Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kronovägen 7A

Teg Umeå

1 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kronovägen 7A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 58,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1003
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 475 000 kr
Avgift: 3 080 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-tv
Andel i föreningen: 2,1145%
Driftskostnad 2 457 kr/år
varav
El: 2 457 kr (1468 kWh)
Tillträde Snabb inflytt möjligt!
Pantsatt Ja
Allmänt Andel av årsavgiften har inte redovisats.

Två förråd tillhör lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 8 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Spetsen 16
Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet med stambytt och helkaklat badrum med golvvärme! Lägenheten karaktäriseras av stort ljusinsläpp och en takhöjd utöver det vanliga. I lägenheten är det nyligen bytt till nya fönster, ny lägenhetsdörr och ny el. Balkong med utsikt över innergård.

Här bor du med närheten till stadens puls, promenadstråk längst älven och fina grönområden. I området finns matbutik, träningsanläggning, restaurang. Till nya Ikea-området har ni ett bekvämt gång- och cykelavstånd.

- STAMRENOVERAT OCH HELKAKLAT BADRUM

- HALVTRAPP UPP TILL LÄGENHETEN

- LJUS OCH TREVLIG PLANLÖSNING

- BALKONG MED UTSIKT ÖVER INNERGÅRD

- NÄRA TILL CENTRUMKÄRNAN OCH GRÖNOMRÅDEN

Bostaden presenteras enligt följande:
HALL
Direkt till höger från entrén har ni möjlighet till praktisk avhängning i nisch och här finns två garderober. Hallen har parkettgolv som enhetligt löper vidare in till vardagsrum.

KÖK
Köket har vit skåpinredning, vitt kakel under överskåpen samt diskbänk. Kyl/frys, spis och spisfläkt är kökets maskinpark. Invid fönster placeras matplats. Laminatgolv.

VARDAGSRUM
Lägenhetens rymliga vardagsrum har utrymme för både soffgrupp och matgrupp utan att rummet känns övermöblerat. Rummet är lättmöblerat med utrymme för variation. Från vardagsrummet kommer du ut till lägenhetens balkong med förmiddagssol och med utsikt över innergården.

SOVRUM
Sovrummet nås från köket och från vardagsrummet. Här ryms dubbelsäng och sängmöbel eller kanske en arbetsplats? Rummet har tre inbyggda garderober. Laminatgolv.

BADRUM
Stambytt och helkaklat badrum med kakel och klinker i grått och vitt med golvvärme! Ett fönster släpper in ljus. Dusch med vikbara duschväggar, wc, tvättställ med tillhörande skåp är badrummets inredning.

RENOVERINGAR GJORDA PÅ BOSTADEN
2017
- Målat hela lägenheten lister, tak och karmar.
- Bytt handtag i kök.
- Bytt kakel i kök.
2016
- Stambytt och helkaklat badrum med golvvärme.
- Nytt laminatgolv i sovrum och kök.
2013
- Målat tak i vardagsrum och hall.
Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet med stambytt och helkaklat badrum med golvvärme! Lägenheten karaktäriseras av stort ljusinsläpp och en takhöjd utöver det vanliga. I lägenheten är det nyligen bytt till nya fönster, ny lägenhetsdörr och ny el. Balkong med utsikt över innergård. Gång och cykelavstånd till city!

Förening

Kronovägen 7A

Förening

Brf Spetsen 15 & 16

Allmänt om föreningen

Brf Spetsen 15 & 16 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Föreningen förfogar över 54 st lägenheter belägna på fastigheterna Spetsen 15 samt Spetsen 16 med adresserna Furugränd 2 A-B, Furugränd 4 A-B samt Kronovägen 7 A-B. Av lägenheterna är 49 upplåtna med bostadsrätt och 5 med hyresrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Agenta Förvaltning och tekniskt av HSB Umeå. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningens syn på ekonomin är fortsatt god.

HUSETS SKICK
2018 Föreningen har skickat in ett nytt bygglov gällande större balkonger.
2017 Nya fönster och nya dörrar till lägenheterna
2017 Dränering kring Furugränd 2
2016 Stambyte, nya ytterdörrar, omdragning el

Stambyte med tillhörande badrumsrenovering 2015-2016. I samband med stambytet genomfördes omdragning av el i huset samt ny ventilation och köksfläktar i samtliga lägenheter.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Föreningen planerar att renovera/göra balkongerna större samt relining av stammarna i källarutrymmena.

GÅRDEN
Mysig innergård med sociala ytor där man lagt stenplattor och sittplatser finns. På gården finns även en grill som de boende kan använda.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor: en tvättstuga är belägen i huset på Furugränd 2, den andra är belägen i källaren på Furugränd 4B och delas med huset på Kronovägen 7.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via ComHem där grundutbud ingår i månadsavgiften.
Möjlighet att teckna bredband via ComHem, ingår ej i månadsavgiften. Fiber indraget. För utbud samt priser gå in på www.comhem.se
Fr.o.m juni 2017 finns även fiber via Umenet som valbar internetleverantör (ingår ej i avgiften).

PARKERING
Föreningen har 44 st parkeringsplatser med motorvärmarstolpe (360 kr/mån). Enligt föreningen finns platser lediga (2018-04-18).

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns det ett cykelförråd.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör det två källarförråd.
Soprum med sortering för hushållssopor, förpackningar/tidningar, lyskärl och batterier, bruna kärl för matavfall. Finns även sortering för glas på Kronovägen 7.

För mer information besök föreningens hemsida www.brfspetsen1516.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-04-18). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Teg är en stadsdel i Umeå med 12 300 invånare. Ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng.

Närservice

Vid Tegs centrum finner man bland annat Coop Nära, apotek och Handelsbanken samt café. I området ca 5 min bort finns även välsorterad Ica Supermarket med generösa öppet tider. Umeås hockeylag Björklövens hemmarena finns också beläget på Teg. På Teg finns även Avion-handelsområde samt IKEA beläget. På Teg finns två låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan och Böleängsskolan, Engelska skolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med centrumkärnan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter