Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sveagatan 10 B

Centrum Umeå

3 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sveagatan 10 B

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 74,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 305210001-1204
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr utgångspris
Avgift: 3 487 kr/mån inkl värme, vatten, Kabel TV, bredband, hushållsel (schablon för närvarande)
Andel i föreningen: 4,0765%
Andel av årsavgift: 4,07655%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018/2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Ljus och välinredd hall med gott om förvaringsmöjligheter bakom generös skjutgarderob. Hallen leder trivsamt er in till lägenhetens samtliga boendeytor. På golvet vid entrén ligger en beige klinker därefter tar ett fint vitlaserat parkettgolv vid och löper enhetligt in genom samtliga rum i bostaden. Väggarna är vitmålade, vilket också är genomgående i hela lägenheten och ger en fin helhetskänsla.

KÖK
Köket har en öppen och ljus planlösning in mot vardagsrummet, vilket ger en rymlig och gästvänlig känsla. Köket är påkostat med fina tillval. Köksskåpen är grå och en gedigen stenskiva ger utrymme till generösa arbetsytorna. Flertalet skåp ger gott om förvaringsutrymmen. Inbyggd och kombinerad ugn/mikro, induktionshäll, inbyggd kaffemaskin, vinkyl, integrerad diskmaskin samt fullhöjds kyl och frys är kökets maskinella utrustning. En lägre köksbänk delar av köksbestyren från vardagsrumsdelen och blir en naturlig avdelare mellan rummen.

VARDAGSRUM
Vardagsrumsdelen har plats för soffa och TV-möbel. Den öppna planlösning med köket gör det enkelt att umgås vardag som fest medan dess att sysslorna avlöser varandra. Från denna del av rummet nås lägenhetens balkong.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum som nås direkt till höger i hall. Rummet är inrett med skjutgarderober. Här finns utrymme för dubbelsäng.

SOVRUM 2
Sovrum 2 nås från vardagsrummet och passar utmärkt som gästrum, kontor eller barnrum.

BADRUM
Kaklat och klinkrat badrum i stilfullt och modernt utförande. Badrummet är inrett med dusch, duschväggar, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. Golvvärme för komfort värmer skönt under frusna fötter.

Ljus och modern 3:a i centralt läge!

Nytt, modernt och stilfullt i lugnt och centralt läge! Optimal bostad för dig som vill bo stadsnära med närhet till stadens puls och kompletta erbjudanden. Lägenheten karaktäriseras av rymd, ljus och funktionalitet. Genomgående stora fönsterpartier, parkettgolv och ljusa ytskikt, vilket ger en bra helhetskänsla. Fina extra tillval är gjorda i denna nyligen producerade bostad. Balkong i österläge. Gemensam takterrass högst upp i huset med sol från morgon till kväll och vacker utsikt över Umeås takåsar. Självklart har ni hiss i huset. Möjlighet till garageplats i källarplan.
Här bor ni ett stenkast från Umeås shoppinggatan, matrestauranger, matbutik, träningsanläggning, buss och tågkommunikationer samtidigt som ni bor på bekvämt avstånd till älvspromenaden och naturen. En härlig och optimal kombination värt vartenda steg! Välkommen på visning!

Förening

Sveagatan 10 B

Förening

Embla 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Embla 1 (769633-2662) är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 22 st lägenheter på fastigheten Embla 10 med adress Sveagatan 10 A-B, Umeå. Bygglov erhölls 2017-02-15, inflyttning omkring juni 2019. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSETS SKICK
Inga större underhållsåtgärder kommer att krävas under den närmaste 10-årsperioden. Underhållsplan kommer att upprättas. 5-årsgaranti på entreprenaden, som utförts av OF Bygg KB.

GÅRDEN
På taket av fastigheten har en stor gemensam terrass/altan skapats för de boende i föreningen. I övrigt har innergården av föreningen asfalt, plattor och lekytor.

KABEL-TV & BREDBAND
Bredbandslösning via Telia Triple Play: TV (basutbud), bredband och IP-telefoni ingår månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har 19 st parkeringsplatser i garage (kostnad 1.050 kr/månad) beläget under fastigheten. 4 st garageplatser f.n lediga, enligt Riksbyggen 2019-08-27. En st handikapparkering. Parkeringsplats på innergård, som hyrs av kyrkan. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”.

ÖVRIGT
Tvättmaskin i lägenheten. Skärmtak för cyklar och sopkärl på innergården. Förråd i allmänt utrymme eller i lägenheten, som ingår med bostadsrätt. Postboxar i entréhall på bottenplanet och tidningshållare vid respektive lägenhetsdörr.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-08-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Umeå, Norrlands knutpunkt är en utvecklande stad på många olika plan. Medelåldern är låg, flera år lägre än riksgenomsnittet och här finns Umeå universitet, med design- konst- och handelshögskolorna som erbjuder utbildningar inom alla områden för sina studenter. Här finns även Sveriges Lantbruksuniversitet. Även näringslivet i Umeå har många växande företag inom framförallt medicin, bioteknik och miljö och energi. Umeå har ett starkt friluftsliv och här har man nära till hav, älv och skog. Normala vintrar brukar vara snörika och här finns det många skidspår och somrarna är soliga och varma. Det finns mycket att göra i Umeå, besök Bildmuseumet, gå på Umeås stora jazzfestival eller Norrlandsoperan med Symfoniorkestern.

Närservice

I närheten finns allt som man behöver i form av butiker, restauranger, apotek, bibliotek, biografer osv.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer till alla stadsdelar runt Umeå från centrums mittpunkt som kallas Vasaplan.

Parkering

Det är lätt parkera runt centrum både i parkeringshus och på gatan.

Bilder

Visa alla

HitCounter