Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spångholmsgatan 40

Bara

3 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 sovrum
Boarea 135 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F (mekanisk frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 23 april 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Tråreglar
Fasad: Tegel/Träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä/betong
Tak: Betongpannor
Övrigt Renoveringar och förbättringar säljaren utfört:
- Komplett ny el på entréplan
- Ny elcentral, nya uttag och ny strömbrytare (2018). Jordning är dragen till våning 2.
- Ny avloppsluftare monterad 2018
- Ny takfläkt 2019
- Fiber indraget 2019
- Trädgård och balkong totalrenoverade 2020
- Service av fjärrvärmecentralen gjord 2020
- Ventilationsrengöring av SIMAB, 2020

Säljaren meddelar att larm finns att överta från Alert Alarm, 279 kr/månad.

Cykelförråd på gården finns, garage samt utomhusparkering finns att tillgå på området.

Säljaren informerar vidare att vinden kan göras om till förvaringsutrymme.
Fastighetsbet. Värby 61:354

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 41 295 kr/år
varav
Uppvärmning: 11 934 kr
El: 7 101 kr
VA: 6 000 kr
Väg, samf.: 7 500 kr
Försäkring: 5 760 kr
Övrigt: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I kostnaden för samfälligheten ingår sophämtning, snöröjning, skötsel av gård och skötsel av garagelänga. Driftskostnaderna är personliga och kan komma att variera till nästkommande ägare beroende på val av försäkringsbolag samt användning av ex värme och vatten mm. Vid frågor kring driftskostnaderna, kontakta mäklaren.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 632 000 kr varav mark 381 000 kr
Summa pantbrev 2 125 400 kr
Tomt
Areal: 204 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Svedala Värby GA:27 ändamål: Radio-tv och/eller tele, Gemensamhetsanläggning: Svedala Värby GA:4 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Svedala Värby GA:5 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Svedala Värby GA:6 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Kvadratsmart radhus i barnvänligt område

På Spångholmsgatan har vi äran att presentera ett väldisponerat radhus med trädgård i både öst och väst. Här har vi gott om sällskapsytor på entréplan och på ovanvåningen finner vi fyra välplanerade sovrum.
Från trädgården i öster når vi en lekplats genom en grind från trädgården.

Från bostaden har vi gångavstånd till såväl Baraskolan (åk F-3) samt Spångholmsskolan (åk 4-9). Förskolorna i området är också de inom bekvämt gångavstånd, Bara backar förskola, Hattstugans förskola samt Rödluvans förskola. Vi har även gångavstånd till Ica Bara och ett axplock av vad området bjuder på är utomhusbad och fantastisk natur i form av bl.a Bokskogen i Torup. Det är i stor utsträckning barnfamiljer som letar sig till området eftersom man har skolor, natur och en lugn och trygg omgivning som drar familjer hit.
På entréplan har vi en trevlig planlösning som inbjuder till socialt umgänge. Här har vi stort vardagsrum kombinerat med matplats för ca 6-8 personer. Kök i vinkel med fönster ut mot trädgården. Väggar i vitt tillsammans med laminatgolv i både kök och vardagsrum.

Tvättstugan har vi direkt till höger från entrén. Där har vi 1 tvättmaskin samt 1 torktumlare. Gott om plats för förvaring om så önskas inne i tvättstugan.

Vägg i vägg med tvättstugan har vi entréplanet badrum. Detta rum är från byggåret och är försett med en våtrumsmatta på golv och väggar. Övrig inredning såsom wc, vask samt plats för dusch.

Kök
Spis från Gorenje (varmluft, 2014), spisfläkt från Franke, kombinerad kyl/frys från Husqvarna (2008) samt diskmaskin från Electrolux.

På ovanvåningen har vi tre sovrum samt ett stort badrum och ett arbetsrum med utgång till balkongen. Gott om förvaring då vi har garderober i två av sovrummen. I tre av de fyra rummen finns plats för dubbelsäng och även skrivbord eller förvaringsmöbler om så önskas.

Badrummet renoverades 2014 där kvalitetsdokument finns. Här har vi både dusch och badkar. Övrig inredning såsom wc, tvättställ och handdukstork (vattenburen). Helkaklat med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Golvet är försett med elburen golvvärme.

Utomhus har vi trädgård åt två väderstreck. På framsidan har vi ett stort trädäck som inbjuder till flera sittplatser. Här har vi även ett förråd. På baksidan har vi en privat mysig trädgård med gräsmatta och trall. Här kommer vi ut mot lekplatsen via en grind från trädgården.

Detta är ett boende som passar för den stora familjen tack vare den smarta planlösningen. Måste ses!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter