Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Odengatan 14

Hörnefors

1 650 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 118 kvm + 80 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Värmepump luft/vatten (el)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 december 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 77 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Hörneå 58:5

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett fristående garage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 720 kr/år
varav
El: 18 220 kr (15978 kWh)
VA: 6 700 kr
Renhållning: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Kostnaden för elen inrymmer även 20 Ampere säkring. Förbrukning av vatten 105 kub. Fiber finns för 349 kr/mån = 4188 kr/år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 268 000 kr varav mark 302 000 kr
Summa pantbrev 893 000 kr
Tomt
Areal: 1236 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning På den generösa trädgårdstomten finns blomrabatter, äppelträd, hallon-, krusbär- och vinbärsbuskar, stor och fin gräsmatta till lek och spring samt grillplats. Huset har också en härlig veranda med tak.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse

Villa på mycket fint läge i Hörnefors!

Charmigt hus på barnvänlig gata, optimalt beläget med lekplats och fotbollsplan som närmsta granne. Villan har tre befintliga sovrum med möjlighet till fler och har komfort som uterum, fristående garage, fiber och har låg driftkostnad. Entréplan fördelar generöst vardagsrum med klassiskt parkettgolv, nyligen uppfräschat kök (2020) med fina detaljer och fräsch maskinpark, ett sovrum och renoverat badrum. Övre plan karakteriseras av charmigt snedtak, har två sovrum, wc och erbjuder flertalet inbyggda förvaringsutrymmen. Den praktiska källaren disponerar tvättstuga med kakel och klinkers, tvättpelare, dusch samt bastu med relaxavdelning, gillestuga och flera förrådsutrymmen.

Generös trädgårdstomt med blomrabatter, äppelträd, hallon-, krusbär- och vinbärsbuskar, fin gräsmatta till lek och spring samt grillplats. Nytt luftvattenvärmesystem med el-patron (2011), delvis utbytt el, nytt tak och liggande stammar i badrummet är bytta. I Hörnefors bor du nära havet och all service du behöver. Närhet till mataffärer, förskola, skola, simhall, utomhusbassäng och god kommunikation. Välkommen på visning!
Charmigt hus på barnvänlig gata, optimalt beläget med lekplats och fotbollsplan som närmsta granne. Villan har tre befintliga sovrum med möjlighet till fler och har komfort som uterum, fristående garage, fiber och har låg driftkostnad. Entréplan fördelar generöst vardagsrum med klassiskt parkettgolv, nyligen uppfräschat kök (2020) med fina detaljer och fräsch maskinpark, ett sovrum och renoverat badrum. Övre plan karakteriseras av charmigt snedtak, har två sovrum, wc och erbjuder flertalet inbyggda förvaringsutrymmen. Den praktiska källaren disponerar tvättstuga med tvättpelare, dusch samt bastu med relaxavdelning, gillestuga och flera förrådsutrymmen.

Generös trädgårdstomt med blomrabatter, äppelträd, hallon-, krusbär- och vinbärsbuskar, fin gräsmatta till lek och spring samt grillplats. Nytt luftvattenvärmesystem med el-patron (2011), delvis utbytt el, nytt tak och liggande stammar i badrummet är bytta. I Hörnefors bor du nära havet och all service du behöver. Närhet till mataffärer, förskola, skola, simhall, utomhusbassäng och god kommunikation. Välkommen på visning!

- Låg driftkostnad
- Optimalt läge
- 3 sovrum med möjlighet till fler
- Stor tomt
- Fiber

ENTRÉ
Framför huset erbjuds fin veranda med tak med gott om plats för utemöbler och blomster.
Hallen har möjlighet till avhängning av ytterkläder och tar dig upp till övervåningen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett modernt laminat i ljus kulör.

KÖK
Husets hjärta, köket är nyligen uppfräschat och är stilrent inrett med vita skåpluckor och snygga täckskivor i blått och rostfritt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Bra arbetsbänk under fönstret, god förvaring i skåp och skafferi och mycket trevlig plats för matgrupp. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett ljust och stilrent laminatgolv.

VARDAGSRUM
Stort och härligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck. Här ryms både stor soffgrupp och matsalsbord. Vid behov kan det generösa rummet enkelt delas av och ett till sovrum kan skapas. Vit strukturtapet och gediget parkettgolv ramar fint in det gästvänliga rummet.

BADRUM
Husets badrum är klätt i stilren och komfortabel våtrumsmatta i en sober kulör. Inredningen består av WC, handfat, spegelskåp med belysning och badkar med dusch. Handdukstork värmer skönt och ett fönster släpper in härligt dagsljus.

SOVRUM
I anslutning till husets kök nås det första sovrummet. Utrymme för dubbelsäng och mycket god förvaring i inbyggda garderober. En randig tapet och fint laminatgolv klär ytskikten.

Övre våningsplan karaktäriseras av charmigt snedtak och erbjuder mycket bra förvaring i flera kattvindor och klädkammare.

SOVRUM
Till höger om trappen nås det andra sovrummet som är klätt i en vacker blommig tapet och har modernt laminatgolv. Härifrån nås mysig balkong.

SOVRUM
Mitt emot husets andra sovrum nås det tredje sovrummet. Samma stilrena golv och fint tapetserade väggar. God möjlighet till förvaring i inbyggda garderober och isolerad kattvind.

WC
Mindre toalett med handfat, WC och spegel.

KÄLLARPLAN
I den praktiska källaren som nås via köket erbjuds många trivsamma biytor och förvaringsutrymmen. Här disponeras renoverad tvättstuga med kaklade ytskikt, tvättpelare, dusch samt bastu med relaxavdelning, matkällare, mindre garage som idag används som förråd samt en gillestuga med en säkring med 3-fas uttag och en kamin (ej besiktigad).

BRA ATT VETA:
2019: Installation fiber, tapetsering sovrum och kök, ny trapp, målning hall och köksluckor, ny WC och handfat till toaletten på övre plan, ny diskmaskin
2018: Golv hall och kök
2016: Ny fläkt
2013: Ny kyl/frys, spishäll och ugn
2011: Badrumsrenovering, ny värmepump, ny tvättmaskin och torktumlare LG 8 kg
2004: Takbyte
Delvis utbytt el och liggande stammar i badrummet är bytta.

Området

Hörnefors är en tätort inom Umeå kommun som ligger ca 32 km söder om Umeå. Hörneforsfabriken har satt stor prägel på byn. Fabriken la ner 1982 och har sedan dess byggts om till kontorshotell och heter idag Hörnefors företagscentrum. Här har du nära till natur och friluftsliv samtidigt som du har närheten till en stor stad. Hörnefors idrottsförening har fotboll, innebandy och simning. Gymnastikföreningen har barn och ungdomsverksamhet. Basket drivs i KFUM:s regi.

Närservice

Livsmedlelsafärer, restauranger, bibliotek, förskola, skola, simhall, utomhusbassäng, hälsocentral, apotek, älderboende och ungdomsgård.

Kommunikation

Snabbtåg via Botniabanan, E4an samt goda bussmöjligheter, för att se tider gå till www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter