Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Larmgatan 6B

Väst på stan Umeå

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Larmgatan 6B

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 35,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21202
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 1 683 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 0,009992%
Andel av årsavgift: 1,15666%
Driftskostnad 2 011 kr/år
varav
El: 2 011 kr (747 kWh)
Tillträde Snarast möjligt.
Pantsatt Ja
Allmänt Källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
Energideklaration
Utfärdad den 1 februari 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 128 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Ryttaren 1
Välkommen till denna charmiga etta väst på stan med några minuters promenad till city och vackra älvspromenaden! Lägenheten är belägen på tredje våningen, smart planerad med sovalkov, hall med gott om förvaring genom skjutdörrar. Klinker med vattenburen golvvärme, rymligt allrum med mysig mindre köksdel. Fräsch och renoverat badrum som är helkaklat med klinker med vattenburen golvvärme.

Lägenheten har låg avgift 1683 kr/mån och föreningen har mycket god ekonomi. Här bor man på lugn gata med gångavstånd till city och cykelavstånd till universitet och sjukhus.

- SMART PLANERAD

- LÅG MÅNADSAVGIFT

- GÅNG OCH CYKELAVSTÅND TILL CITY, UNIVERSITET/ SJUKHUS

- SOVALKOV

- BADRUM MED KAKEL, KLINKER OCH GOLVVÄRME

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Inbjudande hall med klinker och vattenburen golvvärme. Här finns en skjutdörrsgarderob som rymmer bra med förvaring. Vitmålade väggar.

KÖK
Köket har vita köksluckor, mosaik som stänkskydd och diskbänk. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläktkåpa och kyl/frys. Laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns vädringsfönster.

ALLRUM MED SOVALKOV
Allrummet är smart planerad med separat sovalkov intill. Rummet har modern tapet på vägg och övrig vägg är vitmålad och på golvet ligger laminatgolv.

BADRUM
Stilrent badrum som är inrett med kakel och klinker i klassiskt svart och vitt. Övrig inredning består av wc, dusch med vikbara duschväggar, tvättställ med kommod, vägghängt badrumsskåp och handdukstork. Här finns också vattenburen golvvärme.

BRA ATT VETA
-Inflyttning kan ske snarast.

Charmig etta väst på stan med låg avgift!

Välkommen till denna charmiga etta väst på stan med några minuters promenad till city och vackra älvspromenaden! Lägenheten är belägen på tredje våningen, smart planerad med sovalkov, hall med gott om förvaring genom skjutdörrar. Klinker med vattenburen golvvärme, rymligt allrum med mysig mindre köksdel. Fräsch och renoverat badrum som är helkaklat med klinker med vattenburen golvvärme.

Lägenheten har låg avgift 1683 kr/mån och föreningen har mycket god ekonomi. Här bor man på lugn gata med gångavstånd till city och cykelavstånd till universitet och sjukhus.

Förening

Larmgatan 6B

Förening

Brf Ryttaren

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Ryttaren är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 45 bostadsrätter, fördelade på 3 hus i storlekarna 1 rum med kök till 5 rum med kök. Föreningen har 3 lägenheter på 1 rum med kök för uthyrning. Fastigheternas adress är Larmgatan 6A och 6B, Dragongatan 11A och 11B samt 11C och 11D. Föreningen förvaltas av SBC i Sundsvall. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningens syn på ekonomin är god, månadsavgiften höjdes med 2 % den 1 mars 2018, tidigare höjning gjordes år 2011.

RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2008 och som sträcker sig fram till 2027.
2017: Renoverat dagvatten inom hela fastigheten o anslutit till kommunens dagvattensystem, erhållit bygglov för renovering/ombyggnad av balkonger, ombyggnad av parallellkoppel på inkommande vatten för samtliga hus, ny belysning i varm- och kallgarage, utökat antal parkeringsplatser med el, ny belysning vid infarten till Larmgatan 6.
Flyttat källarnedgången i hus B, renovering/ombyggnad och inglasning av balkonger.

PLANERADE RENOVERINGAR
Under 2020 målas alla fönster, fönsterbleck och husgrund utvändigt.

GÅRDEN
Trevlig innergård som består av gräsmatta, planteringar och uteplatser.

TV OCH BREDBAND
Bredband (100/100) och kabel-tv via Telia. Ingår i månadsavgiften. Redovisas separat på månadsavin (70+70 kr) och är obligatorisk.

LOKALER
I föreningen finns gästrum (75 kr/natt), nybyggt cykelgarage, samlingslokal, hobbyrum, kretsloppsstation och bastu.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugorna finns i källarplan på följande adresser: Larmgatan 6A och Dragongatan 11D.

PARKERING
I föreningen finns 9 varmgarage (380 kr/månad), 10 kallgarage (280 kr/månad), 30 platser med motorvärmare (180 kr/månad). Kötid flera år för garagen, minst 1 års kötid för mv-plats. Gästparkering får ej nyttjas av boende.

ÖVRIGT
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2020-07-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närservice

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter