Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Söderlyckevägen 12

Eldsberga

2 400 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 127 kvm + 127 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1980
Uppvärmning Direkt El/Luftvärmepump/Öppen spis
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 18 oktober 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/puts
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2016 Robotgräsklippare
2014 Garagetak (derbigum)
2011 Takbehandling
2009 5 fönster bytta (N+V)
2008 Fasadmålning
2000 Duschrum
2000 Kök
2000 Duschrum 2 st

Anslutning: Fiber, parabol
2 st luft/luft pumpar


Fastighetsbet. Eldsberga 6:105

Övriga byggnader

Fristående garage
Inglasat uterum

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 593 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 592 kr
El: 0 kr (13754 kWh)
VA: 3 558 kr
Renhållning: 2 424 kr
Försäkring: 4 019 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Uppvärmningskostnad inkluderar hushållsel. Hela huset är uppvärmt.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 314 000 kr varav mark 285 000 kr
Summa pantbrev 1 700 000 kr
Tomt
Areal: 853 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Eldsberga GA:4
Stor villa med öppen planlösning. Tre sovrum, 2 duschrum och mycket stora biytor. Fristående garage, stort uterum och en välskött trädgård. Allt detta på hörntomt med intilliggande grönområde och med ett soligt söderläge! BESIKTIGAT.
HALL
Klinkergolv, vit tapet på väggarna och trätak. Det finns två inre garderober i hallen.

SOVRUM
Askparkett på golvet, tapetserade väggar och vitmålat trätak. Fönster i östligt samt sydligt läge samt en garderob.

SOVRUM
Laminatgolv, tapetserade väggar och trätak. Fönster åt söder samt en garderob.

BADRUM
Klinker på golvet (golvvärme) och kaklade väggar med vitlaserat furutak. Fönster i östligt läge. Infällbara duschväggar i glas, WC, handdukstork, handfat med underskåp och en snyggt integrerad spegel.

VARDAGSRUM
Här har vi Eldsbergas största vardagsrum med en underbar rymd! Med ett generöst fönsterparti samt altandörr åt söder samt fönster åt väster och matplatsens fönster mot norr så har vi ljust och fint hela dagen och kvällen. Här ryms både matplats för det större sällskapet, tv-hörna och en tredje sällskapsyta utan att det känns trångt. På golvet har vi en borstad ekparkett, vit tapet och vitt tak med dekorativa takbjälkar. Uterummet är stort och här förlänger vi utesäsongen med många fina kvällar i ljust söderläge.

SOVRUM
Träparkett i körsbär, tapetserade väggar och trätak. Fönster samt altandörr i västläge. Det finns en stor garderob med skjutbara dörrar i glas.

KÖK
Golvklinker (golvvärme) samt ett matchande stänkskydd i sten. Fönster åt norr vid arbetsytan ger både trevlig utsikt och ett fint ljus. Skåpsinredning av massiv ek, kapitalvaror i rostfritt; diskmaskin, kyl/frysskåp, fläkt samt en spishäll.

TVÄTTSTUGA
Plastmatta på golvet, vita väggar och furutak. Groventré åt öster samt fönster i nordligt läge vid arbetsytan. Här finns TM, TS, VVB, plats för grovtvätt och städskåp.

ALLRUM
Bokparkett, ljus tapet och trätak. Fönster i söderläge. Den stora öppna spisen värmer rummet och övervåningen fint och baren inbjuder till en värmande äggtoddy efter den kalla vinterpromenaden.

DUSCH/BASTU
Klinker på golv (golvvärme) och våtrumstapet på väggarna samt furutak. Duschhörna, separat WC med handfat samt en större bastu.

GÄSTRUM
Ljust ekgolv, målad tapet och furutak. Det finns en intilliggande klädkammare och en matkällare/skafferi. Extra frysskåp.

FÖRRÅD
Stort förråd med groventré. Perfekt plats för att ta in cyklar och trädgårdsredskap som behöver fixas med. Praktiska arbetsbänkar underlättar arbete och förvaring. Betonggolv och ljust målade väggar.

HOBBYRUM
Här ryms det mesta av fritidsintressen och det är ett riktigt stort utrymme. Plastmatta på golvet och ljust målade väggar.

Området

Eldsberga är ett litet samhälle som ligger mitt emellan Halmstad och Laholm, ca 12 km söder om Halmstad centrum. Här bor ni naturnära med havet och populära stränder i väster, endast 4 km bort, och skogen i öster. I det lilla samhället finns en kyrka som uppfördes i slutet av 1100-talet, församlingshem, livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, vårdcentral och ålderdomshem. 2014 invigdes också Eldsbergahallen där man bland annat utövar innebandy och gymnastik. Önskar ni mer än ortens utbud tar ni er med enkelhet in till Halmstad med hjälp av buss eller bil. Dessutom har cykelbanor byggts ut från Gullbranna till Halmstad via Eldsberga och Trönninge. Eldsbergabygden har många intressanta platser och en spännande historia. Denna kan ni ta del av genom att besöka hembygdsgården Dammen som ligger på orten. Här finns bland annat bagarstuga, snickarboa och smedja. Vid Dammen håller Hembygdsföreningen till. Den är en aktiv förening som bland annat ordnar midsommarfest, kulturvandringar, kulturafton och julstuga, men även på Gullbrannagården anordnas en hel del aktiviteter. Gullbrannagården är en konferensanläggning, camping och vandrarhem. Förskola: Havets förskola, Stjernarps förskola, Eldsberga förskola, Gullbranna förskola. Skola: Eldsberga skola, F-6. Trönningeskolan, F-9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering