Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bokskogsbacken 59

Hisings backa

4 850 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 105 kvm + 19 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2003
Uppvärmning Vattenburen golvvärme nederv., radiatorer överv., kamin
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 19 oktober 2018
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättklinkerelement
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Taktegel
Utv. plåtarbete: Plåtisol
Övrigt Vad gäller uteplatser finns det en väl använd uteplats vid entrén i söderläge. Detta utrymme är insynsskyddat bakom en häck och ett plank. Med markisen utdragen skapas ytterligare ett rum sommartid. En praktisk grind och du står i carporten.

Det finns också en rymlig, gediget byggd och helt underbar altan på baksidan i nordväst med utsikt mot den fantastiska bokskogen. Även här sitter du skyddad bakom en häck med en känsla av insynsskydd.

Ytterligare en uteplats i form av en praktisk balkong utanför vardagsrummet. Från balkongen kommer du dels via en grind in i carporten, dels via en trappa ner till den stora altanen i sydväst.
Fastighetsbet. Backa 223:11

Övriga byggnader

Carporten är ovanligt stor och öppet mot utsikten mot bokskogen, vilket ger ett både praktiskt och fint ljus in i carporten. Här får plats två bilar och en motorcykel.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 830 kr/år
varav
El: 17 906 kr (12007 kWh)
Sotning: 300 kr
Väg, samf.: 10 624 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Driftskostnader varierar mellan olika familjesammansättningar och olika sätt att leva samt olika avtal. I Samfällighetskostnaden ovan ingår; VA, renhållning, snöröjning. Uppvärmnings- kostnaden ingår i Elförbrukningen. Försäkring exkl hemfskr ligger på 4.383kr.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 071 000 kr varav mark 1 175 000 kr
Summa pantbrev 2 000 000 kr
Tomt
Areal: 262,6 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Backa S:265, GA:124 Förmån, Officialservitut: Tillträde för underhåll, 1480K-2003F40 Last, Officialservitut: Tillträde för underhåll, 1480K-2003F40

Bokskogsbacken 59 i 2 plan, naturen in på knutenMed direkt närhet till naturen och långt in på en lugn och barnvänlig återvändsgata har vi nu nöjet att presentera detta smakfulla, moderna kedjehus i två våningar i suteräng, med en carport samt med en trevlig gemenskap i området.

Bostadens entréplan erbjuder hall med klinkers, klädkammare, helkaklat badrum, ett ljust kök med utgång till uteplats i söderläge samt ett stort vardagsrum med plats för både en matplats och en soffgrupp. Rummet pryds av en värmande kamin och har en utgång till balkongen i nordväst. Nedervåningen erbjuder vidare fyra sovrum, ett helkaklat badrum och en tvättstuga.

Allt detta tillsammans med närheten till flertalet skolor, till bussen, golfbana mm samt fördelen med det barnvänliga området, gör detta till ett riktigt bra köpläge. Hör av er till oss för mer information.

Du välkomnas av en stenlagd uteplats med markis, bakom häck och staket. Från gatan och från uteplatsen når du carporten som är öppen mot den vackra utsikten mot bokskogen.
Vid entrén finns ett praktiskt förråd, högt i tak.

ENTRÉPLAN

HALL med ljusa klinkerplattor och med plats för avhängning.
Direkt till höger finner du dels ett FÖRRÅD dels ett helkaklat BADRUM med ljus klinker och kakel. Här finns dusch, handfat och wc.

Till vänster om hallen ligger det ljusa KÖKET med parkett på golvet och ljusa luckor. Kyl- och frys, diskmaskin, ugn och fläkt. Från köket kan du gå ut till uteplatsen i söderläge och vidare in i carporten.

Rakt fram från hallen sett och du är inne i det rymliga VARDAGSRUMMET med parkett på golvet och en värmande kamin, praktiskt placerad mitt i rummet. Fönster längs hela väggen i nordväst och med en balkongdörr ut till balkongen där du kan sitta och njuta av naturen. Från balkongen tar du trappan ner till trädgården och altanen, och du når även carporten från balkongen.

Från vardagsrummet når man nederplan via en vitmålad trappa med trappsteg i ek.

NEDERPLAN

HALL med parkett på golvet.

SOVRUM med parkett och ett större fönster mot trädgårdssidan.
SOVRUM med parkett och ett mindre fönster mot trädgårdssidan.
SOVRUM med plats för en dubbelsäng och med garderober bakom snygga skjutdörrar i svart och ek. Här ifrån tar du dig ut till den underbara altanen. På golvet ett mörkare laminatgolv.
SOVRUM med ett mörkare laminatgolv.

Ett helkaklat BADRUM med ljust klinker och ljust kakel. Här finns ett badkar, handfat och wc.

TVÄTTSTUGA med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. En praktisk tvättho och flera överskåp och underskåp. En ljus plastmatta på golvet.

Sammantaget ett både praktiskt och smakfullt boende i ett mycket populärt och barnvänligt område med närhet till natur, skolor och buss. Välkommen!

Området

Området erbjuder en fantastisk natur med mycket bra promenadstigar för både dig, barnen och hunden. Det är ett barnvänligt område med både barnfamiljer och äldre, en bra blandning. Här kan barnen springa över till grannbarnen utan att behöva vara orolig för trafik.

Kommunikation

Med 5 minuters promenad från huset går buss 47 och 18.

Parkering

Utöver sin egna carport med plats för 2 bilar och 1 mc, finns det parkeringsplatser längs med gatan utanför.

Övrigt

Det finns flera skolor och förskolor i närheten. Backatorpsskolan, Olshammarsskolan, Backaskolan mfl. S:t Jörgen Spa och konferensanläggning ligger med 5 minuters bilfärd från huset liksom Albatross Golfbana. Det stora köpcentrat i Backaplan åker du på 10 minuter med bil.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering