Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Boarp 17

Gränna

3 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea 194 kvm
ritningsuppmätn norm SS 021053

Byggnad

Byggnadsår 2015
Uppvärmning Bergvärme. Vattenburet system med golvvärme och vattenburna radiatorer.
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fastighetsbet. Norra Boarp 1:18

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 782 000 kr varav mark 272 000 kr
Summa pantbrev 2 507 000 kr
Tomt
Areal: 1710 kvm
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Avlopp, 0680K-2763.2
Förmån: Officialservitut Väg, 0680K-2763.1

Nybyggt möter naturen i en svårslagen kombination!

Ta vägen upp mot Grännaberget men när det är dags att svänga av till vänster fortsätter du rakt fram och uppåt. När du tror att du nått vägs ände fortsätter du lite till, här öppnar skogen upp sig till ett vackert naturlandskap och på höjden tronar Norra Boarp 17. Det vita, ståtliga trähuset sticker i färgsättningen ut från de i övrigt grönskande omgivningarna men ger ändå känslan av att vara insprängt i eller växa upp ur berget.

Huset, av fabrikat Hjältevadshus, stod färdigt så sent som 2015 och nybyggnadskänslan är fortfarande högst påtaglig. Sedan dess har en hel del hänt med huset då nuvarande ägare på egen hand har färdigställt övervåningen, anlagt trädgård samt fina stensättningar. Interiört bjuds du på samtliga önskvärda bekvämligheter, en av de stora fördelarna med att flytta in i ett "nästan-nytt" hus. Planlösningen är anpassad efter den moderna livsstilen med öppna och sociala ytor på nedre plan och den privata sfären en trappa upp. Oavsett om du har många barn, hobbies eller helt enkelt bara vill ha extra svängrum är detta huset för dig, i dagsläget finns hela 4 sovrum med möjlighet till ytterligare 1 på nedre plan.

Att rulla in i Norra Boarp är lite som att hamna mitt i Bullerbyn, området präglas av små mysiga gårdar med trähus och fina trädgårdar. Grannar och övrig bebyggelse känns kanske avlägset när du endast kan se trädtoppar med en skymt av Vättern i horisonten, men oroa dig inte - grannarna har du cirka 200 meter bort och de flesta bekvämligheterna finns i centrala Gränna en kort biltur bort, cirka 2 kilometer till Tranåsvägen. Skol- och barnomsorg finns i centrala Gränna, barnen får självklart skolskjuts. I den omgivande naturen finns fina promenadstråk och ett par hundra meter in i skogen finns utsiktsplatsen Tegnertornet. Sammanfattningsvis ett perfekt boende för såväl den växande som etablerade familjen.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!
NEDRE PLAN

HALL
Välkommen in i hallen med möjlighet till avhängning av ytterkläder. På golvet ligger laminatparkett detta kombineras med vita väggar.

VARDAGSRUM
Rakt fram i hallen nås bostadens vardagsrum. Här öppnar en väl tilltagen yta upp sig som ger rum för både större soffgrupp samt matsalsbord. Braskamin höjer både mysfaktorn och ger en fin värmekälla under vinterhalvåret. För den som önskar så går det att dela av ytan och skapa ytterligare ett sovrum på nedre plan. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är tapetserade. Härifrån nås bostadens uteplats som sträcker sig utmed hela långsidan av huset.

KÖK
Tidlöst kök från Ballingslöv med gott om arbetsytor. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, fläkt, mikro, spishäll samt ugn. Matplats för 4-6 sittande gäster alternativt en större platsbyggd köksö. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är tapetserade. Även härifrån finns utgång till trädgård/uteplats.

BADRUM
Smakfullt badrum utrustat med dusch, tvättställ med förvaring, spegel samt wc. På golvet ligger våtrumsmatta och på väggarna sitter våtrumstapet.

SOVRUM
Sovrummet på nedre plan gör gott om rum för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderober. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är tapetserade.

GROVENTRÉ/KLÄDVÅRD
I klädvården finns även möjlighet att ha grovéntre till huset, perfekt ingång efter exempelvis en löptur i skogen eller kanske en regnig lekstund för barnen. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt grovvask. På golvet ligger våtrumsmatta och väggarna är tapetserade.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
En trappa upp öppnar det rymliga allrummet upp sig och gör rum för såväl tv-hörna som exempelvis dator. Inbyggda spotlights ger ett fint ljusflöde till hela ytan, eftersom det är öppet till nock blir rummet blir extra luftigt med ett fint ljusflöde. Dubbla balkonger ger dig alltid en plats med sol att vistas på.

SOVRUM 1
Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är vita.

SOVRUM 2
Även här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är vita.

SOVRUM 3
Rum för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är tapetserade.

BADRUM/FÖRRÅD
I dagsläget nyttjas denna yta som förråd med allt är förberett och klart för den som istället önskar göra om detta till ett andrabadrum.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter