Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kronoskogsvägen 101

Grubbe Umeå

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kronoskogsvägen 101

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 75,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-3233-3-153-3
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 056 kr/mån ink värme, vatten, internet, tv och hushållsel
Andel i föreningen: 0,61208%
Andel av årsavgift: 0,61208%
Reparationsfond: 3 096 kr
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Underbar inglasad balkong i solfyllt söderläge.
Till lägenheten hör ett rymligt förråd, praktiskt beläget på samma våningsplan.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1972
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Kliv in i denna toppfina och grundligt renoverade trea i den mycket stabila föreningen HSB Skogen. Lägenheten är genomgående ljus och stilren och disponerar ett modernt planerat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och regndusch, gästvänligt vardagsrum och två stora sovrum. Inglasad balkong i söderläge och förråd praktiskt på samma våningsplan sätter guldkant på boendet!

Här bor ni i mycket stabil förening där allt ingår i avgiften. Föreningen har under 2018 försett fastigheten med nya fönster och säkerhetsdörrar. Parkeringsplats finns ledigt och på området finns mysig innergård med både lekpark och uteplatser. Kronoparken ligger ca 4 km från centrum och i den lugna omgivningen finns fina motionsspår, skog och grönytor. I området erbjuds god service med bland annat restaurang, Ica Kvantum, OK/Q8 samt bra kommunikation med buss till stadskärnan och dess kompletta utbud. Cykelavstånd till city på 10 minuter.

- Låg avgift som inkluderar allt

- Inglasad balkong i söderläge

- Mycket stabil förening

- Renoverat kök och badrum

- Nära service och god kommunikation

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Här finns utrymme för uppförande av garderober om så önskas. Precis utanför lägenhetsdörren finner ni stort förråd för ytterligare förvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust laminatgolv som enhetligt löper vidare i hela lägenheten.

KÖK
Lägenhetens hjärta köket, är renoverat i modern och tidlös stil med vita skåpluckor, stora stilrena handtag, vackra svarta kakelplattor och vit arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen är i snyggt rostfritt utförande och består av fullstor kyl och frys, spishäll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Köket erbjuder bra förvaring i skåp och lådor, god arbetsyta och generöst utrymme för matgrupp bjuder in till besök.

Från köket nås lägenhetens pärla, den inglasade balkongen i härligt söderläge. Här avnjuts många fina timmar tills solen går ner över hustaken.

VARDAGSRUM
Det gästvänliga vardagsrummet är lätt att möblera med variation och rymmer såväl stor soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Stilrent laminatgolv och ljusa väggar ramar in det sociala rummet. Härlig utsikt mot grönskande innergård.

SOVRUM
Lägenhetens stora sovrum har plats för dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Väggarna är likaså här vita och på golvet återfinns samma trevliga laminat.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås via köket. Samma stilrena ytskikt som övriga lägenheten och generös garderob till förvaring.

BADRUM
Mycket komfortabelt badrum i helkaklat utförande med stora stilrena kakelplattor och in byggda spotlights i tak. Badrummets inredning består av WC, handfat med kommod, spegel med belysning och regndusch med vikbara väggar. Skön golvvärme värmer frusna fötter och tvättmaskin underlättar vardagen.

BRA ATT VETA
Läs gärna mer om den mycket fina föreningen under föreningsinformationen.
Föreningen har inte ombesörjt att utföra någon ny energideklaration ännu.
Kliv in i denna toppfina och grundligt renoverade trea i den mycket stabila föreningen HSB Skogen. Lägenheten är genomgående ljus och stilren och disponerar ett modernt planerat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och regndusch, gästvänligt vardagsrum och två stora sovrum. Inglasad balkong i söderläge och förråd praktiskt på samma våningsplan sätter guldkant på boendet!

Här bor ni i mycket stabil förening där allt ingår i avgiften. Föreningen har under 2018 försett fastigheten med nya fönster och säkerhetsdörrar. Parkeringsplats finns ledigt och på området finns mysig innergård med både lekpark och uteplatser. Kronoparken ligger ca 4 km från centrum och i den lugna omgivningen finns fina motionsspår, skog och grönytor. I området erbjuds god service med bland annat restaurang, Ica Kvantum, OK/Q8 samt bra kommunikation med buss till stadskärnan och dess kompletta utbud. Cykelavstånd till city på 10 minuter. Varmt välkommen på visning!

Förening

Kronoskogsvägen 101

Förening

HSB Skogen

Allmänt om föreningen

Brf HSB Skogen är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1972. Föreningen förfogar över 180 st lägenheter belägna på Kronoskogsvägen 41-103 (udda nummer). Fastighetsbeteckning Kronhjorten 1, 2 och Kronojägaren 3, 4. Av lägenheterna är samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 2 st lokaler. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB Umeå. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Styrelsen beslutade att behålla månadsavgiften oförändrad under år 2019, enligt årsredovisning 2018.
VÄ/VA, el, internet, kabel-tv ingår i månadsavgiften.

HUSENS SKICK
2018 Lägenhetsdörrar har bytts ut, fönsterbyte klart och solceller satts upp på taket på Kronoskogsvägen 47-51. Stadgeenlig besiktning 2018-05-29, vid besiktningen konstaterades att panelbrädor på varmgarage och cykelförråd behöver bytas.
2017 Påbörjat fönsterbyte och spolning av avlopp.
2016 Byte av balkongdörrar och källardörrar. Byte av garageportar till elstyrda garageportar. Nya dörrar ner till källarnedgångarna.
2015 Våtrumsbesiktning av samtliga lägenheter och påbörjat byte av balkongdörrar.
2014 Breddning av parkeringsplatser, trapphusbelysning och belysningsstolpar.
2013 Energibesparande åtgärder, ombyggnad av ventilation, takfläktar, cirkulationspump m.m. Byte av en del balkongdörrar. Underhåll av innergårdar och kringliggande omgivningar.
2010 (ca) Relining av avlopp.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmaste åren planerar styrelsen följande större åtgärder: Byte av termostaterna i lägenheterna, ommålning av trapphus och rengöring av golvytor i trapphus.

GÅRDEN
Trevlig innergård med lekplats, gemensamma uteplatser med sittgrupper.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via ComHem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. Förutom basutbudet så ingår det 8 st favoriter som kan väljas från ett visst utbud. Det ingår en digitalbox som inte kostar något för den boende om man vill ha digital-TV. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Bredband via Telenor (100 Mbit), kostnad för bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Samtalskostnader betalar den boende själv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugor finns i de byggnader som har källare (totalt 8 st). Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, tumlare, torkskåp och mangel.

BILPLATSER
På föreningens fastigheter finns 77 st garage varav 42 st är varmgarage och 99 st parkeringsplatser varav 32 st har carport. Garage, kötid ca några år. Carport, kötid ca några år. Motorvärmarplats 177 kr/mån, lediga platser finns (2019-10-21). Gratis gästparkering finns.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd. Till hus utan källare är förrådet beläget i trapphuset. Föreningen har pingisbord, snickarverkstad samt gratis bastu (bokas på lista utanför bastun). Tillgång till litet gästrum med wc/pentry i källaren på Kronoskogsvägen 73, kostar 200 kr/dygn, och bokas via anslagstavla i trapphuset. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar, i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter och momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Hemsida www.brfskogen.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-07-02. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grubbe är en stadsdel i västra delen av Umeå, omkring en - tre kilometer från centrum. Området karaktäriseras av vackra promenadstråk både vid Umeälven och vid Tvärån. Blandad bebyggelse med framförallt småhus och mindre hyreshus samt numera även nybyggda kvarter. Cykelavstånd till centrum.

Närservice

Grubbeskolan (7-9) med både musikklass och engelskaklass. Grisbackaskolan (F-6). Förskolor

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum.

Övrigt

Här finns både affärer, livsmedelsbutik, pizzerior, blomsterbutik, företag och folkbibliotek.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter