Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Norrfjärden 271

Sävar

1 625 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta

Antal rum 3 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea 75 kvm + 45 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp Fritidshus
Byggnadsår 1972 Ombyggt 1982
Uppvärmning Direktverkande el & öppen spis
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegelpannor, papp
Övrigt Tillbyggnad av gäststugan 1982.
Verkstad / "Pizzeria" byggd 1990.
Fastighetsbet. Norum 3:45

Övriga byggnader

Gäststuga med uteplats.
Oisolerad verkstad och "pizzeria" där vedeldad ugn finns.
Lekstuga.
Växthus och förrådsutrymmen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 6 289 kr/år
varav
El: 4 169 kr (2488 kWh)
VA: 1 300 kr
Renhållning: 820 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 1665 kr
Kommentar Driftkostnaderna är beräknade på nuvarande ägares förbrukning och kan komma att ändras.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 222 000 kr varav mark 79 000 kr
Summa pantbrev 161 000 kr
Tomt
Areal: 1975 kvm
Typ: Trädgårdstomt med havsutsikt
Vatten/avlopp Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Väg, 24-BYG-2015.1
Varmt välkomna till detta sommarparadis! Denna mysiga stuga utgör ett riktigt smultronställe med avskilt läge med mycket charm och utsikt mot havet. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll. På tomten finns gäststuga, förråd, verkstad, växthus, lekstuga och en alldeles egen pizzeria med fungerande vedeldad ugn. Stugans trädgård präglas av fina planteringar som ramar in gården på ett trivsamt och inbjudande sätt. Denna tillflyktsort ligger 30 minuter från Umeå.
Varmt välkomna till detta sommarparadis! Denna mysiga stuga utgör ett riktigt smultronställe med avskilt läge med mycket charm och utsikt mot havet. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll. På tomten finns gäststuga, förråd, verkstad, växthus, lekstuga och en alldeles egen pizzeria med fungerande vedeldad ugn. Stugans trädgård präglas av fina planteringar som ramar in gården på ett trivsamt och inbjudande sätt. Denna tillflyktsort ligger 30 minuter från Umeå.

- CHARMIG STUGA

- ÖPPEN SPIS & VEDELDAD UGN

- UTSIKT MOT HAVET

- GÄSTSTUGA MED LOFT

- BLOMSTERFYLLD TRÄDGÅRD MED LEKSTUGA

- FLERTALET UTEPLATSER


STORSTUGA
Denna byggnad är en så kallad kornbod som är utbyggd under årens lopp. På bottenplan finns allrum med matplats och kök, dörr som leder till kontorsdel med förvaringsmöjligheter och badrummet. Trapp leder upp till övervåningen. Allrummet har plats för matgrupp och mindre sittgrupp framför den vitmålade öppna spisen som sätter guldkant på stugan. Golvet utgörs av breda träplankor, väggarna är timrade och taket är vitmålat. Ett tillbyggt större burspråk med trevligt glasparti erbjuder plats för två fåtöljer.
Stugans utbyggnad utgörs av ett arbetsrum med plats för skrivbord, kombinerad kyl/frys samt garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är vitmålade. Badrummet har våtrumstapet i mörkröd kulör samt våtrumsmatta i ljus kulör på golvet. Här finns duschhörna, handfat med spegelskåp och separettoalett. Utgång till en av stugans uteplatser där man kan avnjuta kvällssolen.

KÖK
Stugans kök är utrustat med spis/ugn, fläkt, liten kyl, mikro och diskho. Köksluckorna är vitmålade och matchande knoppar, stänkskyddet är kaklat. Här kan man stå och diska med avslappnade utsikt mot vattnet.

ÖVRE PLAN
Sovrummet på övre plan är rymligt och ljust tack vare fönster i tre väderstreck. Utgång till trivsam balkong i söderläge som är inglasad med öppningsbara fönster. Balkongen är vitmålad och erbjuder plats för enklare sittgrupp att avnjuta morgonkaffet på med utsikt mot vattnet. Sovrummets breda golvplankor ger charm till rummet som rymmer dubbelsäng, sängbord, skrivbord och övrigt möblemang. Ljust målade timmerstockar längs väggarna samt vitmålat tak där träbjälkarna lämnats omålade.

GÄSTSTUGA
Denna gäststuga är perfekt för att hysa ett flertal gäster då den även har ett loft med möjlighet till sovplatser på madrasser. Gäststugan erbjuder i övrigt plats för dubbelsäng, en enkelsäng eller nätt bäddsoffa samt en enklare matgrupp. Garderob finns under den trapp som leder upp till loftet. På golvet ligger en plastmatta och väggarna har halvpanel som är ljust mönstrad samt målade timmerstockar, taket är vitlaserat och även här är takbjälkarna mörka. Gäststugan har en trevlig uteplats med trall som erbjuder plats till solstolar och övriga utemöbler. Altanen kantas av lummiga och vackra planteringar.

"PIZZERIA" / VERKSTAD
Denna härliga pizzeria ställdes iordning med syftet att kunna njuta av vedugnsbakad pizza med rofylld utsikt över havet. Här kan man samla nära och kära för en trivsam middag. Pizzerian rymmer en stor matgrupp framför ugnen och har en liten arbetsbänk med förvaring vid sidan om ugnen. På golvet ligger träplankor och väggarna utgörs av glaspartier och träplankor. Utanför finns en uteplats med plats för sittgrupp.
Vägg i vägg med pizzerian finns en verkstad med arbetsbänk och stora förvaringsutrymmen. Råplank på golvet och timrade väggar. Den ursprungliga dörren med nyckel samt trappen från kornboden finns kvar och lämnas till köpare.

ÖVRIGT
Den eldfasta delen i den vedeldade ugnen i "pizzerian" bör höjas för att optimera bakning.
Lekstugan har ett charmigt litet loft och erbjuder tillflyktsplats för stor som liten med leksinnet kvar.
På tomten finns ett växthus för den med gröna fingrar.
Ytterligare förrådsutrymmen finns bredvid växthuset. Bakom dessa har nuvarande ägare ett egentillverkat återvinningssystem och kompost.

BRA ATT VETA
- Inventarier följer delvis med, för mer information vänligen kontakta mäklare.
- Stugföreningen brukar oftast ha årsmöte i början av augusti.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter