Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Blåklintvägen 5

Hyllinge

4 100 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 160 kvm + 50 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2010
Energideklaration
Utfärdad den 24 april 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Uppvärmning: NIBE Fighter 360P
Huset är anslutet till fibernät: Telia
Centraldammsugare: Canvac
Fastighetsbet. Hyllinge 36:358

Övriga byggnader

Fristående uterum
Dubbelgarage: 50 kvm
Garageinfarten är ca 115 kvm med plats till 6 bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 800 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 000 kr
El: 5 000 kr (15500 kWh)
VA: 4 700 kr
Renhållning: 2 400 kr
Försäkring: 4 700 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4174 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning. Uppgifterna är lämnade av säljaren.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 250 000 kr varav mark 365 000 kr
Summa pantbrev 3 763 000 kr
Tomt
Areal: 809 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Välkommen till en fantastisk enplansvilla från 2010! Ett specialritat LB-hus för optimal comfort!
Fastigheten är belägen i Parkbyn i Hyllinge. Här har ni nära till skola, dagis och gångavstånd till Familia Storcenter, Ica-Maxi, Bauhaus och golfbanan. Bostaden måste ses! Varmt välkomna på visning!
Välkommen till en fantastisk enplansvilla från 2010! Ett specialritat LB-hus för optimal comfort!
Fastigheten är belägen i Parkbyn i Hyllinge. Här har ni nära till skola, dagis och gångavstånd till Familia Storcenter, Ica-Maxi, Bauhaus och golfbanan. Bostaden måste ses! Varmt välkomna på visning!

Drömlik villa med fantastisk och nästintill underhållsfri trädgård om helt fri från insyn. Ett fantastiskt Arctic spa-bad i trädgård för maximal avkoppling! Läget erbjuder sinnesro med fri utsikt över fält och närliggande bebyggelse samt närhet till Helsingborg, Bostaden har genomgående väl utvalda, exklusiva material samt sober färgsättning. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och fri tillgång till en exklusiv trädgård via stora glasdörrar. Dessutom med ett vackert ljusflöde och en härlig rymd. Samtliga fönster är specialbehandlade och behöver inte putsas. I Denna välplanerade bostad finner ni fyra rymliga och ljusa sovrum. Dubbelgarage samt en garageinfart som rymmer upp till sex bilar.

Välkomnande hall med praktisk och vacker klinker på golv och ljust målade väggar. En stor walk-in-closet ger mycket förvaringsmöjligheter. Vidare öppnar hallen upp till bostadens mycket generösa sällskapsutrymmen och kök.

Till vänster finner ni en gästtoalett med dusch. Ljust kakel på väggar och klinker på golv. WC, handfat på kommod och spegel.

Exklusivt kök med luckor i vitt. Välplanerat och praktiskt med matplats samt mycket förvaring och finesser. Köket är utrustat med diskmaskin (2010), inbyggd ugn/mikro (2010), induktionshäll från (2010), ugn (2010) samt kyl och frys (2010). Mot vardagsrummet finner vi även en braskamin som höjer trivseln ytterligare.

Välplanerat och rymligt vardagsrum med plats för större soffmöblemang i direkt anslutning till köket. Flera stora öppningsbara fönsterpartier som tillsammans ger ett fantastiskt ljusinsläpp åt bostadens sällskapsdelar och knyter samman den fantastiska ute och innemiljön.

Två rymliga sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Stora fönster för härligt ljusinsläpp. På golvet vilar snygg parkett och väggarna är vita.

Från master bedroom har ni tillgång till ett exklusivt japanskt badrum med stort hörnbadkar. På väggarna sitter ett fint kakel och på golven finner vi matchande grått klinker. Vägghängd japansk toalettstol, handfat på kommod och spegel med belysning

I tvättstugan finner vi Miele tvättmaskin (2012) och torkskåp (2010) placerade i bra arbetshöjd. Tvättbänk, skåp för förvaring, arbetsbänk, gardeober och snyggt klinker på golvet.

Hyllinge ligger i Åstorps kommun som ingår i Familjen Helsingborg och intill E4 alldeles öster om Helsingborg. 13 km till Helsingborg centrum.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter