Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sturebergsvägen 1

Vendelsömalm

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sturebergsvägen 1

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 58,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4074
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 332 kr/mån Inkl. värme, vatten och Kabel-TV. Obligatoriskt tillägg om 165 kr för bredband och Ip-telefoni.
Andel i föreningen: 0,72412%
Andel av årsavgift: 0,72021%
Driftskostnad 6 400 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor (fd. Bredbandsbolaget) för bredband (100/100 Mbit) samt IP-telefoni. Kostnaden för denna tjänst är 165 kr/månad och är obligatorisk.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den 16 december 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader Förråd och matkällare hör till lägenheten.
**Accepterat pris**

** Kontakta mäklare för visning **

HELKAKLAT BADRUM

NYRENOVERAD INGLASAD BALKONG

STILRENT RYMLIGT KÖK

Högst upp i huset välkomnar denna välplanerade tvåa på 58 kvm i stabila Brf Vendelsömalm. Här bjuds vi på ljus ytor med ett rymligt kök, ett sovrum, lättmöblerat vardagsrum, nyrenoverad balkong med förmiddagssol. Bostaden är i gott skick med väl tilltagna ytor. Föreningen genomgår en större renovering av tak, fasad och balkonger, balkongen uppgraderats till en större modell med inglasning och gott om plats för möblemang.

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är vitmålade. Övrig förvaring erbjuds i inbyggd garderob till vänster och vidare in i en rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med laminatgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp och möblemang. Här når vi bostadens senaste tillskott, den inglasade balkongen vilket har renoverats ut i samband med fasadrenoveringen. Belägen i ett härligt högt och soligt läge med gott om plats för möblering!

SOVRUM
Rymligt sovrum med laminatgolv och ljusa målade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng och plats för ytterligare möbel alt. garderob.

KÖK
Trevligt kök med laminatgolv. Luckor och lådor i vitt matchas elegant med mörkare laminatbänkskiva och rostfria vitvaror. Matplats för ca 4-6 personer. Här finns Spis, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.

BADRUM
Från hallen nås badrummet med ljusa kakelväggar och ljusblå klinker. Här finns wc, handfat, badrumsskåp, dusch och tvättmaskin.

Väl planerad 2:a i populära Brf Vendelsömalm!

**Accepterat pris**

** Kontakta mäklare för visning **
Välkommen till en ytterst välplanerad bostad om 58 kvm i populära Vendelsömalm! Här erbjuds ett boende med en välplanerad planlösning med ett rymligt kök, stort sovrum, lättmöblerat vardagsrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Väl tilltagen nyrenoverad balkong med förmiddagssol sätter pricken över "i".

Förening

Sturebergsvägen 1

Förening

Brf Vendelsömalm

Allmänt om föreningen

Byggnaderna i Bostadsrättsföreningen Vendelsömalm är uppförda 1959 och består utav 133 lägenheter i varierande storlek fördelade på 7 hus. Föreningen har även två affärslokaler som hyrs ut (fotvårdsbutik/medicinsk fotvård och en restaurang).

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att underhålla fastigheterna för att långsiktigt få en god boendeekonomi, kvalitet i boendet och trivsel i området. Bostadsrättsföreningen registrerades 1959-09-15. Föreningen har en heltidsanställd fastighetsskötare som sköter det dagliga underhållet av föreningens fastigheter.

Föreningen har sedan länge haft ett system för sortering av hushållssopor. I anslutning till varje fastighet finns ett soprum för hushållssopor. Månadsvis ställs en container avsedd för grovsopor vid Sturebergsvägen 1. Återvinningsstation finns vid Sturebergsvägen 5.

På bottenvåningen i varje fastighet finns också ett gemensamt cykelförråd där även barnvagnar och pulkor kan ställas.
Källarförråd och matkällare finns till alla lägenheter, det finns även ett hobbyrum för uthyrning. En mordern tvättstuga finns belägen i huset på lorensbergsvägen 1.

Tv och bredband

Bredbandsleverantör är Telenor (fd. Bredbandsbolaget) och kostar 165 kr/mån (obligatorisk kostnad) Hastigheten är upp till 100/100 Mbit/s. I anslutningen ingår även ip-telefoni. Föreningen är ansluten till ComHems basutbud för kabel-TV.

Parkering

P-plats 100 kr/månad (kö), p-plats med el 200 kr/månad (kö), garage 900 kr/månad (kö), mc-plats 150 kr/månad (kö). P-plats/garage följer inte med lägenheten. Ansökan görs via föreningens hemsida.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

- Föreningens årsavgift höjdes 2019-01-01 då den höjdes med 3 % - Föreningens årsavgift höjdes 2020-01-01 då den höjdes med 3 %

Renoveringar - utförda och planerade


2002: Stambyte och nya elstigare
2008: Ny tvättstuga
2009: Bergvärmeinstallation
2017: Fastighetsboxar installerade på entréplan
2020 (Pågående): Balkong, Fasad och Takrenovering.

Planerade
2021: Grönytor och parkingsplatser
2023: Tvättstuga

Övrigt

För med information om föreningen, se föreningens hemsida: http://www.brfvendelsomalm.se/

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Populärt och barnvänligt område med närhet till natur, skolor, affärer och diverse service. Centrala Stockholm nås snabbt och smidigt med både buss och bil. Buss mot Gullmarsplan, Tyresö och Handen avgår från närområdet och strax utanför även buss till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort Förskolorna Mårtensberg och Pysslingen ligger i det direkta närområdet och grundskolan Vendelsömalmsskolan ligger på nära avstånd. Den kommersiella servicen är väl etablerad bara 5 min bort finns Ica Maxi och Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. Här bor ni med huskänsla i ett populärt och idylliskt område!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter