Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tallparksvägen 11 B

Grisbacka Umeå

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tallparksvägen 11 B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 58,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212511001-0096
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 745 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, internet, el, balkong tillägg
Andel i föreningen: 0,77009%
Andel av årsavgift: 0,76998%
Tillträde Enl. överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten har en stor och mysig inglasad balkong.
Till lägenheten hör ett källar- samt matkallarförråd.
Mycket stabil förening där allt ingår i månadsavgiften.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Eken 17
Mycket mysig, stilren och modern tvåa med stor inglasad balkong som sätter guldkant på boendet. Lägenheten har ett yteffektivt och tidlöst renoverat kök, helkaklat badrum med golvvärme och trivsam planlösning med bra möjligheter till förvaring. Ytskikt och materialval är renoverade i personligt och enhetligt utförande. Stabil och fin förening med låga avgifter som inkluderar allt! Här bor du på lugnt och naturnära område med cykel och gångavstånd till älvspromenaden och stadens puls med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv.

- INGLASAD BALKONG

- RENOVERAT KÖK OCH BADRUM

- NÄRA STADENS PULS OCH ÄLVSPROMENADEN

- AVGIFTEN INKLUDERAR ALLT

- STILRENA YTSKIKT

HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder. Väggarna är vita och praktiskt klinkers ligger på golvet. Stilrent laminatgolv i mörk ton löper enhetligt vidare. Längre in i hallen finns inbyggda garderober till ytterligare förvaring.

KÖK
Kvadratsmart och praktiskt renoverat kök. Vita skåpluckor med stilrena handtag, kitchenboard, matchande arbetsbänk och rostfria vitvaror ger köket en modern stil. Den maskinella utrustningen består av spis med häll och ugn, kyl/frys, fläktkåpa samt diskmaskin. Köket erbjuder gott om förvaring i tilltagna skåp och fina arbetsytor. Utrymme för mysig matgrupp och härligt ljusinsläpp från trevliga fönster.

VARDAGSRUM
Mycket inbjudande och rymligt vardagsrum med personliga detaljer. Rustik panelvägg i betsat trä och spotlights skapar mysfaktor och ger karaktär åt rummet. De sociala ytorna är lätta att möblera och rymmer såväl stor soffgrupp som matsalsbord vilket bjuder in till besök. Klassiskt parkett ligger på golvet och övriga väggar är vita. Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen med utsikt mot lugn innergård. Här avnjuts morgonkaffet i solen som sträcker sig fram till mitt på dagen. Infravärmare ger fin värme fram tills höstmörkret kryper sig på och dubbla eluttag gör det möjligt till uppvärmning året runt.

SOVRUM
Mysigt sovrum med lantligt ladugårdsfönster mellan sovrum och vardagsrum. Här finns utrymme för dubbelsäng samt möblemang. Flertalet garderober ger god förvaring och komfort. Stilren tapet och samma fina laminatgolv.

BADRUM
Komfortabelt badrum med kakel och klinkers i modernt utförande med inbyggda spotlights i taket. WC, kommod, stort spegelskåp och regndusch med duschväggar är badrummets inredning. Handdukstork och golvvärme värmer skönt frusna mornar.

BRA ATT VETA
Tapeter sovrum, målning vardagsrum samt hall och kök 2015
Trävägg i vardagsrum och ladugårdsfönster sovrum 2015
Inglasning balkong 2014
Kök renoverat 2008 och badrum 2012
Kan tillträdas snabbt vid önskemål
Mycket mysig, stilren och modern tvåa med stor inglasad balkong som sätter guldkant på boendet. Lägenheten har ett yteffektivt och tidlöst renoverat kök, helkaklat badrum med golvvärme och trivsam planlösning med bra möjligheter till förvaring. Ytskikt och materialval är renoverade i personligt och enhetligt utförande. Stabil och fin förening med låga avgifter som inkluderar allt! Här bor du på lugnt och naturnära område med cykel och gångavstånd till älvspromenaden och stadens puls med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv.

Förening

Tallparksvägen 11 B

Förening

Riksbyggen Grubbehus nr 1

Allmänt om föreningen

Brf Riksbyggen Grubbehus nr 1 äger fastigheten Eken 17 i Umeå kommun. På fastigheten finns det 5 stycken byggnader som uppfördes mellan 1960-62. Föreningen består av 132 lägenheter samt 1 st lokal. Lägenheterna är fördelade på 1 rokv, 1 rok, 2 rok, 3 rok samt 4 rok. Föreningen förvaltas tekniskt och ekonomiskt av Riksbyggen. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningens syn på ekonomin är god.

HUSETS SKICK
2016 Målat om trapphus. Byte av lås till dörrar, entrédörrar samt bokningssystem till tvättstugorna.
2013 Takbyte, byte av maskiner i tvättstuga.
2009 Byte termostater/ventiler.
2008 Fönsterbyten, tilläggsisolering och ny fasad på fastigheterna, nya lägenhetsdörrar.
1998 Stambyten.
Under år 2018 planerar föreningen att bygga "cykelhus" utanför alla hus.

TV OCH INTERNET
Kabel TV finns via Riksnet och ingår i angiven månadsavgift. Bredband 100 Mbt/s levereras av Riksnet och ingår i angiven månadsavgift.

BILPLATSER
P-platser med motorvärmare 125 kr/mån. 53 stycken platser. 10 st i kö per 2018-02-06.
Carport med motorvärmare 250 kr/mån. 10 st i kö per 2018-02-06.
Garage 319-508 kr/mån beroende på storlek. 20 st platser. 24 st i kö per 2018-02-06.
Kösystem via Riksbyggens webbsida.

TVÄTTSTUGA
Två tvättstugor belägna på Tallparksvägen 11A samt Sandhallavägen 8C. Nyare maskinpark med tre tvättmaskiner, torktumlare, centrifug och två torkrum i vardera.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har ett övernattningsrum som går att hyra för 100 kr/natt. Rummet är inrett med 3 sängplatser, wc, dusch och pentry. Föreningen erbjuder även cykelrum, hobbyrum, pingisrum, gemensamt frysförråd, tvättstugor och soprum beläget på gaveln Tallparksv.15.

ÖVRIGT
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam och föreningen har tecknat ett kollektivt BR-tillägg som ingår, hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2018-02-06. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Grisbacka är en stadsdel i västra delen av Umeå, omkring tre kilometer väster om centrum. Området karaktäriseras av vackra promenadstråk både vid Umeälven och vid Tvärån. Bebyggelsen utgörs huvudsakligen av äldre Västerbottensgårdar och villor från 1900-talet som uppförts sedan man successivt upphört med jordbruk i området. Tillsammans med Backen och Västerhiske ingår Grisbacka i det större området Backen. Cykelavstånd till centrum.

Närservice

Grisbackaskolan (F-6). Grubbeskolan (7-9) med både musikklass och engelskaklass. Förskolor I området finns bra matbutik, pizzeria och företag.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter