Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Betesvägen 16

Lerberget

2 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 111 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Direkt El + luft/luft värmepump
Ventilation Frånluftventilation
Energideklaration
Utfärdad den 20 augusti 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Luft/luft värmepump installerades och byttes 2011, braskamin 2007
Varmvattenberedare 2010

Användningen av ute spat under ett helår med en temperatur på 39 grader drar ca:
3 100 kWh. (säljarens uppgifter).
Fastighetsbet. Lerberget 49:186

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 27 832 kr/år
varav
El: 15 630 kr (14200 kWh)
VA: 5 260 kr
Renhållning: 2 130 kr
Väg, samf.: 1 200 kr
Försäkring: 3 612 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 417 000 kr varav mark 357 000 kr
Summa pantbrev 1 760 000 kr
Tomt
Areal: 390 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Lerberget GA:5

Välkomna till detta härliga boende i populära Östra Lerberget. På en lugn gata säljs nu denna villa om två plan med en trevlig trädgård med uterum, altan, ute spa och garage. Varmt välkomna till ert nya hem!

På Betesvägen 16 bor ni bekvämt med närhet till både förskola och skola. På promenadavstånd finns även en busshållplats. I närområdet har ni även Höganäs sportcenter, stranden och fina promenadstigar. Lerberget passar för både gammal som ung!
Bostaden disponeras enligt följande:
PLAN 1

HALL
När ni stiger in i bostaden stiger ni in i en luftig hall med bra avhängningsmöjligheter. På golvet ligger ett mörkt klinkergolv och väggarna är ljust tapetserade. Vidare in till höger finner ni en groventré med goda förvaringsmöjligheter. Här är väggarna målade i ljusblått samt plastmatta med uppvikt heltäckningsmatta på golv. Resterande delen av hallen har ljust tapetserade väggar och på golvet vilar ett parkettgolv som löper vidare genom kök och vardagsrum.

GÄSTTOALETT
I anslutning till hallen ligger bostadens gästtoalett som är helkaklat i beiga nyanser och utrustat med en mindre vask och WC. Här finner ni även tvättmaskin samt kondenstorktumlare (2012).

KÖK
Vidare från hallen når ni bostadens kök vilket är funktionellt och stilrent. Arbetsbänken är en snygg bänkskiva i trä och stänkskydd ovan samt väggarna är kaklat med ett fint vitt handslaget kakel. Här finns bra med förvaring i skåp och lådor med vita skåpsluckor. Utrustning i köket är diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn, två stycken kylar samt en frys (samtliga vitvaror från 2008). I anslutning till köket når ni den ljusa och trevliga matplatsen med ljusträpanel på väggarna.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ljust och rymligt med ett härligt fönsterparti som skänker rummet ett trivsamt ljus. I ena delen av rummet finner ni vad som kan kallas bostadens hjärta som den vackra platsbyggda egendesignade öppna spisen utgör. Andra delen av vardagsrummet är idag möblerat som en trivsam TV-hörna. Här är väggarna randigt tapetserade och här finns två fönster som skänker denna del av rummet ett trivsamt ljus.

PLAN 2
Trappan upp till ovanvåningen är vitmålad med vita trappstegsmattor. I hallen på ovanvåningen når ni samtliga rum och här finns inbyggd förvaring i form av en mindre garderob.

SOVRUM 1
När ni kliver in i det första sovrummet kliver ni först in i rummets "walk in closet" med bra förvaring i rymliga garderober. Här finns även utgång till bostadens balkong. Vidare in i rummet finner ni en sovplats med plats till dubbelsäng. I denna del av rummet finns även förvaring bakom spegelskjutdörrar. Rummet har tapetserade väggar i rött och på golvet vilar ett massivt ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet är stilrent och har förvaring i rymliga garderober bakom svarta skjutdörrar. Här är väggarna vitmålade med en svartmålad fondvägg och på golvet vilar ett massivt ekparkettgolv.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet har ett takfönster vilket skänker rummet ett trevligt ljus. Rummet har en platsbyggd sängstomme med platsbyggda hyllor ovan. Rummet har en trevlig utformning med snedvägg och här finner ni även en stickvind. Här finns infällda spotlights i taket med en tapetserad fondvägg i en mönstrad tapet i grått på golvet vilar ett ekparkettgolv.

BADRUM
På ovanvåningen finner ni bostadens badrum vilket är helkaklat med elektrisk golvvärme och infällda spotlights i tak. Här finns bra med förvaring i spegelskåp och kommod. Badrummet är försett med stor dusch och WC (renoverat 2004).

UTERUM
Från vardagsrummet når ni bostadens stora och härliga uterum (2007) med plats till en större sittplats/loungegrupp. Här finns även en platsbyggd bänk vilken kan användas till förvaring.

TRÄDGÅRD
Vidare ut från uterummet når ni den fantastiska trädgården med vackra blommor i rabatter. Här finns plats till sällskapsytor och ett fint soldäck. I anslutning till soldäcket finner ni en jacuzzi som är inbyggd i ett mindre uterum vilken kan nyttjas året om (2011). Trädgården är till stora delar stenlagd vilket gör den väldigt trivsam.

GARAGE
Bostaden har även ett tillhörande dubbelgarage där syllarna nyligen är utbytta (2008), utanför garaget finns även en stenlagd uppfart vilken rymmer två bilar.

ÖVRIGT
I bostaden finns bekvämligheter som friköpt larm samt att fiber är indraget och anslutet.
Jordfelsbrytare installerades 2007 samtidigt som all el drogs om på bottenvåningen.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter