Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Furuvägen 5

Holmsund

2 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 85 kvm + 45 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Elpanna
Energideklaration
Utfärdad den 20 december 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 190 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Knipan 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 25 612 kr/år
varav
Uppvärmning: 19 161 kr
VA: 4 976 kr
Renhållning: 1 475 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Elförbrukning 24 295 kwh/år 20 A säkring
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 083 000 kr varav mark 413 000 kr
Summa pantbrev 1 162 500 kr
Tomt
Areal: 1137 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Last, Avtalsservitut: Flottläggning mm, 24-IM1-43/705 Last, Avtalsservitut: Stränder vid tavlefjärden mm, 24-IM1-43/706
Välkommen till skärgårdsidyllen Holmsund och denna ombyggda och renoverade villa som i och med renoveringen fått en helt ny planlösning och större boyta. Villan disponerar rymlig hall, vardagsrum med kamin, ombyggt och renoverat kök, renoverat badrum, tre sovrum samt mindre allrum och separat (renoverad) tvättstuga. Mycket inbjudande tomt, kuperad med plattsättningar, dekorationsgrus, vackra planteringar och ytor för lek och spring. Fristående vedeldad bastu på tomten. Garage med direktaccess till bostaden.

Holmsund "Kustens pärla" erbjuder vacker natur och fina havsbad, förskola/skolor, träningsanläggning, simhall, föreningsliv, centrum med bl a bank, matbutik och blombutik. Holmsund stoltserar även med en fin golfbana för den intresserade! Bra bussförbindelser med Umeå.
Välkommen till skärgårdsidyllen Holmsund och denna ombyggda och renoverade villa som i och med renoveringen fått en helt ny planlösning och större boyta. Villan disponerar rymlig hall, vardagsrum med kamin, ombyggt och renoverat kök, renoverat badrum, tre sovrum samt mindre allrum och separat (renoverad) tvättstuga. Mycket inbjudande tomt, kuperad med stensättningar, dekorationsgrus, vackra planteringar och ytor för lek och spring. Fristående vedeldad bastu på tomten. Garage med direktaccess till bostaden.

Holmsund "Kustens pärla" erbjuder vacker natur och fina havsbad, förskola/skolor, träningsanläggning, simhall, föreningsliv, centrum med bl a bank, matbutik och blombutik. Holmsund stoltserar även med en fin golfbana för den intresserade! Bra bussförbindelser med Umeå.

- OMBYGGD

- STORA RENOVERINGAR

- MYCKET FIN TOMT

- ENPLANSVILLA

HALL
Mycket rymligt och praktisk hall. Hallen inrymmer fina förvaringsmöjligheter och har direktaccess till garage. Rakt fram nås ett mindre allrum med genomgång till tvättstuga samt till vänster kök och övriga bostadsytor. Hallen har klinker och golvvärme.

KÖK
Ombyggt och rymligt ekkök med gott om förvaringsutrymmen och rymlig matplats. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, inbyggd ugn och mikro samt induktionshäll. Arbetsytorna är goda och sköts på laminatarbetsbänk. Från köket är det öppet in mot vardagsrummet, vilket ger en fin social atmosfär. På golvet ligger en parkett som löper vidare in till vardagsrum.

VARDAGSRUM
Mysigt vardagsrum med utrymme för soffgrupp och matgrupp. En kamin är centralt placerad och ger extra mysfaktor till både vardagsrum och kök. Från vardagsrummet nås den fina tomten med altan i sydväst. Tomten är kuperad och välarbetat med nivåskillnader, planteringar, plattsättningar, grus- och gräsytor. Här finns gott om utrymme för lek o spring samt lata dagar i solen. När mörkret eller kylan kryper på kan det vara mysiga att basta i den vedeldade bastun som står vid foten av Omberget.

SOVRUM
Sovrum 1, 2 och 3 ligger invid varandra på rad och nås alla från vardagsrum. Sovrum 1 är det största och här finns plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med garderobsvägg med skjutdörrar vilket ger gott om förvaringsutrymmen.

SOVRUM
Sovrum 2 och 3 passar båda utmärkt som barnrum, gästrum alternativt kontor. Sovrum 2 är intrett med vita väggar och en mörkgrå fondvägg. Laminatgolv.

SOVRUM
Sovrum 3 är inrett med vita väggar och parkettgolv i original. I detta rum står ett elelement. Rummet har garederober.

ALLRUM
Ett förråd har byggts om till ett mindre allrum, tyst avskilt från övriga gemensamhetsytor och sovrum. Från detta rum nås tvättstugan och här finns även utgång till altan och tomt.

TVÄTTSTUGA
Renoverad och ombyggd tvättstuga kombinerat med pannrum. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare och ho samt förvaringsskåp. I de fall man vill konvertera om till bergvärme är det förberett i detta rum för att borra.

BADRUM
Helkaklat och renoverat badrum i vitt och grått. Tre fönster släpper in ljus. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Badrummet är inrett med dusch, duschväggar, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel.

ÖVRIGT
Bredband finns.

2013 - 2017 har många och stora renoveringar gjorts på huset; nytt kök men ny öppen planlösning in mot vardagsrum. Installation av kamin, nytt ombyggt badrum, delvis ny el, ny elcentral och jordfelsbrytare. De flesta fönster är nya övriga är bytta under en 10-års period. Golv uppbilade med ny golvkonstruktion, isolering, golvvärme och nya golv (bortsett husets 3 sovrum). Det är förberett för att kunna dra golvvärme även i sovrummen. På baksidan av huset har trädgården fått en stor ansiktslyftning med nivåskillnader, fina stensättningar, grus- och gräspartier samt planteringar. Fin och rymlig altan i sydväst är byggd. På tomten står även en vedeldad bastu samt ett förråd.

2009 Nytt yttertak. Ny planlösning där biytor byggts om till boytor med ny entré/hall samt allrum och tvättstuga.

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man bla golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-2 och Storsjöskolan 3-9 är en nybyggd modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket och friskvårdsanläggningen.

Närservice

I Holmsund finns bla en välsorterad matvarubutik, bensinmack, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, banker, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter