Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Långviken 650

Tavelsjö

1 050 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 58 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Fritidshus i 1-plan
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Direktverkande el + pelletskamin
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Långviken 2:29

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 14 412 kr/år
varav
El: 11 312 kr (12362 kWh)
VA: 500 kr
Renhållning: 1 000 kr
Väg, samf.: 1 500 kr
Övrigt: 100 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4208 kr
Kommentar Vägföreningen avser 1500kr/år, vinterplogat - skottning av gård och uppfart sköter man själv om. Vattenförening avser 500kr/år - en kallkälla som 7 st fastigheter delar på. Sophämtning sker mellan 15/5-15/10 (1000kr/år) Elkostnad beräknad med fast pris (1år), samt årsavgift och säkringsavgift. Övrigt är pelletskostnad för det gångna året.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 561 000 kr varav mark 217 000 kr
Summa pantbrev 731 100 kr
Tomt
Areal: 1410 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt/enskilt sommarvatten. Separett-toalett
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Vattenledning Vattentäkt, 24-UMJ-7327.1
Hjärtligt välkomna till detta idylliska fritidsboende i vackra Långviken! Här bor ni med slående utsikt över områdets åkrar och Tavelsjöns gnistrande vatten. Stugan utgörs av två sovrum, badrum samt ett kombinerat kök/vardagsrum med utgång till solfylld altan. På gården finns en sovstuga med två förråd och en frukostveranda, ett växthus med utrymme för matplats, ett utedass samt en grillplats. Ta chansen och förvärva ett trivsamt boende i omtyckta Tavelsjöbygden!
Hjärtligt välkomna till detta idylliska fritidsboende i vackra Långviken! Här bor ni med slående utsikt över områdets åkrar och Tavelsjöns gnistrande vatten. Stugan utgörs av två sovrum, badrum samt ett kombinerat kök/vardagsrum med utgång till solfylld altan. På gården finns en sovstuga med två förråd och en frukostveranda, ett växthus med utrymme för matplats, ett utedass samt en grillplats. Ta chansen och förvärva ett trivsamt boende i omtyckta Tavelsjöbygden!

- UTSIKT ÖVER TAVELSJÖN

- SOVSTUGA

- VÄXTHUS

- PELLETSKAMIN

- GRILLPLATS

HALL
Entré med utrymme för att hänga av sig ytterkläder, garderob för ytterligare förvaring.

KÖK/ALLRUM
Stugans kök erbjuder social yta mot vardagsrumsdelen och matplatsen. Utgång till stugans altan är centralt placerad och från allrummets yta når man övre stugans övriga rum.

Köksinredning är målad i en gul färgton, med knoppar i mörkbrunt trä. Överskåparna har vertikalt skjutbara luckor och köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Kryddhyllan är ett dolt förvaringsutrymme. Maskinell utrustning består av kombinerad kyl/frys, ugn/spis, fläkt och micro, stugans varmvattenberedare finns även placerad här. Köksön ger ett trevligt tillskott av förvaring till övriga skåp och lådor.

Allrummet har en genomgående plastmatta i mörkbrun kulör samt ljusa tapeter på väggarna. Vardagsrumsdelens fönster vetter ut mot Tavelsjön. Här finns utrymme för sittgrupp, mindre TV-möbel och matgrupp. I stugan finns även en värmeffektiv pelletskamin som sätter guldkant på boendet!

SOVRUM 1
Det lite större sovrummet rymmer dubbelsäng, två stycken inbyggda garderober löper längs med ena väggen. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Intilliggande sovrum har även det inbyggda garderober och plats för en enkelsäng. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

BADRUM
Stugans badrum har utförts med våtrumsmatta och tapet. Inne på badrummet finns Separettoalett, duschkabin, handfat, spegelskåp och garderob.

GÄSTSTUGA/FÖRRÅD
Den separata gäststugan har en egen uteplats, perfekt att inta morgonkaffet på. Gäststugan rymmer en mindre dubbelsäng och förvaringsbyrå. Halvpanel och gula tapeter på väggarna samt plastmatta på golvet.
Intilliggande förrådet har gott om plats till förvaring, här finns även en enklare arbetsbänk.
På hörnet av denna byggnad finns ytterligare ett kallförråd som är låsbart, idealiskt för exempelvis gräsklippare etc.

VÄXTHUS
Detta tropiska odlingshus har byggts med möjlighet att kunna sitta och avnjuta middag utöver att låta de gröna fingrarna odla fram tomater, citroner och annat smarrigt!

ÖVRIGT
Bredband kommer att grävas in under 2018 - grävning från tomtgränsen och in till huset bekostar köparen.
Anlagd parkering med plats för två bilar.
Grillplats finns ovanför växthuset.
Sommarvatten.
Utedasset har en separat avdelning med möjlighet till vask.
Inventarier följer delvis med vid köp, för mer information vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Området

Tavelsjö är en ort som ligger mellan Umeå och Vindeln vid den norra delen av Tavelsjön. Tavelsjöbygden är ett populärt fritidsboendeområde dit många nu väljer att bosätta sig permanent. Inne i Tavelsjö finns livsmedelsbutik, förskolor/skola, kyrka och värdshus. Sundlingska gården ligger vackert till nere vid sjön och erbjuder pub, bagarstuga, loge till uthyrning såväl som i egen regi. Under året anordnas en rad trevliga aktiviteter såsom midsommarfirande, höst- och julmarknad och skotercafé. Tavelsjön är en aktivitetsbetonad sjö med välbesökta badplatser och populär isbana vintertid som sträcker sig 2,1 mil, perfekt att promenera, sparka eller åka skridskor på. Fiska gör man året runt med goda resultat, fiskekort går att lösa på flera ställen i området. Kapellet i Svedjan är otroligt vacker med sitt glasparti ut mot sjön. Vandringsleden ”Tavelsjön Runt” är en annan aktivitet som är uppskattad av många. Sträckan runt sjön är drygt 2 mil lång och det finns en rad rastplatser längs med leden. ”Tavelsjö Halvmaraton” är en tävling som startar vid kyrkan inne i Tavelsjö och som sker i augusti.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering