Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mary Hemmings Gata 15

Bunkeflostrand BUNKEFLOSTRAND

3 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 135 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Värmepump med gas
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Fasadtegel
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Svartmyran 50

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 25 387 kr/år
varav
Uppvärmning: 3 566 kr
El: 14 500 kr
VA: 6 130 kr
Renhållning: 1 191 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 206 000 kr varav mark 706 000 kr
Summa pantbrev 3 000 000 kr
Tomt
Areal: 533 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Svartmyran GA:1 Last, Officialservitut: Byggnad Förmån, Officialservitut: Byggnad
I ett av Malmös mest eftertraktade område finner vi detta moderna enplanshus från 2006. Bakom en ståtlig fasad välkomnas vi av ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning på 135kvm. Här finner vi ett boende med högvalitativa materialval och smakfull inredning. Ett idylliskt boende!
Välkommen till ett stilrent boende i Bunkeflostrand!
I ett av Malmös mest eftertraktade områden finner vi detta moderna enplanshus från 2006. Bakom en ståtlig fasad välkomnas vi av ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning på 135kvm. Här finner vi ett boende med högkvalitativa materialval och smakfull inredning. Kök i klassisk vit färg, ek-inslag samt nya vitvaror. Vardagsrum och matrum med unika fönsterpartier, parkett och ljusa väggar. En grönskande trädgård bjuder på lek och grillkvällar med familj och vänner! Ett idylliskt boende!

Välkomnande hall med ljusa väggar och vitt klinkergolv. Garderober med spegelskjutdörrar bjuder på generösa förvaringsmöjligheter. I anslutning till hall finner vi en gästtoalett med grå fondvägg och vitt klinker.

Tvättstuga med svart klinkergolv, vita väggar samt gott om förvaringsmöjligheter. Här finner vi tvättmaskin och torktumlare från siemens.

Det integrerade vardagsrummet är ljust och luftigt med massiva fönsterpartier och ljusa väggar. En stilren fondvägg i en blandning av grönt och gult ger vardagsrummet en modern touch. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord vilket ger oändliga möjligheter för fina middagar. Kök med vitt kakel och vit inredning med ek-inslag ger en exklusiv känsla. Här kan kocken röra sig fritt med stora arbetsytor. Kyl/frys från Siemens 2006, inbyggd ugn och micro från Siemens 2006, diskmaskin från Siemens 2006 samt spishäll från Siemens 2006.

I andra änden av huset finner vi tre sovrum, ett allrum, walk-in-closet och en rymlig toalett. Luftig toalett i vitt kakel, svart klinkergolv samt badkar. Finns även ett litet fönster.

Sovrum nummer ett har parkettgolv, vita väggar och en charmig, randig fondvägg. Här får man plats med både säng och arbetsbord.

Sovrum nummer två är ungefär lika stort till ytan. Alla väggar är i vitt och även här finner vi parkett.

Sovrum nummer tre bjuder på ljus och luftighet. Här är väggarna grå/beiga vilket ger en rogivande känsla. Att starta dagen med att vakna upp till ett brett fönsterparti kan inte bli bättre. Här finns även parkettgolv och garderober med spegelsjutdörrar.

Allrum med parkett och vita väggar. Gott om plats för inredning då både soffa och arbetsbord får plats.

Under sommartid bjuder trädgården på både lek och grill. Här finns även förråd och carport.

Njut av ett exklusivt boende!

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter