Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gimogatan 2D

Norra Luthagen/Librobäck Uppsala

3 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gimogatan 2D

Antal rum 3 rum
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7153
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 418 kr/mån i månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Bredband och tv via Telia där föreningen har ett gruppavtal, obligatorisk kostnad på 220 kr/mån.
Andel i föreningen: 1,7846%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus, bostadsrätt
Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Övriga byggnader Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd. I föreningen finns även cykelförråd, rullstolsförråd och barnvagnsrum.
Hall
- Välkomnade hall med skjutgarderob för praktisk avhängning av ytterkläder och skor. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
- Fint och stilrent kvalitetskök från Marbodal med genomgående vitvaror från Siemens. Tilltagen matplats vid fönster med plats för 6 personer utan problem. Utgång till balkong med vidsträckt utsikt över landskapet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

* Spishäll (induktion)
* Spisfläkt (utdragbar)
* Diskmaskin (integrerad)
* Inbyggd ugn (rostfri)
* Inbyggd micro (rostfri)
* 2 st kyl/frys (rostfria)

Vardagsrum
- Ljust vardagsrum med utgång till balkong samt mycket generösa ytor. Gott om plats för både större soffa samt separat matgrupp. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
- Rymligt och smakfullt badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Generöst utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch med duschväggar, wc, handfat med kommod, inbyggd torkställning samt både vägg- och spegelskåp.

Sovrum
- Stort luftigt sovrum utan insyn med gott om plats för dubbelsäng samt med en användbar skjutgarderob. Från sovrummet nås även klädkammaren som har fönster samt generöst med förvaringsutrymme. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
- Ljust sovrum i bra storlek som vetter in mot gården. Gott om plats för att installera garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Balkong
- Mysig balkong som vetter in mot innergården med utsikt över Domkyrkotornen. Sol från morgon, förmiddag och över lunchtid på sommaren. Fina gråa trallplattor på golv.

Balkong
- Balkong med fantastiskt utsikt. Högst upp med fri utsikt ut över landskapet. Sol från eftermiddag till kväll. Fina gråa trallplattor på golv.

Fantastisk 3:a med vidsträckt utsikt och två stora balkonger!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning!

Äntligen en bostad högst upp i huset till salu. Rymlig 3:a med två balkonger där den ena vetter in mot gården och har sol från morgon till efter lunch och den andra har sol från eftermiddag till sena kvällen. En med utsikt mot Domkyrkan och den andra har fri utsikt och ett mycket ogenerat läge.

Hela lägenheten upplevs ljus och luftig med generösa utrymmen samt god förvaring med klädkammare, flera skjutgarderober samt källarförråd. Bra planlösning med sovrum i olika delar av lägenheten samt stora sociala ytor som kök och vardagsrum. Bekvämt boende med hiss från markplan och även ner till garaget. I dagsläget finns någon enstaka garageplats ledig, reservation för mellanuthyrning (2020-08-19). Hög standard och fint skick i lägenheten som var inflyttningsklar i början av 2018.

Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Gimogatan 2D

Förening

Brf Smedjebackarna 2

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Smedjebackarna 2 består av 60 lägenheter på Gimogatan 2 med fyra separata ingångar, A/B/C/D samt 3 affärslokaler.

Nyckelhantering via Certego

https://smedjebackarna2.smartbrf.se/

Tv och bredband

Tv och bredband via Telia Triple Play med en obligatorisk avgift på 220 kr/mån.

Parkering

Separat kö till parkeringsplatser med 43 garageplatser för personbil hyra 1.100 kr/plats/månad samt 1 garageplats för MC hyra 500 kr/plats/månad. I dagsläget finns någon enstaka garageplats ledig, reservation för mellanuthyrning (2020-08-19).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga större planerade renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter