Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Saltgatan 28

Gantofta

3 200 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 6 sovrum
Boarea 149 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1974
Uppvärmning Direkt El + luft/luft värmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 23 januari 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 166 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 2- & 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Tofsskivlingen 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 974 kr/år
varav
Uppvärmning: 10 000 kr
El: 6 984 kr (18611 kWh)
VA: 4 211 kr
Försäkring: 5 779 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 723 000 kr varav mark 369 000 kr
Summa pantbrev 1 400 000 kr
Tomt
Areal: 645 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Skapa din egen familjedröm!

Välkomna till detta trivsamma 1 1/2-planshus i populära och barnvänliga Gantofta. Med hela sex sovrum att disponera över har detta hus stor potential. Rummen kan också användas som tv-rum eller öppnas upp till rymligare sovrum om så önskas. I vardagsrum och kök finner vi rymliga sociala ytor med plats för hela familjen. En luftig men trots allt avskärmad planlösning genomsyrar bottenvåningen. Detta är en bostad med alla de bekvämligheter man kan tänkas behöva, men även lite utöver det, såsom bastu, tvättrum, uterum och garage. Hela bostaden har ett härligt ljusinsläpp med många fönster i bra storlek. I merparten av rummen vilar trägolv och väggarna går i neutrala toner. Den mysiga insynsskyddade trädgården är optimalt belagd i sydväst. Här finns plats för lek och spring på gräsmattan samt många långa och sena sommarkvällar i kvällssolen. Till fastigheten hör även en lekstuga och ett rymligt garage med plats för en bil, på uppfarten finns plats för ytterligare två.

På Saltgatan 28 bor du tryggt och barnvänligt med närhet till goda kommunikationer in till Helsingborg. Förskola, skola inom 300 meter och idrottsplats ca 400 meter bort.Mitt i byn finns en välsorterad Ica butik med bra öppettider och en pizzeria. Ca tre km bort finner vi även Ica Maxi, apotek och systembolag. Byn har också tågstation med goda förbindelser till både Helsingborg och Lund.

Varmt välkommen att boka visning!
BOTTENVÅNING

Hall
Hallen är inbjudande och ljus med klinkers och vit trappa som bjuder upp till ovanvåningen. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt plats för byrå eller skåp för ytterligare förvaring.

Badrum
Fräscht badrum i ljusa färger med plats för badkar, WC och tvättställ. Plastmatta på golv, kakel och träpanel på väggarna.

Vardagsrum
Ett helt perfekt sällskapsrum med plats för matgrupp och stora fönster. Rummet ligger i anslutning till köket och härifrån når vi också uterummet och den insynsskyddade uteplatsen. På golvet ligger parkett och väggarna går i ljusa färger.

Kök
Praktiskt kök med i direkt anslutning till vardagsrummet och matplatsen. Köksutrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis och ugn, samt köksfläkt. Angränsande matplats invid fönster.

Sovrum:
Båda sovrummen på bottenvåningen nås från hallen. På golven ligger ett fin laminat och väggarna är tapetserade. I det ena sovrummet finns även garderober längs två av väggarna försedda med spegeldörrar.

Groventré/tvättstuga
Rymligt tvättrum med klinkergolv och ljusa väggar. Tvättmaskin, torktumlare och gott om plats för upphängning och tork.


OVANVÅNING
Allrum
I anslutning till trappen finner vi allrum med plats för soffgrupp och tv. Rummet går i ljus väggfärg med parkett på golvet och härliga fönsterpartier som ger ljus till detta trivsamma rum.

Sovrum
På ovanvåningen finner vi fyra sovrum, två av de något större. Två av sovrummen har parkettgolv och två har laminatgolv. Samtliga ljusa med fönster i bra storlek.

Badrum
Stort och rymligt badrum utrustat med bastu, dubbla tvättställ, WC och dusch. Badrummet är helkaklat och går i vita och jordnära toner. Fint ljusinsläpp genom två stora fönster.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter