning till kök finner vi den vackra matplatsen med högt i tak, takstuckatur och lackad fiskbensparkett. En generös och trivsam yta som omringas av ett flertal fönster med utsikt mot den omhändertagna trädgården. Väggarna är vita. Matplats för ca 8 personer.

--- Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönsterpartier, ljusa väggar och vacker fiskbensparkett i ek. Ett fantastiskt sällskapsrum med plats för en rejäl soffgrupp! Braskaminen skapar inte bara en härlig myskänsla utan bringar även värme till huset och kompletterar uppvärmningssystemet perfekt. Här finner Ni även av den vackra originaltrappan som tar Er till upp till ovanvåningen. Här tar Ni er även ut till trädgården!

OVANVÅNING

--- Ljus hall med vita väggar och svartlutat trägolv. Vi hall når Ni alla sovrum och badrum.

--- Exklusivt och stilrent badrum med svart klinker och grafitgrått kakel. Badrummet genomgick en totalrenovering med utbyggnad 2005. En praktisk och inmurad duschhörna som kan fyllas upp och användas som badkar. Här finner Ni WC, vask med skåp i valnöt och spegel.

--- Sovrum 1 med vita väggar och svartlutat trägolv. Inredd idag med dubbelsäng.

--- Sovrum 2 med vita väggar och svartlutat trägolv. En inbyggd garderob bjuder på extra förvaring! Används idag som barnrum.

-- Sovrum 3 med vita väggar och svartlutat trägolv. Används idag som arbetsrum! Här får man även plats med dubbelsäng om det så önskas!

--- Inredd vind med plankor, vilket ger extra förvaring!

KÄLLARE

--- Generös tvättstuga med vita väggar och svart/vitt klinker. Tvättmaskin (Whirlpool, 2004), torktumlare (Bosch,2005) och dusch. Utrymmet används idag som extra klädförvaring.

--- Allrum med vita väggar och tegelgolv! Kan användas som hemmabio, ungdomsrum eller som ett extra sovrum!

--- Generös matkällare, pannrum med gaspanna från 2000 och snickarrum!

EXTERIÖR

--- Trädgården är fastighetens egna oas med 40 kvm utbyggt trädäck som omringas av grönskande fruktträd. Perfekt avvägd och insynsskyddad tomt i optimalt söderläge med två stora trädäck med två uteplatser, allt för att kunna fånga solen från morgon till kväll. Fastigheten innefattar dessutom ett förråd som är avdelat för att användas både som förrådsutrymme och ateljé. Ateljé med brädgolv och glaspartier från golv till tak.

--- Uppfart för bil!

Välkomna på visning!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering