Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lillbäcksvägen

Borgafjäll

1 985 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 73,6 kvm + 9,9 kvm
Säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp Parhus
Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Vattenburen golvvärme via elpanna, braskamin samt elradiatorer på övre plan
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Övrigt Parhuset förses med en stor altan i sydvästlig riktning om 20,3 kvm.
Fastighetsbet. Avasjö 1:627 (Parhus 3)

Övriga byggnader

På fastigheten finns möjligheten att uppföra ett förråd/skotergarage på 20 kvm BYA som tillval, vinterbonat alternativt oisolerat. Se pdf leveransbeskrivning för mer information.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 17 830 kr/år
varav
El: 9 750 kr (7500 kWh)
VA: 5 580 kr
Renhållning: 1 000 kr
Väg, samf.: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaderna är schablonmässigt beräknade per år. Kostnaden för el inrymmer uppvärmning och hushållsel. VA kostnaden är baserad på liknande objekt och inkluderar fast avgift fritidshusfastighet 2400 kr/år, byggnadsenhetsavgift 900kr/år och förbrukningsavgift 2280kr/år. Renhållning för fritidshus grundavgift 712 kr/år + 52 kr/tömning. Vägföreningskostnaden är baserad på nuvarande avgift, kommer att omprövas. Fiber kommer dras fram till parhuset, köparen bekostar anslutningsavgift.
Tomt
Areal: 450 kvm
Typ: Natur och fjällmark
Tomtbeskrivning Tomten är inte avstyckad, planeras att styckas av till ca 450 kvm under våren 2018. Uppfarten kommer att förses med grus.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp, ingrävning samt anslutningsavgift ingår.
Tillträde Prel. vår/sommar 2019
Samfällighet/GA Den blivande fastigheten kommer att anslutas till Lillbäcksvägens vägförening AVASJÖ GA7 som sköter underhåll och snöröjnig av väg. Andelstal samt den årliga avgiften till föreningen kommer att omprövas, då fler fastigheter ansluts.
Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva välplanerade parhus med skoterleden som granne och fantastisk utsikt mot Borgahällan och Klöverfjället. Nytt och trivsamt område kommer växa fram i blandad bebyggelse, både parhus och på sikt bostadsrätter. Säljstartspris, nu finns möjligheten att förvärva de fyra första husen (enhet 1 och 2 är reserverade) med planerad inflyttning vår/sommar 2019. Modernt och stilsäkert karaktäriserar dessa parhus som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora vackra fönsterpartier och full takhöjd över delar av sällskapsytan. Solfylld altan i sydvästlig riktning sätter guldkant på boendet! Vill du även sätta din egen personliga prägel så finns möjligheten till flera variationer av tillval såsom bastu samt uppförande av skotergarage/förråd. Nyfiken? Varmt välkommen på visning och information på området vid Lillbäcksvägen den 29/4 klockan 16.00-17.00!
Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva välplanerade parhus med skoterleden som granne och fantastisk utsikt mot Borgahällan och Klöverfjället. Nytt och trivsamt område kommer växa fram i blandad bebyggelse, både parhus och på sikt bostadsrätter. Säljstartspris, nu finns möjligheten att förvärva de fyra (enhet 1 är reserverad och 4 såld) första husen med planerad inflyttning vår/sommar 2019. Modernt och stilsäkert karaktäriserar dessa parhus som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora vackra fönsterpartier och full takhöjd över delar av sällskapsytan. Solfylld altan i sydvästlig riktning sätter guldkant på boendet! Vill du även sätta din egen personliga prägel så finns möjligheten till flera variationer av tillval såsom bastu samt uppförande av skotergarage/förråd.

- MAGISK UTSIKT BÅDE MOT KLÖVERFJÄLLET OCH BORGAHÄLLAN

- GENOMTÄNKT OCH SOCIAL PLANLÖSNING

- NÄRA SKOTERLED OCH FISKEVATTEN

- SOLFYLLD ALTAN I SYDVÄSTLÄGE

- MÖJLIGHET TILL FÖRRÅD/SKOTERGARAGE

- MODERNA YTSKIKT OCH MATERIALVAL

ENTRÉPLAN
Entréplanets allrum och sovrum utförs med stilrent klickgolv i ljusgrå ton med skön golvvärme som värmer frusna fötter. Parhusets samtliga väggar kläs i liggande vitmålad panel och innerdörrarna kommer vara vita och släta samt förses med borstade kromade handtag.

HALL
Välkomnande hall med trevligt ljusinsläpp från fönster. Här ligger praktiskt mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Perfekt när familjen kliver in med snöiga skor och pjäxor.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Från hallen når du det inbjudande allrummet med kök och vardagsrum i trivsamt och öppet läge med utgång till stor altan i härlig sydvästlig riktning. De sociala ytorna har fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och upplevs luftigt med full takhöjd över delar av sällskapsytan. Från soffan ges underbar utsikt mot fjällvyerna. Braskamin från Contura skapar mysfaktor när familjen samlas i mörkret och värmer skönt under kalla vinterdagar.

Köket är välplanerat och effektivt och utförs med släta vita köksluckor med handtag i rostfritt stål. Arbetsbänken i laminat har ett stilrent marmorliknande mönster och ovanför klär vita fasade kakelplattor med kant. Den maskinella utrustningen i köket är i rostfritt utförande och består av kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, fläkt, induktionshäll samt integrerad diskmaskin.

BADRUM
Badrummet utförs med trendigt vitt blankt kakel med grå fog och marmormönstrad våtrumsmatta. Här finns WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt regndusch med duschhandtag och glasdörrar. Förbereds med uttag för tvättmaskin/torktumlare.

SOVRUM
Parhusets största sovrum har utrymme för dubbelsäng och garderober om så önskas.

RUM
Detta rum invid köket kan användas och inredas efter behov, som bastu och kombinerat förråd, sovrum alternativt torkrum med garderober. Rummet lämpas också perfekt som ett låsbart rum vid uthyrning. Se leveranskatalog för valmöjligheter.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Vitmålad trätrappa leder dig upp till den mysiga övervåningen med charmiga snedtak. Här erbjuds ett socialt och gästvänligt allrum för stora sällskap. Vitt träräcke avgränsar ytan och släpper in härligt ljus. Samma stilfulla klickgolv löper enhetligt vidare i samtliga rum på övre våningsplan.

SOVRUM
Det första sovrummet har utgång till trevlig altan och plats för större säng.

SOVRUM
Det andra sovrummet på övre plan har charmigt snedtak och en mysigare känsla med den karaktäristiska fönsterkupan.

BRA ATT VETA
Möjlighet att sätta din egen prägel på parhuset. Se bifogad pdf leveransbeskrivning för spegelvänd planritning, alternativa planritningar samt fullständiga tillvalsmöjligheter för ytskikt, samtliga rum, kök, badrum samt garage/förråd och fjärrstyrning av värme.
Fastighetens uppfart kommer att grusas och fasaden kommer att förses med utvändiga uttag för motorvärmare.
I köpet ingår altan om 20,3 kvm.
Fiber kommer finns framdraget till parhuset. Köpare bekostar anslutningsavgift.
Köksinredning och vitvaror är från IKEA.
Fastighetens areor (BOA, BIA) och tomtstorlek är inte definitiva. Areorna kan komma att ändras något då bygglovsansökan inte är
Skadestånd kan ej stäilas på Vilhelmina Södra sameby för eventuella skador som renar i all
framtid kan åstadkomma inom dessa fastigheter.

Området

Borgafjäll är känt för bland annat sitt bra snödjup samt det arkitektritade Hotellet Borgafjäll Äventyr och Spa. Byn erbjuder flertalet skidbackar, orörd och härlig offpiståkning, mycket fina längdskidspår med elljus från 2,5 km, trevliga leder för turskidåkning och välprepparerade skoterleder. Borgafjälls slalomanläggning har två ankarliftar och en barnlift. Utförsåkningen passar alla åldrar och typer av åkare från nybörjare till mer erfarna åkare. Borgafjälls fina sjöar och forsar ger möjlighet till fiske både sommar och vintertid. Här kan du bland annat få öring, Röding och Abbore. Slipsiken är en fjällsjö och ett populärt resmål för fisketurer, övernattningsstuga finns att tillgå och hit tar du dig med ett helikopterlyft, till fots eller vintertid via skoter. Från Borgasjön finns vandringsleden som tar dig upp till den mäktiga Borgahällan. Fantastisk vy över det vackra fjällandskapet ges från toppen. På andra sidan byn finns ett av Borgafjälls kännetecken, de tre fjälltopparna som utgör Klöverfjället. På avsatsen mellan de ståtliga topparna finns Klöverstugan dit du kan ta dig både till fots eller på skidor. Fjällområdet har flertalet nyupprustade vandringleder för alla nivåer. Önskas guidade turer visar guiden Thomasen Adventures dig Borgafjälls alla pärlor. I Borgafjäll finns flera gamla sameläger att besöka för den intresserade. Möjlighet till helikopterlyft och transport för fiske eller fjällvandring. Hundspann kan bokas via Hotell Borgafjäll Äventyr och Spa. I Borgafjäll kan du plocka rikligt med kantareller och jaga småvilt.

Närservice

I Borgafjäll finns flertalet restauranger och god service. Centralt placerad och välsorterad Ica butik som är ombud för apotek och systembolag. Hotell Borgafjäll är arkitektritat av Ralph Erskine 1948 och har ett brett utbud av boenden från lägenheter till hotellrum och annex. Hotellet erbjuder lunchservering, pub, härligt SPA, konferens och skoteruthyrning. Idet som är en stor husvagnscamping erbjuder både campingplatser samt matservering. Vid slalombackarna finns två restauranger både 69* Nord med skiduthyrning och bokning av Catski och toppturer samt Borga Skicenter som också erbjuder, pub, afterski med artister och coverband, skoteruthyrning och skiduthyrning. Vill man äta finare middag finns Borgagården som har Whiteguide utmärkelse samt restaurang Yr som finns i Hotellet. Förskola finns i byn och närmaste fjällskola årskurs 1-6 ligger i Risbäck ca 3,3 mil från Borgafjäll. Återvinningscentral samt sopstation med sortering finns i byn.

Kommunikation

Till Borgafjäll tar du dig lättast med bil annars går det buss från Dorotea dagligen.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter