Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Industrigatan 23

Kungsängen/Industristaden UPPSALA

3 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Industrigatan 23

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 83,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 57
Våning 4 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3 708 kr/mån inklusive värme och kallvatten. Obligatorisk avgift om 219 kr/månad tillkommer för Triple-play med bredband, tv och fasta kostnaden för ip-telefoni.
Andel i föreningen: 0,59508%
Andel av årsavgift: 0,59508%
Driftskostnad 5 160 kr/år
varav
El: 2 040 kr
VA: 3 120 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Hall med stora klinkerplattor i skiftande svart och grått vid entré, rymlig skjutdörrsgarderob, städskåp och ljust målade väggar.

BADRUM
Stort och luftigt badrum i stilren design med svart kakel, ljusgrått klinkergolv, golvvärme, vit kommod, spegelskåp, badkar och takdusch. Badrummet har en funktionell tvättavdelning med torktumlare, tvättmaskin, arbetsbänk och förvaringsskåp.

KÖK
Stort kök i klassisk färgsättning med parkettgolv, väggar målade i ljusgrått, vita skåpluckor, mörkgrå bänkskiva i laminat, infällda spotlights och stor matplats för 6-8 personer. Köket är utrustat med exklusiva vitvaror från Husqvarna i svart och rostfritt. I köket finns kyl, frys, induktionshäll, fläkt, ugn och mikro. Utgång till balkong med sol på morgon och förmiddag.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med parkettgolv, väggar målade i ljusgrått och öppen planlösning mot kök. Utgång till balkong med sol från strax efter lunch till sen eftermiddag och tidig kväll.

MINDRE HALL
Hall med parkettgolv, väggar målade i ljusgrått och mycket rymlig skjutdörrsgarderob.

SOVRUM
Sovrum med parkettgolv och väggar målade i ljusgrått.

SOVRUM
Stort sovrum med parkettgolv och väggar målade i ljusgrått.

Hög standard - två balkonger - cityläge - utsikt mot Fyrisån!

Tillfälle för er som söker ett boende utöver det vanliga!

Precis intill Fyrisån ligger HSB:s omtyckta bostadsrättsförening Hamnen vilken kännetecknas av förstklassiga byggnadsmaterial, ett medvetet miljötänk, god ekonomi och ett fantastiskt läge!
Här bor ni i en vacker byggnad av danskt tegel utrustad med solceller och har tillgång till en fantastisk innergård med orangeri, lekplats och utmärkt planerade sällskapsytor. Läget kan inte bli bättre med Fyrisån precis intill och med allt vad city erbjuder runt hörnet. I närområdet finns bland annat mataffär, flera gym, restauranger, frisör, postombud och café.

Denna rymliga lägenhet om 3 rok och 83 kvm har två fantastiska balkonger med möjlighet till sol från morgon till sen eftermiddag och ett lugnt, ostört läge på 4:e våningen med hiss från markplan.
Väl genomtänkta materialval, suverän planlösning med utmärkta förvaringsutrymmen och en ljus färgsättning gör denna bostad härligt ljus och mycket komplett.

Bostaden består av hall med klinkergolv vid entré, vitlaserad ekparkett i övrigt och rymlig garderobsförvaring, ett klassiskt färgsatt våtrum med svart kakel, ljusgrått klinkergolv, dusch och en utmärkt tvättavdelning. Vidare finns ett stilrent kök med skåpinredning i vitt, smart och rymlig skåpförvaring, grå bänkskiva, rostfria maskiner, matplats för 6-8 personer och utgång till balkong med morgon- och förmiddagssol.
I öppen planlösning mot köket finns ett luftigt vardagsrum med utgång till stor balkong mot innergården med sol på eftermiddag och kväll. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum med utmärkta förvaringsutrymmen samt utgång till stor södervänd balkong mot innergården från ett av sovrummen.
Tillhörande källarförråd om ca 4,5 kvm.

Mycket stabil förening med en väldigt fin relaxavdelning med bastu, ett stort uthyrningsrum, cykelverkstad , orangeri m.m. Besök gärna föreningens hemsida där information och bilder finns: https://www.hsb.se/uppsala/brf/hamnen/

Välkommen hem till Åsikten!

Förening

Industrigatan 23

Förening

HSB brf 402 Hamnen i Uppsala

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 158 bostadsrättslägenheter. Östra Ågatan 99 och 101 Eldkvarnsgatan 3,7 och 9 Industrigatan 25 och 27 samt Skyttelgatan 17 och 21.
I föreningen finns bastu, övernattningsrum, cykelverkstad samt förråd för cyklar och barnvagnar. Samtliga lägenheter disponerar ett källarförråd.
Individuellt medlemskap i HSB Uppsala krävs, kostnad 300 kr/år samt 500 kr vid inträde.

Tv och bredband

Bostadsrättsföreningen har en kollektiv anslutning för TV (grundutbud), telefoni och bredband 250/100 Mbits via ComHem. Obligatorisk kostnad om 219 kr/mån.

Parkering

Föreningen har 110 p-platser i garaget varav 24 st som är utrustade med laddningsstolpe för elbil. Det finns 4 stycken MC-platser. Garageplats 1 000 kr/mån Laddningsplats: 1 150 kr/mån exkl elförbrukning MC-plats: 400 kr/mån Kösystem tillämpas. I dagsläget är det 22 st som står i kö. (2020-05-11).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning finns bestämd, uppgift kontrollerad 2020-05-11

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter