Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Terrängvägen 3B

Berghem Umeå

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Terrängvägen 3B

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212311001-0038
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr
Avgift: 2 920 kr/mån värme, vatten, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen: 1,20778%
Andel av årsavgift: 1,20741%
Reparationsfond: 1 426 kr
Driftskostnad 2 660 kr/år
varav
El: 2 660 kr (1592 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1957-1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 15 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Brättet 3
Välplanerad lägenhet med fina rum, riktig hall, bra förvaring och kök. Lägenheten har nya fina ytskikt med elegant vitmålade väggar i alla rum och helt nya trägolv i hall, sovrum och kök. Badrum med kakel och klinker. Här bor du riktigt nära universitet och sjukhus och har Gammliaskogen inom promenadavstånd. Till centrum rullar du lätt på cykel och i närområdet finns matbutik, restaurang och träningsanläggning. Stabil förening med låga månadsavgifter.
Välkommen på visning!

- FINA TRÄGOLV

- LJUS LÄGENHET

- LÅG MÅNADSAVGIFT

- ATTRAKTIVT OMRÅDE

HALL
Den här typen av tvårummare har en stor och rymlig hall som ansluter till lägenhetens övriga utrymmen. Här finns plats för enklare möblering och klädavhängning. Flera öppningar släpper in dagsljus till hallen som har vitmålade väggar och ett nytt trägolv.

KLÄDKAMMARE
Till vänster i hallen ansluter en praktisk klädkammare som ger god förvaring för saker och kläder.

SOVRUM
Stort och ljust sovrum med vitmålade väggar och trägolv. Rummet har två inbyggda garderober för förvaring. Dagsljusinsläppet kommer från ett fönster med utsikt över baksidan, utan insyn.

KÖK
Ljust och trevligt kök med fint placerad matplats längst in vid ett fönster.
Köksinredningen är i huvudsak fördelad längs en långvägg med kompletterande förvaring på motstående sida. Köksluckorna är vita och ett vitt kakel sitter ovan arbetsbänkarna. Den maskinella utrustningen består av elspis med ugn, spisfläkt och ett kyl-/frysskåp.
Vitmålade väggar fångar upp dagsljuset fint och på golvet ligger ett trägolv.

BADRUM
Badrum med kakel och klinker i ljusa färger. Badrummet har även ett litet fönster som ger dagsljusinsläpp. Utrustningen består av wc, handfat, spegelskåp och duschplats. Det är förberett för tvättmaskin med anslutningar, för vatten, el och avlopp.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har ett vackert trägolv och vitmålade väggar. Fönster och utgång till balkong ger fint dagsljusinsläpp. Här får både matplats och soffgrupp plats om så önskas.

BALKONG
Balkong i högt, fritt och perfekt sydvästläge. Eftersom lägenheten befinner sig en bit upp i huset får du mycket himmel och fri utsikt med en privat atmosfär. På golvet ligger en trätrall som ger en mjuk känsla.

FÖRRÅD
Lägenhetsförråd finns på vinden samt ett matkällarförråd i källarplan.

VÄRT ATT VETA
Nya trägolv och golvlister i hall, kök och sovrum 2017.
Målat väggar 2017.
Ny toalettstol 2016.

Välplanerad lägenhet med fina rum, riktig hall, bra förvaring och kök. Lägenheten har nya fina ytskikt med elegant vitmålade väggar i alla rum och helt nya trägolv i hall, sovrum och kök. Badrum med kakel och klinker. Här bor du riktigt nära universitet och sjukhus och har Gammliaskogen inom promenadavstånd. Till centrum rullar du lätt på cykel och i närområdet finns matbutik, restaurang och träningsanläggning. Stabil förening med låga månadsavgifter.
Välkommen på visning!

Förening

Terrängvägen 3B

Förening

Brf Umeåhus nr 11

Allmänt om föreningen

RBF Umeåhus nr 11 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 83 lägenheter och 15 lokaler. Adresserna är Terrängvägen 1, 3, 5, 7, 9 samt Skidspåret 9. I föreningen finns lägenheter i olika storlekar som består av 1:or, 2:or, 3:or, 4:or samt 5:or. Husen är uppförda 1957-58. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ekonomin är fortfarande god, men för att ha beredskap inför kostnadskrävande investeringar/underhåll de närmaste åren beslutade föreningen att fr.o.m 1/7 2018 höja månadsavgiften med 3 %, enligt ordförande 2018-12-28.

HUSENS SKICK
2001: Stambyte samt installation av bredband.
2007-2008: Anslutit dagvattnet till kommunens spillvattenledning.
2009-2010: Utbyte av samtliga lägenhetsdörrar samt låssystem. Postboxar i entrén. Tidningshållare precis utanför dörren där morgontidningen brukar komma.
2011: Uppfräschning av utemiljön.
2015: Fasadrenovering.
2017: Balkongrenovering.
2017-2018: Föreningen har det gångna året byggt åtta suterränglägenheter, två tvättstugor.

GÅRDEN
Trevlig gård med planteringar, grillplats och pallkragar för privat odling.

LOKALER
I föreningen finns tre gemensamma tvättstugor, matkällare, lägenhetsförråd, cykelförråd, övernattningsrum, barnvagnsförråd samt hobbyrum.

PARKERING OCH GARAGE
Det finns 34 parkeringsplatser med elstolpe (144 kr/månad) och tillgång finns, enligt ordförande 2018-12-28. Det finns 27 varmgarageplatser (ca 310-360 kr/mån beroende på storlek) och kötiden är ca 2-3 år, enligt ordförande 2018-12-28. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggens kundwebb. I föreningen finns ett flertal gästparkeringar.

KABEL-TV OCH INTERNET
Leverantör av kabel-TV är ComHem. Leverantör av internet är A3. Avgiften för kabel-TV och internet ingår i angiven månadsavgift som ett obligatoriskt tillägg med 210 kr/månad.

ÖVRIGT
Ny radonmätning gjord för några år sedan. Radonvärde mellan 110-120 bq/m3 vilket är under gränsvärdet på 200 bq/m3. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättshavaren. Styrelsen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg, som gäller fr o m 2018-01-01. Hemsida https://umeahus11.wordpress.com
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-12-28. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, cirka 2 kilometer från centrum. Området byggdes under 1950-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter. Inom området finns affärer, restauranger, skola med mera.

Närservice

På Axtorpsvägen, intill universitetet, ligger den välsorterade butiken ICA Nära med generösa öppettider. Granne med ICA ligger kvarterskrogen 'Rött Pub och Restaurang' och pizzerian 'Take Away'. Goda möjligheter till motion erbjuds på närliggande norra Europas största friskvårdsanläggning, IKSU, samt i Gammliaskogen med upplysta motionsspår. Berghem har även ett litet centrum med kiosk, frisersalong, blomsteraffär, pizzeria och kinesisk restaurang. Bankomat finns numera i ICA-butiken, som liksom stadsdelens centrum ligger vid Axtorpsvägen, en av centrala Umeås längsta gator. I närliggande Gammliaområdet finns bland annat Sävargården och Västerbottens museum. I stadsdelen finns Umeås äldsta förskola, Berghems förskola, som öppnades redan 1966. Här finns också en nybyggd förskola Morgonstjärnan samt Umeås enda Nattis (dvs nattöppen förskola). På Berghem finns även skola för årskurserna 1-6, Berghemsskolan.

Kommunikation

Från Berghem tar du dig lätt runt med cykel och buss till både centrum och andra delar av Umeå. För information kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter