Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnstigen 32D

Vännäsby

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnstigen 32D

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 120,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 114
Våning 1,2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr Fast pris
Avgift: 5 459 kr/mån (preliminär) inkl VA, sophämting, carportplats
Andel i föreningen: 9,8718%
Tillträde Prel. andra kvartalet 19
Pantsatt Nej
Allmänt Boväljaren- hitta din bostad:
www.obos.se/sok-bostad/brf-lokstallet-2/

Till bostadsrättsradhuset ingår ett förråd på ca 8,6 m².
Samtliga bostadsrättsradhus har en uteplats.
Carport finns i anslutning till bostadsrättsradhusen.

Trädgården kommer att vara färdig med gräsmatta, trätrall och marksten, enligt markritning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Freshventiler, friskluftsventiler
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Kvarnen 7
Nyproducerat bostadsrättsradhus med mycket bra läge och med en generös uteplats i bästa sydvästläge. I anslutning till entrén finns carport och förråd. BR-radhuset har en öppen planlösning med väl tilltagen yta där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor på bottenplan. Badrummet på bottenplan har dusch och tvättavdelning. På övre plan finns en avskild sovavdelning med två sovrum, allrum (som även kan bli ett tredje sovrum) läshörna, klädkammare och badrum med dusch.

-ÖPPEN PLANLÖSNING

-RYMLIG/ GENOMTÄNKT

-TVÅ BADRUM OCH EGEN TVÄTTAVDELNING

-HÄRLIG UTEPLATS MED SOLLÄGE

-INTILL ENTRÉN FINNS EGEN CARPORT OCH FÖRRÅD

-BARNVÄNLIGT OCH GODA KOMMUNIKATIONER

Huset presenteras enligt följande:

ENTRÈPLAN
HALL
Ljus och rymlig hall med utrymme för hatthylla och städskåp som göms i en nisch. Utrymmet under trappan har nyttjats på ett bra sätt med ett förråd. Hall med ekparkettgolv och målade väggar.

KÖK/ VARDAGSRUM/ MATPLATS
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger verkligen plats för social samvaro. Här finns gott om utrymme för både matplats och sittgrupp. I anslutning till detta rum finns uteplatsen. Köket är ett välplanerat Vedumkök med arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vitvaror från Bosch. Här finns kyl, frys, glaskeramikhäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn och ugn, diskmaskin. Ovanför bänkskiva som är av laminat sitter ett stänkskydd av Fibo Trespo. Målade väggar och ekparkettgolv.

WC/ DUSCH/ TVÄTT
Badrummet är inrett med grå våtrumsmatta och vit våtrumsskiva Fibo Trespo. Här finns wc, dusch med duschvägg, tvättställ, spegel med belysning samt bänkskåp. Egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM
Rymligt sovrum i anslutning till hallen. Målade väggar och ekparkett på golvet. Här finns en garderob.

ÖVRE PLAN
HALL/ ALLRUM/ LÄSHÖRNA
Trevlig hall på övre plan med läshörna på ena sidan och allrum med fransk balkong på andra sidan. Allrummet kan även bli ett tredje sovrum. Här finns en praktisk klädkammare. Ekparkettgolv och målade väggar.

SOVRUM
Större sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med ekparkettgolv och målade väggar. Här finns en garderob.

SOVRUM
Målade väggar och ekparkett på golvet. Här finns en garderob.

BADRUM
Även här är badrummet inrett med grå våtrumsmatta och vit våtrumsskiva Fibo Trespo. Här finns wc, tvättställ och dusch med duschvägg.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-tv och bredband via fiber och med Vännäs Net som leverantör. I avgiften ingår ett TV-utbud på 22 kanaler och de fasta kostnaderna för bredband. Bostadrättshavaren får själv välja och bekosta tjänsteleverantör för bredbandet.

ÖVRIGT
Varje bostadsrättshavare bör teckna egen hemförsäkring och eget abonnemang gällande hushållsel, värme, varmvatten. Bostadsrättshavaren ansvarar för skötsel och underhåll av tomtmark i anslutning till lägenheten samt för skötsel och underhåll av värme-, ventilation- och varmvattenproducerande anläggning. Till lägenheten ingår ett förråd på ca 8,6 m² samt en carport vid lägenheten.

BRA ATT VETA
Tillvalen är gjorda i denna bostad. Kontakta mäklare för mer information.

SERVICE OCH KOMMUNIKATION
Vännäsby är ett växande område som inom de närmaste åren kommer att expandera. Vännäsby erbjuder förskolor, skola F-åk 6, fotbollsplan och härlig natur i närområdet. Här finns även en renoverad och utbyggd Coop Nära med spelrättigheter, pizzeria/grill och gym. I Vännäs, som ligger ca 5 km från Vännäsby, finns skola F- åk 6, högstadieskola och gymnasium. I Vännäs finns också två stora mataffärer, klädbutiker, restauranger, hotell, apotek, systembolag, järnaffär, med mera.
I Vännäs kommun har du alla möjligheter att få fina naturupplevelser. Närheten till både skog, stilla sjöar och forslande älvar ger möjlighet för alla smaker att få sitt. Umeälven och Vindelälven erbjuder riktigt bra fiske och dessutom finns fina skoterleder i området. Med buss och tåg tar du dig enkelt till både Vännäs och Umeå. Tåget mellan Umeå Ö och Vännäs C tar ca 25 minuter. Från Vännäsby når du Norrlands Universitetssjukhus på bara 21 minuter med tåg. Dessutom trafikerar lokalbussen i närheten av området.

Myresjöhus/OBOS uppför 13 st bostadsrätter med preliminär inflyttning andra kvartalet 2019.
Vännäsby ligger naturskönt i Vännäs kommun väster som sammanflödet mellan Ume- och Vindelälven. Nu har vi säljstartat den andra etappen av Lokstallet i Vännäsby. Här kommer det att uppföras moderna radhus i två olika storlekar, 107 kvm och 120 kvm, samt ett flerbostadshus med 8 stycken lägenheter i olika storlekar. Husen byggs enligt Myresjöhus bostadskoncept Start Living.
Möjlighet till snabb inflyttning! Nyproducerat bostadsrättsradhus med mycket bra läge och med en generös uteplats i bästa sydvästläge. I anslutning till entrén finns carport och förråd. BR-radhuset har en öppen planlösning med väl tilltagen yta där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor på bottenplan.

Förening

Kvarnstigen 32D

Området

Vännäsby är beläget ca 3 km öster om Vännäs samt ca 30km väster om Umeå. Orten ligger där Vindelälven och Umeälven flyter samman. Orten var förr en jordbruksby men blev senare en centralort i Vännäs kommun. Idag är det ca 1600 invånare i Vännäsby. Här finns fina naturupplevelser med närhet till skog, stilla sjöar och forsande älvar. För mer historia kring Vännäsby gå in på www.vannas.se

Närservice

Kyrka, Byastugan som förr i tiden var kommunalhuset, livsmedelsbutik, pizzeria, gym, tåg, fiske, förskola, skola,högstadieskola i Vännäs, samt närheten till Vännäs affärs- och livsmedelsutbud.

Kommunikation

Vännäsby ligger längs med Blå vägen vilket gör det enkelt att ta sig både med bil och buss. För att se länstrafikens busstider gå till www.tabussen.nu. Efter upprustningen av perrongen i Vännäsby har du många avgångar med tåg att välja på, för mer information kring tider gå in på www.sj.se

Bilder

Visa alla

HitCounter