Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Domarevägen 16A

Teg Umeå

2 890 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Domarevägen 16A

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 108,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 301189001-0006
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 890 000 kr utgångspris
Avgift: 5 562 kr/mån Värme, vatten, kabel TV och bilplats
Andel i föreningen: 9,94478%
Andel av årsavgift: 9,94468%
Driftskostnad 5 000 kr/år
varav
El: 5 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar 16 amp lgh säkring.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 12 oktober 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Spetsen 14
Välkommen till denna rymliga och ljusa lägenhet med UTHYRNINGSMÖJLIGHETER (separat ingång, se planritning), vilket kan ge en mycket bra boendekostnad. Lägenheten disponerar ett ombyggt och stilfullt kök i fil med vardagsrum. Fungerande öppen spis ger extra mysfaktor. Här finns tre välplanerade sovrum, kaklat badrum samt separat wc. Genomgående fina ytskikt. Välkommen till ett boende som karaktäriseras av charm, ljus och väldisponerade ytor. Balkong i västerläge med sol eftermiddag till kväll. Bilplats ingår i den angivna månadsavgiften. Här bor ni i skyddat läge, barnvänligt med närhet till lekpark och grönområden. Närhet till älven med dess vackra omgivningar och promenadstråk, stadskärnan med puls och fart, förskola/skola, matbutik och goda bussförbindelser. Inte långt bort når ni Avion och Ikeaområdet.

- UTHYRNINGSMÖJLIGHETER MED EGEN INGÅNG

- CHARMFULL OCH RENOVERAD

- FUNGERNADE ÖPPEN SPIS

- BALKONG I VÄSTER

HALL
Möblerbar hall i vinkel med avhägningsplats och fyra rymliga garderober (som lämnas kvar), Vid entrén ligger en grå klinkerliknande laminat och där inre hall tar vid övergår golvet till parkett. Vid avhängningsplatsen och entrén pryds väggen av en mönstrad tapet, övriga väggar är vitmålade. Hallen fördelar lägenhetens samtliga ytor i en trivsam planlösning.

KÖK
Det ombyggda och renoverade köket är stilrent och har gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Den vita skåpinredningen har vitt kakel ovan arbetsbänk (Virrrvarr). En generös arbetsbänk delar av kök mot matplatsen. Hel kyl/frys, ugn och spishäll, inbyggd mikro samt diskmaskin är kökets maskinpark.

Den rymliga matplatsen har utrymme för stora middagar med familj och vänner. Parkettgolvet från hallen löper in till kök och matplats, vilket ger en bra helhetskänsla. Väggarna är vitmålade och vid matplatsen finns en pastellmönstrad fondvägg (Josef Frank), vilket blir en fin kontrast till allt det vita.

VARDAGSRUM
Mycket ljust och öppet vardagsrum som nås från hall alternativt kök. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp. Här ryms soffgrupp och matsalsgrupp utan att rummet känns övermöblerat. Centralt placerad och i ständigt blickfång står öppen spis som ger extra mysfaktor till rummet. Välbevarat parkettgolv i original och ljusa väggar ramar in rummet. Från detta rum nås den solfyllda balkongen i västerläge, belägen in mot den lugna innergården.

SOVRUM
Sovrum ett nås direkt till höger i hall. Rummet är nytapetserat i en sober mönstrad tapet, på golvet ligger ett laminat. Rummet har två inbyggda och rymliga garderober.

SOVRUM
Sovrum två och tre nås i vinkel till vänster i hall. Båda rummen har bra storlek. Sovrum två har laminat på golv och målade väggar samt två inbyggda och rymliga garderober med originalbeslag.

SOVRUM
Sovrum tre ramas in av vitmålade väggar och laminatgolv. Detta rum tillsammans med separat wc har möjlighet att skärmas av från övriga lägenheten, egen ingång finns (se exempelritning).

BADRUM
Invid sovrum två disponeras lägenhetens badrum inredd med badkar, dusch, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt wc. Badrummet är kaklat i vitt och har klinker i grått. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter.

WC
Separat wc nås intill sovrum tre. Grå terassoklinker på golv och målade väggar, wc och tvättställ.

ÖVRIGT
2014 slipat golv i vardagsrum samt målat innertak.
2015 renoverat kök, nya golv i kök och hall, tapeter hall och kök.
2016 tapeter i ett av sovrummen samt målat innertak
Välkommen till denna rymliga och ljusa lägenhet med uthyrningsmöjligheter (separat ingång). Lägenheten disponerar ett ombyggt och stilfullt kök i fil med vardagsrum. Fungerande öppen spis ger extra mysfaktor. Här finns tre välplanerade sovrum, kaklat badrum samt separat wc. Genomgående fina ytskikt. Välkommen till ett boende som karaktäriseras av charm, ljus och väldisponerade ytor. Balkong i västerläge. Bilplats ingår i den angivna månadsavgiften. Här bor ni i skyddat läge, barnvänligt med närhet till lekpark och grönområden. Närhet till älven med dess vackra omgivningar och promenadstråk, stadskärnan med puls och fart, förskola/skola, matbutik och goda bussförbindelser. Inte långt bort når ni Avion och Ikeaområdet.

Förening

Domarevägen 16A

Förening

Brf Spetsen I Umeå

Allmänt om föreningen

Brf Spetsen är en privat bostadsrättsförening som äger fastigheten Spetsen 14. Föreningen förvaltas tekniskt och ekonomiskt av Riksbyggen. Totalt antal lägenheter i föreningen uppgår till 14 st varav 2 st upplåts som hyresrätter. En avgiftshöjning om 2 % kommer att göras i sommar.

HUSETS SKICK
2018 rengörning ventilation
2016 Byte till nya säkerhets- ytterdörrar
2015 Renovering av fyra badrum i fastigheterna.
2015 Relining av stammar
2015 Fläktar

KOMMANDE/PLANERADE RENOVERING
Byte av fönster
Ev renovering balkonger, balkongdörrar
Genomgång av ventilation
Asfaltering mark vid uppfart och mark vid entrén

TV OCH BREDBAND
Kabel TV, Com Hem, ingår i den angivna avgiften
Internet ingår inte i avgiften. Com Hem

TVÄTTSTUGA
Finns i huset, källarplan.

BILPLATS
Motorvärmarplats Ingår i den angivna månadsavgiften med 195 kr/m.
Garage finns ej. Carport finns ej.

Föreningen har under 2015 amorterat en extra amortering med 785 000 kronor.
Långtidsmätning enligt SSM 2006-04-20, 130 Bq, ligger under gränsvärde. Uppgifter hämtade från Energideklarationen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-04-04. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Teg är en stadsdel i Umeå med 12 300 invånare. Ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng.

Närservice

Vid Tegs centrum finner man bland annat Coop Nära, apotek och Handelsbanken samt café. I området ca 5 min bort finns även välsorterad Ica Supermarket med generösa öppet tider. Umeås hockeylag Björklövens hemmaarena finns också beläget på Teg. På Teg finns även Avion-handelsområde samt IKEA beläget. På Teg finns två låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan och Böleängsskolan, Engelska skolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med centrumkärnan.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter