Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lybäcksvägen 35

Kyrkeryd Habo

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 130 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 3 december 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt Byte fasadpanel och målning av fasaden på hus och garage utfördes 2018.
Ny garageport installerades 2016.
Altandörrar och ytterdörr byttes 2018.
Entrétak byttes 2018.
Markis monterades 2015.
Tak och väggar i vardagsrum, hall, kök målades 2016 samt ny golvbeklädnad 2018.

Fastigheten är ansluten till fibernät.
Fastighetsbet. Kyrkeryd 6:27

Övriga byggnader

Kallgarage och förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 473 kr/år
varav
Uppvärmning: 12 386 kr
El: 7 987 kr
VA: 5 300 kr
Renhållning: 2 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 131 000 kr varav mark 370 000 kr
Summa pantbrev 2 345 000 kr
Tomt
Areal: 731 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Samfällighet: Habo Kyrkeryd S:2
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1623-421.1

Naturnära enplansdröm!

Varmt välkomna till Lybäcksvägen 35! Här finns nu möjlighet att förvärva ett mycket välskött enplanshus fördelat på 130 kvadratmeter. Huset är byggt 2006 och erbjuder en modern och öppen planlösning som tilltalar de allra flesta. Ett smidigt trappsteg ner från kök och matplats nås det härliga vardagsrummet där braskaminen bjuder på både värme och trivsel. Vidare från vardagsrummet nås den stora och stenlagda uteplatsen i solsäkert söderläge. Förutom de stora sociala ytorna finns totalt fyra sovrum i bra storlek, två helkalade badrum och en separat tvättstuga med groventré. Den lättskötta trädgårdstomten lämnar tid över till annat och bilarna parkerar ni smidigt i kallgaraget eller på den dubbla biluppställningsplatsen utanför.

Här bor ni till en låg månadskostnad och med närhet till såväl natur och föreningsliv som till skol- och barnomsorg. Habo centrum med butiker, service och kommunikationer ligger endast en kort gång-eller cykelväg bort.
ENTRÉ
Ljus och välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till vänster innanför ytterdörren. På golvet ligger slitstarka klinkers med behaglig golvvärme och väggarna är tapetserade i en ljus nyans.

SOVRUM 1
Till vänster från entrén sett ligger det första sovrummet. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet är beläget till höger från entrén sett. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är tapetserade i ljusa nyanser.

SOVRUM 3
Även det tredje sovrummet har ljusa väggar och ekparkettgolv.

HALL
Möblerbar hall med ekparkett på golv och tapetserade väggar. Hallen binder samman tre av totalt fyra sovrum med tvättstuga, de båda badrummen samt kök och matplats.

BADRUM 1
Det första av de två badrummen är utrustat med dusch, handfatskommod med överskåp, badrumsskåp, WC, vädringsfönster samt handdukstork. Klinkergolv med behaglig golvvärme, belysning via infällda spotlights i tak och helkaklade väggar.

BADRUM 2
Även det andra badrummet är helkaklat och erbjuder golvvärme samt belysning via infällda spotlights i tak. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, handfatskommod med överskåp, badrumsskåp för förvaring, WC samt vädringsfönster.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Tvättstuga med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och grovvask. Gott om skåpsförvaring och bänkyta för att underlätta tvätthanteringen.

KÖK
Kök i tidlöst utförande från HTH. Skåpsluckor i björk och grått kakel ovan arbetsbänk i stenmönstrad laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn och mikro. Köket får naturligt ljusinsläpp via ett liggande fönster ovan diskbänken samt belysning via infällda spotlights i tak.

MATPLATS
Den öppna planlösningen möjliggör matplats för 4-6 sittande i anslutning till köket. Golvet i såväl kök som vid matplatsen är beklätt med ekparkett och väggarna är tapetserade.

VARDAGSRUM
Det härliga vardagsrummet är smidig beläget ett trappsteg ner från matplats och kök. Här finns gott om yta för nära och kära att umgås på. Plats finns för såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Braskaminen i mitten av rummet bjuder på värme och hög mysfaktor. På vardagsrumsgolvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa. Från vardagsrummet nås den stora och stenbelagda uteplatsen som sommartid bjuder på goda solchanser från morgon till kväll.

SOVRUM 4
Det största av de fyra sovrummen nås från vardagsrummet. Väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter tack vare en praktisk och mycket rymlig skjutdörrsgarderob. Även från sovrummet finns utgång till den härliga uteplatsen.

Området

Kyrkeryd är ett mycket naturskönt område med mestadels villor och radhus. Kyrkeryd och Habo erbjuder ett rikt föreningsliv samt skol-och barnomsorg. Mer information om Habo och Kyrkeryd finner ni på kommunens hemsida: www.habokommun.se

Närservice

I Habo centrum finns flera butiker, där ibland ICA och Coop, bibliotek, bageri och mycket mera.

Kommunikation

Habo station ligger ca 15 minuters gångväg bort. Härifrån finns riktigt bra pendlingsmöjligheter genom västtågen med direktanslutningar till Nässjö, Göteborg och Skövde. Länsbuss 101 avgår från Kyrkeryd och tar dig in till centrala Jönköping på ca 40 minuter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering