Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östragårdsvägen 22

Åkarp

3 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 158 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Gaspanna med vattenburen värme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 6 september 2011
Energiprestanda: 91 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Kalksandsten
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Den gröna och pittoreska trädgården bjuder på en stenbelagd uteplats och gräsmatta. Perfekt för lek eller den årliga kräftskivan!

På tomten finns ett isolerat garage och biluppställningsplats.

Villan är utrustad med larm från KZ Larm och centraldammsugare från Allaway.

En isolerad vind med full golvbeläggning ger gott om förvaringsmöjligheter.
Fastighetsbet. Åkarp 4:216

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 380 kr/år
varav
Uppvärmning: 27 239 kr
VA: 3 747 kr
Renhållning: 1 294 kr
Försäkring: 4 000 kr
Övrigt: 2 100 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 439 000 kr varav mark 1 015 000 kr
Summa pantbrev 1 188 000 kr
Tomt
Areal: 550 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Åkarp GA:18
Välskött familjeidyll på hörntomt! Barnvänligt område, lättskött trädgård och garage - skapa ditt eget drömboende för dig och din familj. Med närhet till grönområden, skola och vidare kommunikationer bor du med ena foten ute på den lugna landsbygden och den andra i allt vad city har att erbjuda!
Välkomna till denna välskötta familjeidyll på hörntomt, längst ner i återvändsgata. Barnvänligt område, lättskött trädgård och garage - här är möjligheten att skapa ditt eget drömboende för dig och din familj! Med närhet till grönområden, skola, dagis och vidare kommunikationer till bland annat Malmö och Lund bor du med ena foten ute på den lugna landsbygden och den andra i allt vad city har att erbjuda.

PLAN 1
HALL: Via den välkomnande entrén nås hallen som möter dig med bra avhängning och en stor klädkammare. Ljus plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

WC: Insynsskyddat fönsterparti ger extra ljus åt rummet med plastmatta, wc och tvättställ - allt i ljusa kulörer.

VARDAGSRUM: Genom dubbla glasdörrar entras vardagsrummet som bjuder på ekparkett, ljus tapet och två fondväggar i bordeaux. Stora fönsterpartier i två väderstreck och utgång till trädgården erbjuds också av detta rum som ger plats åt både matsalsbordet och den stora soffgruppen.

KÖK: Köket går i ljusa färger och har inretts med plastmatta på golvet och tapet på väggarna. Köksluckorna kommer från Ballingslöv och består av massiv ek. Arbetsbänken i laminat övergår i en diskho av rostfritt stål. Ovan detta sitter ett ljust kakel. Köket är utrustat med diskmaskin (Cylinda), fläkt (Futurum) kyl, frys (Electrolux) och spis (Husqvarna) där den sistnämnda utmärker sig med dubbla ugnar - perfekt för den stora familjemiddagen, som med fördel kan serveras på ett möblemang för 8-10 personer i samma rum. Stora fönsterpartier och utgång till trädgården gör köket till ett rum man gärna vistas i med hela familjen.

TVÄTTSTUGA: Ljus plastmatta på golvet och ljus våtrumstapet på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare är båda från Cylinda och installerades 2005. Tillsammans med ett torkskåp från Husqvarna och värmepanna från Vaillant samsas maskinerna i detta praktiska grovkök som också tillhandahåller ett matskafferi och en utgång till uppfarten.

KONTOR/SOVRUM 1: Utrustat med ljus plastmatta, ljus tapet och stort fönsterparti. Rummet används idag som kontor, men kan med fördel inredas som ett stort och ljust sovrum om så önskas.

PLAN 2
ALLRUM: Ur trappan stiger du upp på ett ljust eklaminatgolv som senare möter tapeten på väggarna. Fönsterpartier i två väderstreck bidrar till den ljusa och luftiga känslan här uppe. Rummet används gärna för en avkopplande stund med en bra bok eller som extra tv-rum för de minsta, vad Du än önskar.

SOVRUM 2: Eklaminatgolv och tapetserade väggar. Med ett fönsterparti och en rymlig garderob blir sovrummet ett trivsamt och praktiskt barnrum.

SOVRUM 3: Även detta sovrum bjuder på ett ljust eklaminatgolv, tapet som pryder väggarna och ett fönsterparti. En stor garderob finns också att tillgå för att underlätta förvaring av kläder och diverse leksaker.

SOVRUM 4: Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsängen. Golvet består av ett eklaminatgolv och på väggarna sitter en ljus tapet. Sovrummet bjuder även på en rymlig walk-in closet som, precis som sovrummet, släpper in ljus via generösa fönsterpartier.

BADRUM: I badrummet möts du av plastmatta på både golv och väggar, med inslag av ljus våtrumstapet. Utrustningen består av både duschkabin och badkar tillsammans med wc, handdukstork och dubbla uppsättningar av tvättställ och badrumsskåp - mycket praktiskt för den stora familjen!

Budgivning:
All budgivning via MOHV Fastighetsförmedling i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud. Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.

Fri prövningsrätt:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. D.v.s. säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Välkomna på visning!

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter