Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Storgatan 96

Öst på stan Umeå

1 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Storgatan 96

Antal rum 2 rum
Boarea 47,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1201
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Kommentar Vindsvåning
Ekonomi Pris: 1 950 000 kr utgångspris
Avgift: 3 160 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 6,859%
Andel av årsavgift: 6,855%
Driftskostnad 3 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938 K-märkt
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 8 september 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 275 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Laxen 22
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. Dessutom finns gemensam tvättstuga och cykelförråd.
Du som uppskattar ett exklusivt och centralt boende med närhet till universitet och NUS ska ta dig en närmare titt på denna unika vindsvåning. Denna lägenhet präglas av ljus och rymd med vackra rekonstruerade originaldetaljer och generös takhöjd. Genomgående vitlackerade ekgolv, upplyst ryggåstak och ståtliga takbjälkar med spotbelysning. Badrum med exklusivt marmorgolv och lyxiga detaljer i mässing. Stilrent kök från Marbodal och vitvaror från Smeg. Och bäst av allt – balkong mot söder!

Med denna lägenhet har du nära till stadens puls eller lugnet längst älven, du väljer. Här bor du även med närhet till NUS, Universitet, tågstation, busskommuniktationer samt träningsanläggningar, restauranger och matbutik.

HALL
Möblerbar ljus hall med plats för avhängning. Direkt till vänster hittar du en praktisk klädkammare.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Rakt fram från hall nås rymligt vardagsrum och kök i öppen kombination. Köket har ett stilfullt och modernt utförande och kommer från Marbodal. Flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter och matbestyren sköts på ekarbetsbänkar. Rostfri kyl & frys, integrerad diskmaskin, spis och fläkt samt induktionshäll är kökets maskinella utrustning. Från köket når du balkong i söderläge.

Generösa fönster ger fint ljusinsläpp och rymd till vardagsrummet. Här ryms större soffgrupp och även matgrupp utan att rummet känns övermöblerat.

SOVRUM
Avlångt och förvånansvärt rymligt sovrum med plats för säng och inrett med garderob. Rummet har även utrymme för arbetsplats.

BADRUM
Stilfullt kaklat och klinkrat badrum i vita stora plattor och gråmelerad marmor. Wc, tvättställ med tillhörande kommod samt spegel och dusch med glasvägg är badrummets inredning.
Du som uppskattar ett exklusivt och centralt boende med närhet till universitet och NUS ska ta dig en närmare titt på denna unika vindsvåning. Denna lägenhet präglas av ljus och rymd med vackra rekonstruerade originaldetaljer och generös takhöjd. Genomgående vitlackerade ekgolv, upplyst ryggåstak och ståtliga takbjälkar med spotbelysning. Badrum med exklusivt marmorgolv och lyxiga detaljer i mässing. Stilrent kök från Marbodal och vitvaror från Smeg. Och bäst av allt – balkong mot söder!

Förening

Storgatan 96

Förening

Brf Glada Laxen

Allmänt om föreningen

Brf Glada Laxen är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2011. Föreningen förfogar över 12 st lägenheter belägna på adress Storgatan 96 och Öbackavägen 17. Föreningen har även 1 st lokal. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av styrelsen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift kan tas ut. Föreningens syn på ekonomin är god. Ingen månadsavgiftshöjning planerad i nuläget (2017-11-24).

I avgiften ingår: Internet, digitalTV, VÄ/VA och sophämtning.
Hushållsel betalas separat.

HUSETS SKICK
2017: Målning fasad.
2016: Nytt staket/utemiljö iordningställdes.
2012-2014: Stambyte, byte av lägenhetsdörrar, fönsterbyte, byte av ytterdörrar. Renovering av elinstallationer.
Storgatan 96 är K-märkt, men föreningen har nu rustat upp byggnaden så att den ska vara i likvärdigt skick som Öbackavägen 17.
Planerade renoveringar: Inga planerade renoveringar i dagsläget.

GÅRDEN
Det finns en gemensam uteplats på gården. Gården sköter föreningens medlemmar gemensamt med bl.a gräsklippning och dylikt. Som lägenhetsinnehavare förväntas utav dig att hjälpa till med underhåll av föreningens gemensamma ytor enligt schema/överenskommelse.
Gemensam städdag på våren.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Internet 100/10 Mb, ingår i avgiften.
DigitalTV via ComHem, ca 17 kanaler, ingår i avgiften.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns i källaren. Utrustad med tvättmaskin och upphängningsmöjligheter.

P-PLATS
Föreningen förfogar över 7 st p-platser med motorvärmare. Kostnad: 250 kr/månad. 1 st i kö (2017-11-24).

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2017-11-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Öst på stan kallas östra delen av gamla Umeå innerstad. Stadsdelen avgränsas av Umeå älven, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen karaktäriseras av äldre trähus. Det finns några historiska byggnader belägna i stadsdelen, till exempel gamla Länsresidenset och Gamla fängelset som är ombyggt till hotell och servering. Från området har du nära till både Universitet, NUS, stadskärnan och härliga promenadstråk längst älven.

Närservice

Caféer, restauranger, uteställen, Döbelns Park, förskola, skola, gymnasium, Konstnärligt campus, Iksu och strandpromenad längst älven.

Kommunikation

Kungsgatan löper genom hela området som är den centrala cykelleden till och från centrum och ända upp mot sjukhus och universitet. Du har även närheten till tågstationerna Umeå Centralstation samt Umeå Östra. Det finns mycket goda bussförbindelser, för mer info kring tider gå till www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter