Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnvägen 11

Väst på stan Umeå

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnvägen 11

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 57,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212356001-0040
Våning 6 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 583 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen: 1,8146%
Andel av årsavgift: 1,878839%
Driftskostnad 2 200 kr/år
varav
El: 2 200 kr (851 kWh)
Kommentar Driftkostnaden består av hushållsel.
Tillträde Enligt överenskommelse.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963/2004
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 11 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Plogen 20
Välkomna ska ni vara till denna ljusa lägenhet med inglasad balkong! Modern planlösning och högt läge i en stabil och bra förening! Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum och hall med gott om förvaring. Badrum med helkaklade väggar och plastmatta på golv med golvvärme.

Generöst med ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck skapar ett härligt ljus och luftig känsla genomgående genom denna trivsamma lägenhet!

Väst på stan är en lugn stadsdel med vackra älvspromenaden alldeles intill. Här bor du med gångavstånd till city och goda kommunikationer till Universitet och NUS.

- ÖPPEN PLANLÖSNING

- INGLASAD BALKONG I NORRLÄGE

- BADRUM MED GOLVVÄRME

- HÖGT LÄGE MED UTSIKT ÖVER ÄLVEN FRÅN VARDAGSRUM

- STABIL FÖRENING

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av kläder och ytterligare förvaring i garderober. Väggarna är tapetserade och laminatgolv löper enhetligt vidare i hela lägenheten.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Mycket härliga ytor karaktäriserar detta vardagsrum som har öppet och fritt läge mot kök. Flertalet fönster, både i vinkel och i stort parti ger fint ljusinsläpp och rymd till de gästvänliga ytorna. Vardagsrummet är lätt att möblera med variation, har plats för stor soffgrupp och är perfekt lämpat för sociala tillställningar.
Köket är inrett med vita skåpluckor, vitt kakel och arbetsbänk i laminat och diskbänk. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin. Fin plats för matgrupp finns i anslutning.

Från köket nås lägenhetens pärla, den generösa inglasade balkongen. Härifrån beskådar du en del av Umeå stad i kvällssolen fram tills den går ner över horisonten. Utrymme finns för två utegrupper och balkongen kan även nås från sovrummet.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och enklare möblemang. Här erbjuds flertalet garderober som skapar god möjlighet till förvaring. Vita väggar och laminatgolv klär ytskikt.

BADRUM
Mycket komfortabelt badrum med vita kakelplattor och ljus matta. Badrummets inredning består av WC, tvättställ med spegel och dusch. Golvvärme och handdukstork värmer skönt!

BRA ATT VETA
- Lägenheten kan tillträdas snabbt vid önskemål.

Ljus lägenhet med modern planlösning och högt läge i en stabil och bra förening!

Välkomna ska ni vara till denna ljusa lägenhet med inglasad balkong! Modern planlösning och högt läge i en stabil och bra förening! Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum och hall med gott om förvaring. Badrum med helkaklade väggar och plastmatta på golv med golvvärme. Generöst med ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck skapar ett härligt ljus och luftig känsla genomgående genom denna trivsamma lägenhet!

Väst på stan är en lugn stadsdel med vackra älvspromenaden alldeles intill. Här bor du med gångavstånd till city och goda kommunikationer till Universitet och NUS.

Förening

Kvarnvägen 11

Förening

Brf Plogen 20

Allmänt om föreningen

Brf Plogen 20 (org.nr 769622-4281) är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2010. Föreningen förfogar över 57 lägenheter på fastigheten Plogen 20 belägna på Kvarnvägen 11, som uppfördes 1963 och påbyggnad av 3 våningar (plan 6-8) gjordes 2004. Av lägenheterna är 55 st upplåtna med bostadsrätt och 2 st upplåtna med hyresrätt. Föreningen förvaltas tekniskt och ekonomiskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen höjning av månadsavgiften den 1/1 2019, enligt ordförande 2019-09-09.

HUSETS SKICK
För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar. Föreningen har under verksamhetsåret 2018 utfört reparationer för 151 tkr och planerat underhåll för 89 tkr. För de närmaste 10 åren uppgår underhållskostnaden till 1.235 tkr. Reservering (avsättning) till underhållsfonden har för verksamhetsåret 2018 gjorts med 500 tkr. 2015-2016 Ändring av utemiljön med grillhörna, sittplatser och planteringar. 2015 Putsning av fasaden. 2014 Upprustning tvättstuga. 2013 Stambyte våning 1-5, injustering av ventilation, dränering, staketrenovering och invändig målning av soprum. 2004 Påbyggnad av tre våningar 6-8.

PLANERADE ÅTGÄRDER
Målning av fasader på garage. När detta ska ske är inte bestämt, enligt ordförande 2019-09-09.

GÅRDEN
På gården finns en grillhörna med sittplatser.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Digital-TV och bredband via Telia, som ingår i månadsavgiften (obligatoriskt tillägg 220 kr/månad). Hastighet bredband 100/10.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är belägen i källaren med en uppgradering 2014 av maskinparken. I tvättstugan (2 st) finns totalt 6 tvättmaskiner, två tumlare, ett torkrum och ett torkskåp.

BILPLATSER
På föreningens fastigheter finns 12 kallgarage (485 kr/månad), enstaka i kö per 2019-09-09. 12 carportplatser (395 kr/månad), fåtal i kö per 2019-09-09. 21 mv-platser (295 kr/månad), finns ledigt per 2019-09-09. Parkeringarna sköts f.n av styrelsen i föreningen. Gratis gästparkering finns, man får endast stå där som besökande och det är 12 timmars parkering. Möjlighet att datumparkera ute på gatan (Kvarnvägen).

ÖVRIGT
Föreningen äger marken som hör till fastigheten, arealen är 4 154 kvm. Lägenhetsförråd finns. Radonvärde 100 bq vid senaste mätningen 2007. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening, 2019-09-09. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftshöjningar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närservice

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter