Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Pikebacken 344

Hemavan/Tärnaby Hemavan

2 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Bostadsfakta

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 78 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp Fritidshus i 1-plan med loft
Byggnadsår
Uppvärmning Elpanna, braskamin
Ventilation Självdrag och PAX-fläkt
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Björkfors 1:859

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 16 283 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 000 kr
VA: 600 kr
Renhållning: 1 050 kr
Övrigt: 1 633 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 3652 kr
Kommentar Driftkostanden är endast schablonmässig (för fritidshus) då det inte finns några fakstiska upgifter att gå på. I samfällighetsavgiften ingår; snöröjning, belysning i området, drift av pumphus/vatten, försäkring för samfälligheten.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 487 000 kr varav mark 187 000 kr
Tomt
Areal: 1332 kvm
Typ: Naturtomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:31, Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:32, Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:33
Avtalsservitut D-2017-00206377:1
Förmån: Avtalsservitut: Avloppsledning, D201700206376:1.1
Last: Avtalsservitut: Avloppsledning, D201700206377:1.1

Nybyggt på Pikebacken!

Välkommen till detta nybyggda fritidsboende på trevliga Pikebacken! Här bor ni lugnt och avkopplande i vacker fjällmiljö med möjlighet till skoteråkning, fiske, vandring, svampplockning och vackra naturupplevelser. Pikebacken ligger endast 3 km från Hemavan centrum med skidbackar, matbutik och restauranger. Huset erbjuder 3 sovrum, socialt allrum med braskamin, badrum med bastu och genomgående vattenburen golvvärme på entréplan.
Välkommen till detta nybyggda fritidsboende på trevliga Pikebacken! Här bor ni lugnt och avkopplande i vacker fjällmiljö med möjlighet till skoteråkning, fiske, vandring, svampplockning och vackra naturupplevelser. Pikebacken ligger endast 3 km från Hemavan centrum med skidbackar, matbutik och restauranger. Huset erbjuder 3 sovrum, socialt allrum med braskamin, badrum med bastu och genomgående golvvärme på entréplan.

- NYBYGGT

- SOCIAL PLANLÖSNING

- BRASKAMIN MED TÄLJSTEN

- BADRUM MED BASTU & GOLVVÄRME

- UTSIKT MOT JOFJÄLLET

HALL
Hallen erbjuder plats för avhängningsmöbel och har grått klinkergolv med liggande vitmålad panel som återfinns i hela fritidshuset. I direkt anslutning till hall disponeras tvättstuga och pannrum med utrymme till extra förvaring.

KÖK/VARDAGSRUM
Integrerar i öppen och social planlösning med härlig takhöjd upp till taknock (5,35 m)! Centralt i rummet finns den mysiga braskaminen med täljsten. Rummet har stora fönsterpartier i väster ut mot fjällmassiven. Köksdelen finner vi på ena kortsidan av rummet med rymlig matplats och vardagsrumsdelen mitt emot. Köksinredningen är vit i sitt utförande med laminatskiva i stenimitation. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn i trevlig arbetshöjd, inbyggd micro, spishäll med fläktkåpa i rostfritt stål samt dold diskmaskin. Från vardagsrumsdelen nås altandörr ut där möjlighet att uppföra en trevlig solaltan finns, samt trapp som leder upp till loftet.

SOVRUM
Entréplanets sovrum nås direkt till höger i hall, vit liggande träpanel på väggarna och ekparkett. Rummet har plats för dubbelsäng och erbjuder en hel inbyggd garderobsvägg vilket ger goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Badrummet nås också från hall, till vänster efter tvättstugan. Badrummet har utförts med vitt kakel och grått klinker, golvvärme, dusch, bastu, wc, handfat med spegelskåp och kommod i vitt utförande.

LOFT
Loftet fördelas på två sovrum samt klädkammare, vitmålad liggande panel och stilrent enhetligt ekparkett. Öppet ner mot kök och vardagsrum. De höga och stora fönsterpartierna från golv till tak ger vacker utsikt och fint ljusinsläpp till loftet.

ÖVRIGT
Utvändigt förråd om 4,4 kvm. Finns uppbyggd, ej isolerat.
Bredbandskabel är framdragen till huset, köparen får själv bekosta anslutningsavgift.
Utrymme att uppföra altan i anslutning till huset finns.
Huset är grundmålat.

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

HitCounter