Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kyrkhamnsvägen 26A

Grubbe Umeå

2 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kyrkhamnsvägen 26A

Antal rum 4 rum
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212514001-0043
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr
Avgift: 5 215 kr/mån värme, vatten, kabel-tv, och internet ingår.
Andel i föreningen: 1,75798%
Andel av årsavgift: 1,758%
Driftskostnad 5 075 kr/år
varav
El: 5 075 kr (4614 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
Äntligen en fyra i markplan på omtyckta Kyrkhamnsvägen! Tilltalande och social planlösning, stor solfylld uteplats och badrum med tvättpelare. Här bor du i en lantlig idyll med grönskande natur och lugn omgivning. Gångavstånd till strandpromenaden och populära området Älvtået. Lägenheten har närhet till skola, förskolor, bibliotek, idrottsplatser, IKSU spa, affärer och Umeås puls.

- STOR SOLFYLLD UTEPLATS

- RYMLIGT BADRUM MED TVÄTTPELARE

- TILLTALANDE PLANLÖSNING

- LUGNT OCH BARNVÄNLIGT OMRÅDE

-LÄTTILLGÄNGLIGT ÄLVNÄRA OCH NATURSKÖNT OMRÅDE I UMEÅS VAGGA MED MÖJLIGHET TILL BAD, FISKE OCH FÅGELSKÅDNING

-TRE KILOMETER TILL CENTRUM

HALL/ENTRÉ
En rymlig hall med gott om plats för avhängning välkomnar dig in i lägenheten. Här finns en praktiskt tilltagen klädkammare inredd med klädstång och hylla för möjlighet till mycket förvaring.

VARDAGSRUM
Stilfulla lister och dörrposter i ek ramar fint in lägenhetens sociala och centralt placerade rum, vardagsrummet. Klassiskt parkettgolv och tapet klär rummets ytskikt vilka träffas av solens stålar från stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för matgrupp och soffmöbler. Härifrån når du lägenhetens pärla, uteplatsen i västerläge. Underbar utsikt och lummigt, grönskande landskap. Ingen insyn från grannar har du heller.

KÖK
Ljusa skåpluckor med rostfria handtag tillsammans med en grå arbetsbänk och mörkt kakel ger köket ett klassiskt utförande. God förvaring i skåp och bra arbetsytor. Komfort finns med hel kyl och frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin vilka är kökets maskinpark. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger enhetlig parkett.

SOVRUM
Lägenhetens stora sovrum är placerat i svalt norrläge. En smakfull dov blå ton klär väggarna och taket är målat i grått. Plats för dubbelsäng och garderober.

SOVRUM
Mindre sovrum med plats för enkelsäng. Passar som barnrum, gästrum eller kontor.

SOVRUM
Från köket nås lägenhetens tredje sovrum som alternativt kan användas som pysselrum eller varför inte som matsal?

BADRUM
Rymligt badrum i ljuvligt gröna toner. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare ger komfort. WC, spegel, handfat och dusch är badrummets inredning.
Äntligen en fyra i markplan på omtyckta Kyrkhamnsvägen! Tilltalande och social planlösning, stor solfylld uteplats och badrum med tvättpelare. Här bor du i en lantlig idyll med grönskande natur och lugn omgivning. Gångavstånd till strandpromenaden och populära området Älvtået. Lägenheten har närhet till skola, förskolor, bibliotek, idrottsplatser, IKSU spa, affärer och Umeås puls.

Förening

Kyrkhamnsvägen 26A

Förening

Brf Kungsänget

Allmänt om föreningen

Brf Kungsänget är en äkta bostadsrättsförening (fastighetsbeteckning Kyrkhamnsskolan 1) som bebyggdes 2005. På fastigheten finns 10 st byggnader med totalt 60 st lägenheter på adressen Kyrkhamnsvägen 20-38. Lägenheterna består av 3:or och 4:or. Föreningen förfogar även över 9 st förråds- och 4 st carportbyggnader. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Pantsättnings- och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningens syn på ekonomin är fortsatt god, enligt ordförande 2018-10-11. År 2017 amorterades lånen ned med i runda tal 2 miljoner kronor för att gynna medlemmarna med målsättningen att inte höja månadsavgiften. Dessutom beslutade styrelsen om att sänka månadsavgiften med 7,5 % från den 1 januari 2018, i samband med att individuell debitering av hushållsel infördes.

HUSEN
För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador och planerat underhåll av normala förslitningar.
2018 Spolning av avloppen.
2017 Målning av ytter- och förrådsdörrar, ventilation (byte av filter, luftmätning) och rengöring av frånluft, diverse elarbeten, nya lysarmaturer, asfaltering av markytor.
2016 Asfaltering, två uteplatser uppfördes med stenplattor, murgrillar och utegrupper.
2015 Rengöring och justering av ventilation samt markytor.
2013 Ventilation.
2011-2012 Fasadmålning.
2008 Asfaltering.


KOMMANDE UNDERHÅLL
Föreningen har en 30-årig underhållsplan. Inga större renoveringar är planerade, enligt ordförande 2018-10-11. Föreningen har diskuterat att uppföra en till carportlänga (12 platser), men inget är beslutat, offerter inväntas.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV och Internet ingår i angiven månadsavgift (obligatoriskt tillägg 180 kr/månad) och levereras av Comhem. Kanal 1 till 12, barnkanalen, kunskapskanalen, SVT24 och TLC ingår i kanalpaket med möjlighet för tillval på egen bekostnad. Hastigheten på internet har uppgraderats till 250/50 MB.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 30 st carportplatser och 37 st parkeringsplatser, båda alternativen har motorvärmare. Carportplats kostar 375 kr/mån, kö per 2018-10-11. Motorvärmarplats kostar 250 kr/mån, finns 4 st platser lediga (2018-10-11). Styrelsen sköter köhanteringen. 7 st gästparkeringar finns, som kostar 4 kr/timme alt 30 kr/dygn (Parkster).

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett kallförråd i länga mittemot huset. Soprum för hushållssopor och sortering tillämpas. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-10-11. Hemsida www.kungsanget.se Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grubbe är en stadsdel i västra delen av Umeå, omkring en - tre kilometer från centrum. Området karaktäriseras av vackra promenadstråk både vid Umeälven och vid Tvärån. Blandad bebyggelse med framförallt småhus och mindre hyreshus samt numera även nybyggda kvarter. Cykelavstånd till centrum.

Närservice

Grubbeskolan (7-9) med både musikklass och engelskaklass. Grisbackaskolan (F-6). Förskolor

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum.

Övrigt

Här finns både affärer, livsmedelsbutik, pizzerior, blomsterbutik, företag och folkbibliotek.

Bilder

Visa alla

HitCounter