Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lybäcksvägen 25

Kyrkeryd Habo

3 195 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 118 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Värmepump med vattenburen golvvärme
Ventilation FT-ventilation med värmeväxlare
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Bjälklag: Trä
Fastighetsbet. Kyrkeryd 6:83

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 744 kr/år
varav
El: 25 200 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 2 700 kr
Försäkring: 3 844 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Kostnad för el avser både hushållsel samt uppvärmningskostnad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 275 000 kr varav mark 366 000 kr
Summa pantbrev 2 559 000 kr
Tomt
Areal: 697 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Samfällighet: Habo Kyrkeryd S:2
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1623-421.1

Trivsamt boende för gammal som ung!

Oavsett om du är redo för att ta klivet in i villalivet eller har levt i det så många år att du är redo att minska ned på storleken är detta ett hus som bockar av många punkter på önskelistan. Här fördelas hela bostaden på ett bekvämt sätt över ett plan. Redan i hallen möts du av den öppna, sociala ytan mellan vardagsrum och kök, höjdpunkter såsom generös takhöjd och braskamin höjer trivselnivån några extra snäpp. Sovrummen är tre till antalet och för den som önskar ytterligare ett så går det att konvertera nuvarande tv-rum till det.

Plan och lättskött trädgård som gränsar mot naturen ger minimalt med insyn och en möjlighet att ständigt följa naturens skiftningar med årstiderna. Huset stod färdigt 2008 och har fortfarande många år innan det blir dags för stora och kostsamma renoveringar. Närhet till både centrum och natur gör att du själv kan välja vilken aktivitet som passar dig för dagen utan en massa bakomliggande planering. Sammanfattningsvis ett ljust och luftigt boende att komma hem och trivas i.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!
HALL
I hallen kan ytterkläderna hängas av till vänster. På golvet ligger klinker i entrén som i förlängningen övergår i träparkett och väggarna är tapetserade.

KÖK
I köket går luckorna i vitt, det kombineras med ljus arbetsbänk samt glasskiva som stänkskydd. Utrustat med spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl och frys. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum binds samman på ett trivsamt sätt. Här finns plats för både soffa och matbord. Hög mysfaktor med braskamin. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita. Härifrån nås uteplats.

ALLRUM
Perfekt som exempelvis tv-rum men går även att göra om till ett sovrum. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa. Utgång till uteplats.

SOVRUM 1
Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob med skjutdörrar. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob med skjutdörrar. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

SOVRUM 3
Även här ryms säng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob med skjutdörrar. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

BADRUM 1
Här finns dusch med glasväggar, wc, tvättställ med förvaring samt spegelskåp. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade med grå detalj som matchar golvet.

BADRUM 2
Detta badrum är utrustat med badkar med dusch, spegelskåp med förvaring, tvättställ med förvaring samt wc. På golvet ligger grå klinker som kombineras med vitkaklade väggar med grå detalj.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och grovvask. Förvaring i skåp. På golvet ligger klinker och väggarna är vita.

Området

Kyrkeryd är ett mycket naturskönt område med mestadels villor och radhus. Kyrkeryd och Habo erbjuder ett rikt föreningsliv samt skol-och barnomsorg. Mer information om Habo och Kyrkeryd finner ni på kommunens hemsida: www.habokommun.se

Närservice

I Habo centrum finns flera butiker, där ibland ICA och Coop, bibliotek, bageri och mycket mera. Den mesta service man kan tänkas behöva helt enkelt.

Kommunikation

Habo station ligger ca 15 minuters gångväg bort. Härifrån finns riktigt bra pendlingsmöjligheter genom västtågen med direktanslutningar till Nässjö, Göteborg och Skövde.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering