Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lygneviksvägen 6

Fjärås, Lygnern Fjärås

8 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 206,1 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Luftvärmepump luft/vatten, golvvärme både över- och nedervåning.
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Lertegel
Utv. plåtarbete: Aluminium
Fastighetsbet. Li 3:6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 10 000 kr/år
varav
Uppvärmning: 10 000 kr
El: 0 kr (7000 kWh)
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 5630 kr
Kommentar Förbrukning är estimerad till 7000 kwh/år. Ovan nämnda siffror är endast beräknade, i och med nyproducerat hus, ingen har bott i huset.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 563 000 kr varav mark 563 000 kr
Summa pantbrev 4 900 000 kr
Tomt
Areal: 1341 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning På tomten står 2 förrådshus på totalt ca 80 kvm. Tomten har oerhörd potential med möjlighet att skapa sin egen idyll. Granntomten i väst och norr ägs av Naturvårdsverket och får ej bebyggas.
Vatten/avlopp Kommunalt Vatten och Avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Lygnevik GA:1

Exklusiv villa vid sjön med badplats och med fantastisk sjöutsikt!

Ofta är det de små detaljerna som gör det! Här har man valt att satsa på kvalitet!

Du som har både kunskap och känsla för detaljer kommer att känna dig som hemma, Välkommen in i detta gediget byggda och påkostade hus med sjön och badplats in på knuten och med fantastisk sjöutsikt. Huset står nu inflyttningsklart, ingen annan har bott i huset. Ni blir de första!

Tillsammans med arkitekt och nuvarande ägare har Byggpressarna och Fiskarhedenvillan skapat denna exklusiva och unika villa. Entréplan med en rymd och högt i tak erbjuder vardagsrum öppet mot kök, tre sovrum, två badrum, ett allrum, tvättstuga med separat groventré och ett kapprum. Hela våningen smakfullt inredd. Övervåningen med fönster i båda gavlarna samt takfönster, är idag ett stort rum med möjligheter att göra fler. Rymden man möts av, kvaliteten på samtliga golv, lister och tak, Ballingslövköket , badrummen och Lygnern, gör detta till det perfekta köpet! Till detta kommer dubbelgaraget med två portar och med högt i tak och med en yta på 38,7 kvm plus förråds-delen samt med en grusad uppfart. Trädgården i två étage med plats för spel och lek samt flera platser att njuta av utsikten och naturen. Altandäcken i sydväst med utsikt mot sjön är på ca 80 kvm och ger möjlighet till flera "rum" i "rummet". Det står näste ägare fritt att bestämma över hur trädgården kan komma att se ut, det är endast fantasin som sätter gränser.

Sammanfattningsvis ett riktigt inbjudande och påkostat hem med direkt sjöutsikt och med närhet till både skola, hästhagar och kommunikation. En tomt, högt belägen med utsikt mot sjön. Nere vid sjön finns en badbrygga och skaffar man fiskekort kan man bl a fiska öring och gädda.

Hjärtligt välkommen på visning!
Bilder, planritning och beskrivning nedan kommer att ge er en klar bild av fastigheten.

ENTRÉPLAN med vattenburen golvvärme

Samtliga ekplankgolv har en korkmatta under sig, vilket ger en varm och mjuk känsla när man går på det.

Det första som slår er är ljuset och rymden som man möts av redan i HALLEN. Stora melerade klinkerplattor med golvvärme. Garderober bakom höga spegel-skjutdörrar. Ljusinsläpp både från taket, från kökets fönster och från fönster i vardagsrummet.
Till höger finner ni först ett KAPPRUM med mer plats för ytterkläder bakom höga spegel-skjutdörrar.
Ett helkaklat BADRUM med golvvärme. Samma smakfulla melerade kakelplattor och vita väggar. Badrummet erbjuder en dusch, handfat, exklusiv wc från Duravit (Senso Wash Slim), handduksvärmare och ett vädringsfönster i öster. Takhöjd som inger rymd och med snygg spot i taket.

SOVRUMMET (15,1 kvm) med en fantastisk rymd med sin takhöjd samt med ljusinsläpp från glasad altandörr i nordväst. Praktisk förvaring bakom en garderobsvägg i form av skjutbara glasdörrar. Ekparkett och vitmålade väggar. Spot i taket.

Från hallen sett och rakt fram finner ni KÖKET där man lätt inspireras till umgänge och matlagning. Köket är från Ballingslöv med mörkgrå luckor och snygga handtag. Bänkskivor i ett ljusgrått tåligt, kompositmaterial. Kyl- och frys i en mörkare, mer praktisk rostfritt utförande. Spishäll och en fläkt från Fjäråskupan. Därutöver diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn. En både snygg och praktisk köksö med plats för många att arbeta vid. Ljusinsläpp både från tak och från fönster i sydväst och från öppenheten mot vardagsrummet. Från matsalsdelen kan ni ta er ut till altanen i väster.

Ett VARDAGSRUM utöver det vanliga, med sin rymd, sitt ljus och sin öppenhet mot köket. Här står en fantastisk öppen spis i ljusgrå stenparti. En murad spis från Nordpeis. På golvet ekplankgolv och vitmålade väggar. Spot i det höga taket. Fönster i både nordväst och sydväst, vilket tillsammans med rymden ger en mycket speciell och unik känsla. Här kan ni sitta och blicka ut mot sjön och naturen. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till altanen som sträcker sig runt huset.

Förbi köket mot öster finner ni först ett ALLRUM med plats för lek, sittgrupp och en arbetshörna. Ekplankgolv och vitmålade väggar, spot i taket och med fönster i öster.
SOVRUM (10,5 kvm) med ekplankgolv, vitmålade väggar, spot i taket och med fönster i söder samt garderober.
Ytterligare ett SOVRUM (10,5 kvm) med ekplankgolv, vitmålade väggar, spot i taket och med fönster i söder samt garderober.
Ett helkaklat BADRUM med högt i tak, spot, vitt kakel och melerade kakelplattor. Fönster i öster. Här erbjuds en dusch, handfat, exklusiv wc från Duravit och handduksvärmare.

TVÄTTSTUGA med både tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk och ett fönster i norr.
En praktisk GROVENTRÉ där husdjur eller barn kan torkas av efter bus och lek i trädgården. Fönster i söder och härifrån kliver ni ut på altanen, som sträcker sig runt huset.

En snygg ek-trappa tar er upp till ÖVERVÅNINGEN (40,7 kvm) med vattenburen golvvärme. Idag ett STORT RUM med en arbetsdel och en sällskapsdel. Ekparkett och vitmålade väggar. Fönster i båda gavlar. Fönster i väster har en fantastisk utsikt mot sjön.

Sammantaget ett hus som verkligen måste upplevas!

Området

Du bor med direkt närhet till sjön, badplats och med fantastisk sjöutsikt. Naturreservat och flertalet promenadstråk i närheten.

Kommunikation

Buss går ute vid vägen. Det går även flertalet bussar från Bräckaskolan, ca 5 min promenad.

Parkering

Ett nybyggt isolerat dubbelgarage på drygt 50 kvm med röd träfasad och lertegelpannor på taket.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter