Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Växelbruksvägen

Nedersta Trädgårdsstad Västerhaninge

3 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Växelbruksvägen

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 100,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 18
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr fast pris
Avgift: 3 774 kr/mån inkl. vatten, två parkeringsplatser, områdesskötsel och sophämtning
Andel i föreningen: 0,0431%
Driftskostnad 19 550 kr/år
varav
Värme: 11 050 kr
El: 4 500 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnaderna är en uppskattning och kan variera beroende på förbrukning och avtal.
Tillträde December 2020
Pantsatt Nej
Allmänt PARKERING
Till varje bostad hör två parkeringsplatser längs med gata. Gästparkeringar kommer att finnas i området.

TV / INTERNET
Fiber via Telia kommer att installeras. Abonnemang bekostas av bostadsrättshavaren.

OBS! Bilder och planritningar är gjorda för att skapa en övergripande känsla av byggprojektet. Samtliga bilder och planritningar skall betraktas som skisser/utkast.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme i entréplan.
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Haninge Nödesta 8:267
Välkommen till Nedersta Park och denna natursköna idyll mitt i Nedersta Trädgårdsstad, Västerhaninge. Här skapas ett helt nytt område i modern tappning med vitmålad, liggande träpanel och stora fönsterpartier. Ett modernt och elegant hus vars uttryck smälter väl in i de natursköna omgivningarna.

Projektet består av 18 radhus och 4 parhus som tillsammans kommer att utgöra Bostadsrättsföreningen Nedersta Park. Bostäderna är belägna med närhet till både natur och citypuls i ett område som växer så det knakar! Varje hus har tillgång till två parkeringsplatser längs med gata, externt förråd, uteplats samt trädgård som färdigställs med planteringar och häckar.

Interiört möts vi av en modern och nordisk stil med genomtänkta materialval såsom kvalitetskök från Ballingslöv med ljusgråa/vita skåpsluckor, trendigt bistroinspirerat kakel och integrerade vitvaror från Cylinda. Badrummen är försedda med el-buren komfortvärme och spotlights i tak. Grått klinkergolv matchas med vitt kakel.

Husen byggs som bostadsrätt vilket gör att insatsen blir lägre, du slipper lagfartskostnad, stämpelskatt och får samtidigt ett bekvämt boende där föreningen tar hand om allt runt omkring.

Läs gärna mer om projektet och se tillgängliga bostäder på:
https://www.mohv.se/nyproduktion/nedersta-park/obj32631_1768790588

ENTRÉPLAN

HALL
Praktisk hall med grått klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Plats för hatthylla. Garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vita väggar och ekparkett med golvvärme. Stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp och genom altandörr nås bostadens altan.

ALTAN
Utgång från vardagsrum till den härliga altanen med plats för utemöbler, grill och solstol.

KÖK
Rymligt och välplanerat kök från Ballingslöv med generöst tilltagna arbetsytor och gott om plats för köksmöblemang. Här finns köksluckor i ljusgrått, praktisk dubbelho, kakel på vägg, ekparkett och golvvärme. Köket är utrustat med maskinell utrustning från Cylinda i form av integrerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt köksfläkt.

BADRUM 1
Stort helkaklat badrum med vita väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Kommod med bra förvaring, wc, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork och infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRE PLAN

BADRUM 2
Stort badrum med helkaklade vita väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Kommod med bra förvaring, WC, dusch med glasväggar. Handdukstork och infällda spotlights i tak.

SOVRUM
Tre bra sovrum med ekparkett, ljusa väggar och fönster. Garderober i varje sovrum.

Nyproducerat radhus i Nedersta Trädgårdsstad

Nyproducerat radhus mitt i natursköna Nedersta Trädgårdsstad! Här erbjuds ett radhus om 100 kvm fördelat över två plan med rymlig uteplats baksidan, goda parkeringsmöjligheter, låga driftskostnader och genomgående hög materialstandard. Inflyttning beräknas till 2020-12-15.

Läs gärna mer om projektet och se tillgängliga bostäder på:

https://www.mohv.se/nyproduktion/nedersta-park/obj32631_1768790588

Förening

Växelbruksvägen

Förening

Brf Nedersta Park

Allmänt om föreningen

Brf Nedersta Park består av 22 bostäder fördelade på 6 huskroppar. Husen byggs som par- och radhus och samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt. Varje bostad har egen ingång och uteplats.

Inflyttning sker i etapper med start i mitten på december 2020 och med sista inflyttningen i mitten på juni 2021. Kontakta ansvarig mäklare för att se när huset du är intresserad av står klart. Upplåtelse av bostadsrätterna beräknas ske 2 månader innan inflyttning.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet. Fördelen är att du slipper lagfartskostnad samt kostnader för pantbrev.
För finansieringen har vi ett nära samarbete med Swedbank, som även har ett speciellt och förmånligt erbjudande för Dig som vill köpa en bostad i bostadsrättsföreningen.

VITVAROR - KÖK
KÖKSFLÄKT, Cylinda Astro
INDUKTIONSHÄLL, Cylinda IHI 6160
INBYGGNADSUGN, Cylinda IBU 82 RF
DISKMASKIN, Cylinda DM 3035 FL
KYLSKÅP, Cylinda KI 6177
FRYSSKÅP, Cylinda Fi 6177 N

VITVAROR - BADRUM
TVÄTTMASKIN Cylinda FR-5074
TORK Cylinda TVP-5071

TEKNISK BESKRIVNING/BYGGFAKTA
(Med reservation för ändringar)

Grundläggning: Platta på mark
Stomme/bjälklag: Träkonstruktion
Ytterväggar: Träkonstruktion
Innerväggar, lgh-skiljande: Träkonstruktion, extra isolerad
Innerväggar, ej bärande: Träreglar, gips och plyfa, extra isolerad
Yttertak: Takstolar av trä under lutande delar. Schingelpapp.
Fasad: Liggande träpanel
Interna trappor: Träkonstruktion
Fönster/altandörrar: 3-glas energifönster
Entrédörrar: Trä
Värmeproduktion: Frånluftsvärmepump
Värmedistribution: Vattenburen golvvärme
Värme badrum: Elburna golvvärmeslingor för komfortvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft i kök och badrum med energiåtervinning
Elinstallationer: EL-central med automatsäkringar, jordfelsbrytare
OVK-Status: Samtliga bostäder kommer att ha godkänd OVK vid tillträdet

NATUR OCH FRITID
För golfintresserade finns en uppsjö med trevliga banor runt knuten. HaningeStrand golfklubb, Årsta golfklubb, Husby GC och Haninge golfklubb. Närheten till skärgården gör det tillgängligt för båtliv, fiske och långfärdsskridskor under vinterhalvåret. De underbara skärgårdsöarna Utö, Ornö och Muskö ligger alla i Haninge kommun och är väl värda ett besök. Vid Hanvedens idrottsplats finns bollplaner, löparbana och ishall. Fina elljusspår för jogging och skidåkning ligger intill. Blåkulla Gård är ett måste för hästintresserade.

Vid Tyresta Nationalpark finns den största och finaste urskogen söder om Dalälven med gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du uppleva orördhet, tystnad och avskildhet. Tröttnar du på friluftsliv och fysiska aktiveter kan du roa dig kungligt på Häringe Slott som ligger i Väster Haninge. Här finns Sveriges första utomhuspool och bowlingbana. Dessutom finns högklassig fotokonst, tennis, yoga, matlagning och god champagne.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Nedersta trädgårdsstad ligger naturskönt och lantligt, 15 minuters gångväg från Västerhaninge centrum. Västerhaninge är en del av skärgårdskommunen Haninge med närhet till Muskö och Årsta Havsbad. Trädgårdsstaden kommer att bestå av charmiga radhus och villor med småstadskänsla. Här kan barnen tryggt springa fritt mellan lekplatsen och trädgården.

Närservice

I Västerhaninge centrum finns livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, bageri, banker, frisör, gym och optiker. Här finns även en pub och ett par restauranger. Missa inte Rainer och Maritha Paus Bagarstuga som förutom nybakat bröd även serverar luncher och de läckraste bakverken!

Kommunikation

Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har egen pendeltågstation nära Västerhaninge centrum ca 2 km från bostaden. Det går ca fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Intill stationen finns en bussterminal med ett flertal busslinjer. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. Pendeltågsstation finns även i Krigslida 1 km från Trädgårdsstaden.

Parkering

Parkeringsplatser längs med gatan för två bilar/hushåll. Gästparkeringar kommer att finnas i området. Som medlem i Brf Nedersta Allé ingår gratis medlemskap i bilpool de första fem åren. Läs mer på www.sunfleet.com.

Övrigt

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier samt förskolor. I takt med att Trädgårdsstaden utvecklas planeras för ytterligare förskoleplatser. Närmaste skola är Ribbybergs-skolan med klasser F-6. Ribbyskolan för högstadieelever ligger strax innan Västerhaninge centrum.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter