Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Salabacksgatan 44 A

Salabacke Uppsala

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Salabacksgatan 44 A

Antal rum 2 rum
Boarea 70,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 53
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 5 221 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabelTV
Andel i föreningen: 1,33901%
Andel av årsavgift: 1,33901%
varav
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus, bostadsrätt
Byggnadsår 1988
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 13 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 203 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Sala backe 3:5
Välkommen till denna fina tvårummare högst upp i fastigheten med hiss från markplan i ett attraktivt läge i Salabacke. Luftig öppen planlösning med ljusinsläpp i två väderstreck och en terrass något utöver det vanliga!
Lägenheten erbjuder ett luftigt och ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök, generös terrass med fin vy, ett stort sovrum, funktionell klädkammare och ett rymligt badrum med tvättmaskin.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Hall

Öppen halldel mot vardagsrum och kök. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger keramiska plattor i entrén som övergår till ett mörkt laminatgolv som löper längs hela lägenheten. Stor garderob med spegelskjutdörrar och i anslutning en rymlig klädkammare. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum.

Klädkammare

Praktisk och rymlig klädkammare i anslutning till hallen.

Sovrum

Större rymligt sovrum för den större dubbelsängen och sängbord. Ljusmålade väggar och en tapetserad fondvägg bakom sänggaveln. Här finns också en garderob. Fönster ut mot terrassen.

Badrum

Vitmålade väggar samt kaklat duschutrymme, våtrumsmatta på golv. WC, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt extra förvaringsskåp på väggen ovanför tvättmaskinen.

Kök

Smakfullt renoverat kök med generösa beredningsytor och flertalet under-och överskåp med goda förvaringsmöjligheter. Öppet rymligt vitt högblankt kök med köksö, klinkers på golv och som stänkskydd. Bänkskiva i ljus laminat och en större diskho. Delat kyl- och frysskåp, integrerad ugn och micro samt häll.

Vardagsrum

Lägenhetens hjärta, ett synnerligen luftigt och ljust rum som inbjuder till samvaro med många gäster. Öppen planlösning, mörkt laminatgolv och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Härifrån finner ni utgången till den stora terrassen.

Terass

Stor terrass med sol i stort sett under hela dagen och framförallt mysig kvällssol. Delvis inglasad med skjutbart helglas. Terrassen är delvis inglasad och har en öppen balkongdel och gång utanför den inglasade delen. Där är balkongräcket gjutet utformat och ger stora möjligheter för plantering. Det finns också en markis monterad.
Välkommen till denna fina tvårummare högst upp i fastigheten med hiss från markplan i ett attraktivt läge i Salabacke. Luftig öppen planlösning med ljusinsläpp i två väderstreck och en terrass något utöver det vanliga!

En lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!
Salabacke är ett mycket lugnt och omtyckt område med närhet till det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av förskolor, skolor och grönområden, närliggande och goda kommunikationer med buss till city, pendlar du med bil finns E4:ans på-och avfart. Ett stenkast bort ligger Brantingstorg med livsmedelsaffär, frisör, apotek och trevliga Bageri Brantingstorg mm. På gångavstånd finns även Willys och Gränby Centrum med all tänkbar service. Till stadskärnan cyklar du på 10 minuter eller tar bussen.

En lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Förening

Salabacksgatan 44 A

Förening

HSB BRF 72 Terrassen i Uppsala

Allmänt om föreningen

Föreningens hus byggdes 1988 och består av 67 lägenheter fördelade på fem olika byggnader.

Tv och bredband

Kabel-tv. Leverantör: ComHem ingår i månadsavgiften.
Bredbands leverantör: Installerat i lägenheten finns uttag för bredband hos leverantörerna Bredbandsbolaget och Comhem. Det är upp till varje medlem själv att kontakta leverantör av bredbandstjänst samt bekosta bredbandsabonnemanget.

Parkering

32 st varmgarage finns att hyra för (600 kr/mån).
20 st kallgarage finns att hyra för (375 kr/mån).
Separat kösystem tillämpas.
Ingen kö till kall-och varm garageplatserna i dagsläget, det finns några lediga platser. (kontrollerat 2018-09-12).
Det finns 4 st gästparkeringar som är belägna vid garagelängorna i områdets ände närmast Årstagatan.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen.

Renoveringar - utförda och planerade

2018 Radonmätning gjord i samtliga byggnader.
2017 Nya garageportar till kallgaragen.
2016 Målning av träfasader, betong samt terrasslådor. Byte samt styrning av ventilationsaggregat för förbättrad ventilation i punkthusen.
2015 Byte av belysningsarmatur i trapphus samt utemiljö. Sensorstyrd LED-belysning för minskad elförbrukning, byte av ventiler och termostater på samtliga element och byte av filter i samtliga låghus.
2014 Markarbete med nedläggning av nät och grus runt låghusen för att förebygga skadedjur. Även byte av plattor på innergårdarna.
2013 Målning av samtliga plåtbeslag på tak och ytterfasad samt renovering av föreningslokal/övernattningslägenhet.
2012 Målning av varmgarage samt förrådsdörrar, låsbyte av allmänna utrymmen samt renovering av uteplatser och lekplatsen.

Övrigt

Det finns en föreningslokal som man kan får hyra för 250 kr/dygn. Man får reservera max fyra nätter i rad. Föreningen har en tvättstuga som finns tillgänglig på Salabacksgatan 14. Det finns även 4 st cykelrum samt 3 st barnvagnsrum. Innergårdar samt lekplats.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Salabacke är ett mycket lugnt och omtyckt område med närhet till det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av förskolor, skolor och grönområden, närliggande och goda kommunikationer med buss till city, pendlar du med bil finns E4:ans på-och avfart. Ett stenkast bort ligger Brantingstorg med livsmedelsaffär, frisör, apotek och trevliga Bageri Brantingstorg mm. På gångavstånd finns även Willys och Gränby Centrum med all tänkbar service. Till stadskärnan cyklar du på 10 minuter eller tar bussen. En lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter