Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Döbelns plan 6

Väst på stan Umeå

1 545 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Döbelns plan 6

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 36,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212305001-0032
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 545 000 kr utgångspris
Avgift: 2 761 kr/mån inklusive värme, vatten, internet, tv, hushålls-el och br-tillägg
Andel i föreningen: 2,27552%
Andel av årsavgift: 2,3295%
Pantsatt Ja
Allmänt Underbar balkong i söderläge.
Till lägenheten finns två förråd att tillgå.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1943
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas och 2-glas
Fastighetsbet. Smaragden 9
Ljuvlig etta med fina originaldetaljer och charm och balkong i underbart söderläge! Här bor du på lummigt och centralt område, avskilt högst upp i huset. Den tilltalande planlösningen erbjuder lättmöblerat rum med sovalkov, modernt renoverat kök i separat rum, stambytt badrum samt god förvaring i skjutdörrsgarderober. Ettan karaktäriseras av fönsterbrädor i marmor, generös takhöjd om 2,70 m, gediget trägolv och har fantastiskt ljusinsläpp från söder. Stabil förening med låg månadsavgift som inkluderar allt och tillträde kan ske per omgående om så önskas.

På lugna Döbelns plan bor du i en grönskande oas mitt i stan med några minuters promenad till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv och ett stenkast från vackra älvspromenaden. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats efter gatan bredvid.

- Balkong i söderläge

- Allt ingår i avgiften

- Renoverat kök och stambytt badrum

- Vackra originaldetaljer

- Lugnt och centralt läge

- God kommunikation var 10:e min till universitet

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och god förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas. Gediget trägolv och ljus tapet.

KÖK
Smart planerat och stilrent renoverat kök. Vita skåpluckor med svarta handtag, klassiskt vitt kakel och mörk arbetsbänk ger köket en tidlös karaktär. Den maskinella utrustningen består av spis med häll och ugn, kyl/frys, fläkt samt komfortabel diskmaskin. Här erbjuds mycket bra möjlighet till förvaring och fin plats för matgrupp.

ALLRUM
Väldisponerat rum med vackert trägolv och härligt ljusinsläpp från söder. Rummet är lätt att möblera med variation och den separata sovalkoven inrymmer stor säng.

Härifrån nås lägenhetens pärla, den mysiga balkongen i solfyllt söderläge. Här ges rogivande utsikt över innergård och hustak.

BADRUM
Stambytt badrum med ljus matta på golv och vitt kakel. Inredningen består av WC, handfat, spegel, högskåp och dusch. Förberett för installation av tvättmaskin (tvättstuga finns i källaren).

BRA ATT VETA
2017: NY kyl/frys, diskmaskin och spis
Lägenheten kan tillträdas snabbt vid önskemål!
Tillhörande förråd finns praktiskt beläget på vind samt i källarplan.

Välplanerad etta på optimalt läge!

Ljuvlig etta med fina originaldetaljer och charm och balkong i underbart söderläge! Här bor du på lummigt och centralt område, högst upp i huset. Den tilltalande planlösningen erbjuder lättmöblerat rum med sovalkov, modernt renoverat kök i separat rum, stambytt badrum samt god förvaring i skjutdörrsgarderober. Ettan karaktäriseras av fönsterbrädor i marmor, generös takhöjd om 2,70 m, gediget trägolv och har fantastiskt ljusinsläpp från söder. Stabil förening med låg månadsavgift som inkluderar allt och tillträde kan ske per omgående om så önskas.

På lugna Döbelns plan bor du i en grönskande oas mitt i stan med några minuters promenad till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv och ett stenkast från vackra älvspromenaden. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats efter gatan bredvid. Varmt välkommen på visning!

Förening

Döbelns plan 6

Förening

Riksbyggen Umeåhus nr 5

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Smaragden 9 i Umeå. Det finns en byggnad på fastigheten med adressen Döbelns plan 2-6 inrymmande 36 lägenheter fördelade på 1:or-3:or. Byggnaden är uppförd 1943/44. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSETS SKICK
2017-2018 Byte balkongdörrar och -fönster samt burspråksfönstren på gavlarna. Ny belysning på parkeringen.
2017 Relining avloppsledningar under huset och ut mot gatan.
2016-2017 Tvättstugeutrustning.
2015 Underhåll av befintliga asfaltytor och renovering av staket.
2013/14 Renovering entrétak.
2011 Byte av tamburdörrar.
2002 Renovering av balkonger.

PARKERING
Motorvärmarplats (21 st) som kostar 350 kr/månad. Kö per 2019-01-29. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggens kundwebb. Det finns 1 gästparkering (gratis) som kan nyttjas april-oktober.

GÅRDEN
Trivsam gård med grillplats, trädgårdsmöbler, buskar och träd.

TVÄTTSTUGA
Fräsch tvättstuga utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare samt torkrum. Maskinerna är från 2017.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Hobbyrum och cykelrum.

TV OCH BREDBAND
Kabel TV, Com Hem, ingår i den angivna månadsavgiften.
Internet, A3 bredband, ingår i den angivna månadsavgiften.

ÖVRIGT
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam och bostadsrättstillägg betalas av föreningen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättshavaren. Radonvärde under gränsvärde. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Ovanstående uppgifter är inhämtade av föreningen 2019-01-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närservice

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering