Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lyckåkersgatan 24

Rotorp Halmstad

4 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum
Boarea + Biarea 190 kvm + 175 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1943
Uppvärmning Elpanna med vattenburet system + luft/luftvärmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 23 januari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Mexitegel/stående träpanel
Fönster: 3-glas, isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2018 Nya stammar för vatten och avlopp.
2008 Byttes/renoverades elledningar, värmesystemet, fönster, tvättstuga.

Fastigheten har typkod 320.
Samtliga lägenheter är registrerade hos kommunen.
Anslutningar: ADSL.


Fastigheten säljs med friskrivning från dolda fel. Kontakta mäklaren för mer information.
Fastighetsbet. Antennen 10

Övriga byggnader

Vidbyggt skyddsrum som inrymmer garage med ett rejält loft om ca 40 kvm golvyta ovanför, med goda möjlighet att nyttja som övernattningslägenhet (alternativt att bygga om till ytterligare en lägenhet). Stort förråd på baksidan som i dagsläget nyttjas av lägenhetsinnehavare 1.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 24 629 kr/år
varav
El: 5 000 kr
VA: 7 093 kr
Renhållning: 7 736 kr
Försäkring: 4 800 kr
Taxeringskod 320
Summa pantbrev 2 625 000 kr
Tomt
Areal: 779 kvm
Typ: Hörntomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt Överenskommelse

Flerbostadshus på Väster/Rotorp!

Hyreshus med attraktivt läge och med faktiska hyresintäkter om 378 000 kr/år! 4 st uthyrningsenheter varav 3 av dessa totalrenoverats så sent som 2018. Dessutom finns ett vidbyggt skyddsrum med garage och tillhörande loft (ca 40 kvm golvyta). Möjligheter finns således för uthyrning av garageplatser samt att göra ytterligare en lägenhet. Varmt välkommen att boka din privata visningstid!
Hyreshus med attraktivt läge och med faktiska hyresintäkter om 378 000 kr/år! 4 st uthyrningsenheter varav 3 av dessa totalrenoverats så sent som 2018. Dessutom finns ett vidbyggt skyddsrum med garage och tillhörande loft (ca 40 kvm). Möjligheter finns således för uthyrning av garageplatser samt att göra ytterligare en lägenhet.

Bruttointäkt: 378 000 kr/år
Drift: 24 629 kr/år
Fastighetsavgift: 5 848 kr/år
Driftnetto = 347 523 kr/år
Direktavkastning: 7,0 %

Lägenhet 1 (1:a våning)
3 rum och kök om ca 70 kvm + ca 15 kvm uterum. 12 000 kr/månad kallhyra.
Lägenheten totalrenoverade 2018. Praktisk entréhall. Rejält vardagsrum i delvis öppen planlösning med kök, båda med fiskbensparkett på golvet och vita väggar. Modernt kök med köksutrustning bestående av spishäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. 2 bra sovrum varav ett med fiskbensparkett och utgång till stort uterum (ca 15 kvm) och ett med furugolv. Helkaklat badrum med wc, tvättställ med kommod och duschplats med glasvägg samt spotlights.

Lägenhet 2 (2:a våning)
3 rum och kök om ca 70 kvm. 10 000 kr/månad kallhyra.
Lägenheten totalrenoverades 2018. Praktisk entréhall. Modernt kök, med ett separat utrymme för tvättmaskin, i öppen planlösning med vardagsrum och med utgång till balkong. Köksutrustning bestående av spishäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. 2 bra sovrum samt ett helkaklat badrum med wc, tvättställ med kommod och duschplats med glasvägg. Genomgående snyggt ljust plankgolv och vita väggar.

Lägenhet 3 (Vindsvåning)
2 rum och kök om ca 50 kvm. 5 000 kr/månad kallhyra.
Nyrenoverat helkaklat badrum (2018) med grå klinker och vitt kakel. Badrumsutrustning bestående av wc, tvättställ med kommod samt dusch med glasvägg. Kök i öppen planlösning med vardagsrum samt ett sovrum. Köksutrustning bestående av spishäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Genomgående ljust laminatgolv och vita väggar.

Lägenhet 4 (Källare)
2 rum och kök om ca 49 kvm. 4 500 kr/mån inklusive värme och hushållsel.
Totalrenoverad lägenhet med helkaklat badrum med dusch med glasvägg, tvättställ med kommod och wc. Snyggt modernt kök, rejält allrum och ett bra sovrum. Separat luftvärmepump.

I Källaren finns även en gemensam tvättstuga/pannrum med tvättmaskin, torktumlare och goda arbetsytor samt ett hallutrymme med tre mindre separata förråd. Utvändig ingång från trädgården.

Området

I citys västra del finner vi den härliga mixen av stadens häftiga puls och de lugna omgivningarnas vilopuls. Kännetecken för området är den låga bebyggelsen och all grönska. Här bor man mellan stadskärnan och Flygstadens köpcentrum med närhet till såväl Rotorp som Galgbergets friluftsområde. Rotorp ligger högt beläget med härlig vy mot Laholmsbukten och med blandad bebyggelse. Charmiga äldre villor blandas med nybyggda hus. Flygstadens köpcentrum växer så det knakar och här finner du allt för såväl vardagslivet som för större byggprojekt för huset. Till citykärnan promenerar du på 5 minuter och där finns alla butiker, restauranger och uteserveringar som du behöver och mer därtill. Den som vill leva ett aktivt liv bjuds löp och promenadspår på Galgberget, ridhus vid Mickedala, simbassäng vid Actic. i närheten finns även boulehall, fotbollsplaner och golfbana.

Övrigt

Förskola: Västanvindens förskola (1-5 år), Karlsro förskola (1-5 år), Kimbogårdens förskola (1-6 år), Höjdens förskola, Guldfiskens förskola, Sömntutans förskola, Vittra. Skola: Slottsjordsskolan (F-5), Brunnsåkersskolan (6-9), Vittra (F-9).

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter